Įkraunama...
Įkraunama...

-Riešinės-

QUOTE(Žoržett @ 2012 04 16, 11:10)
Priprasi  mirksiukas.gif 

tikiu, tik dabar viena s"gimdau" ilgai doh.gif mezgu tas ilgesnes, tai "piršto" dilemos dėka ardžiau N kartų. Žiūrėsiu ką toliau darysiu. Šiuo metu 8 mėnesių "zdraica" trumpina laiką. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žoržett @ 2012 04 16, 10:10)
Priprasi  mirksiukas.gif  Tada tokios į tarpus tarp rimtesnių bus kaip atgaiva, o ir vaikis labai laimingas į darželį nustraksėjo smile.gif

O čia berniukui mezgei?
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2012 04 16, 13:42)
O čia berniukui mezgei?

Taip septynmečiui.
Atsakyti
Ziema jau baigesi, bet riesines dar ne. biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
jo-vita7 grazios, planuose ir pas mane tokios biggrin.gif
Atsakyti
Cia mano ilgai ilgai narpliotos pirmosios, bus prie dzinsiuku smile.gif

https://picasaweb.go...175197874382290
Atsakyti
Hoveja nieko sau pirmosios blink.gif o jau spalvų derinys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Hoveja @ 2012 04 22, 14:37)

https://picasaweb.go...175197874382290

Oho thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Hoveja @ 2012 04 22, 13:37)

labai gražios thumbup.gif
tikrai neįtikėtina, kad pirmosios, nors jei mezgimo patirtis didelė, tai tada įmanoma 4u.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif na mezgimo patirtis nemenka, ir su karoliukais "padraugauju", si foruma isskaiciau nuo iki, kokiu cia grozybiu gausybe ir patarimu, tai kaip ir pasiseke labai nenugrybaut biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinu Hoveja su pirmosiomis 4u.gif
O aš nors ir kelias poras riešinių esu numezgusi, bet kiekvieną kartą vis susiduriu su ta pačia problema, kaip numegzti jas vienodas...
Man vieną gaunasi numegzti laisviau, kitą tampriau, kad ir kiek mezgimo eigoje bematuočiau g.gif
Bijau, kad tai netaptų įpročiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nerine @ 2012 04 24, 07:49)
Sveikinu Hoveja su pirmosiomis 4u.gif
O aš nors ir kelias poras riešinių esu numezgusi, bet kiekvieną kartą vis susiduriu su ta pačia problema, kaip numegzti jas vienodas...
Man vieną gaunasi numegzti laisviau, kitą tampriau, kad ir kiek mezgimo eigoje bematuočiau g.gif
Bijau, kad tai netaptų įpročiu doh.gif

Man taip irgi būdavo, kol nenusipirkau plieninių virbalų. Kadangi mezgu kietai, aliuminius virbalus beveik iš karto sulankstydavau, o riešinių dydžio skirtumas labai matydavosi, ypač ilgio.. Dabar jeigu skiriasi, tai keliais milimetrais tik.
Atsakyti