Įkraunama...
Įkraunama...

-Riešinės-

Olaiva, grazu bigsmile.gif
As riesiniu nenerciau rolleyes.gif Juk neriniai ne taip tamposi, gali nepriglusti graziai arba bus sunku uzsimaut. Nu tokie pasvarstymai, gali buti, kad viskas gerai gautusi
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 08 30, 14:04)
O čia kam taip? Niekada taip nedarau.

O aš daryčiau, jei turėčiau ilgus virbalus, nes antrą riešinę nebe taip įdomu megzti kaip pirmą, jau aišku, kaip viskas atrodys. O gal ir nedaryčiau, nes tada sunkesnis virbalas būtų biggrin.gif

Olaiva, labai labai, nu net pavydu smile.gif užsiseivinau, gal kada nusibeždžioniausiu rolleyes.gif

Ingauk, įdomiai išėjo su tais puriais siūlais, gaila, kad raštelis nuotraukoj nelabai matosi, gyvai turbūt aiškesnis. O kokie čia siūlai, gal ir man reikia? biggrin.gif

Mano dvejos naujos

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(kramtuke7 @ 2012 08 30, 21:16)
Sveikutes  biggrin.gif turiu toki klausymeli smile.gif  noriu nusinerti vaseliu riesines,bet kaip jas nerti ar ratu nerti ar pirma nusinerti staciakampi ir po to susiuti  smile.gif aciu isanksto uz atsakyma  4u.gif

Nertos 4u.gif
user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimusia: 31 rugpjūčio 2012 - 06:59
QUOTE(Olaiva @ 2012 08 30, 20:06)
maniškės,dar šiltos nuo šviežumo  biggrin.gif

Super thumbup.gif
O tie "saldainiukai" kokios firmos? Preciosa ar kitoks? Nu labai labai wub.gif Ir aš noriu.

QUOTE(bananžuvė @ 2012 08 31, 00:32)
*O aš daryčiau, jei turėčiau ilgus virbalus, nes antrą riešinę nebe taip įdomu megzti kaip pirmą,
**Mano dvejos naujos

*Vienintelė priežastis galėtų būt, bet saugojimasis, kad siūlai nesusipainiotų karoliukus bestumdant, stabdo nuo tokių dalykų.
** Super wub.gif Ypač pirmosios.

Nu kaip niežti nagai megzt, net saldu. Ale labai daug dar darbų visokių rudeninių - daržovinių ir kitokių.
Atsakyti
Olaiva- nuostabu wub.gif

Bananžuve - thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 08 31, 08:37)
Super thumbup.gif
O tie "saldainiukai" kokios firmos?  Preciosa ar kitoks? Nu labai labai wub.gif  Ir aš noriu.
Nu kaip niežti nagai megzt, net saldu. Ale labai daug dar darbų visokių rudeninių - daržovinių ir kitokių.

jablonex arba preciosa tie saldainiukai wink.gif
o as kol puodai verda,mezgu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 08 31, 09:58)
jablonex arba preciosa tie saldainiukai wink.gif
o as kol puodai verda,mezgu  biggrin.gif

Tai gal čia tie "viduriukas su sidabdro spalva"?
user posted image
Sakykit, o kas yr AB danga? Ir dar - "viduriukas su folija"? Stumdant ta folija nenusitrina?
Klausinėju čia taip, nes gyvenu gūdžioj provincijoj ir kaupiuosi daryt užsakymą iš Remigijus Ko. Nes nuvažiavus pirkčiau daug po 6, tai geriau siųstis daug po 4,20. Ypač reikia baltų.

Papildyta:
Jaunos protingos ir kalbas mokančios, neaudžiat mintį iš kažkur siųstis biserio? Neužtikot pigesnių Gutermanų ar kitokių? Prisijungčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 08 31, 11:02)
Papildyta:
Jaunos protingos ir kalbas mokančios, neaudžiat mintį iš kažkur siųstis biserio? Neužtikot pigesnių Gutermanų ar kitokių? Prisijungčiau ax.gif

Turit omeny užsienį?

Nu kažin ar geras "biznis" gautųsi....
Siūlai juk irgi ten brangesni

Užsienis
ČIa

Lietuva

Sidabro namai

Savas pasaulis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 31 rugpjūčio 2012 - 12:52
QUOTE(saulėlydis* @ 2012 08 31, 13:51)
Turit omeny užsienį?

Nu kažin ar geras "biznis" gautųsi....
Siūlai juk irgi ten brangesni

Aha, užsienį.... Nu va, ir sužinojau. Neteko kažkaip domėtis, tik vis pagalvodavau, kad "ten viskas geriau" biggrin.gif
O tokio savopasaulio išvis nežinojau ax.gif Ačiū 4u.gif Einu studijuot.
Atsakyti
Aš išvis mėgėja čiupinėt ir žiūrinėt koks jis saulėj, koks šėšėly biggrin.gif
Su folija man yra buvę, kad nuo stumdymo ji ir liko ant siūlo, o karoliukai permatomi, bet kitą kartą stumdžiau ramiai ir atsargiai tai trukau truputėlį ilgiau, bet viskas gerai gavos, o su ab danga tai turėtų būt man atrodo permatomi su blizgiu, atsispindinčiu paviršium, na bent svarovskiai tokie būna, kai su ab danga.
Atsakyti
QUOTE(Moniqy @ 2012 08 31, 14:40)
Aš išvis mėgėja čiupinėt ir žiūrinėt koks jis saulėj, koks šėšėly  biggrin.gif

Tas tai jau tikrai taip drinks_cheers.gif Smagu ir siuntinuką gavus čiupinėt... Dar nesu tokia patyrus mezgėja ir pirkėja, tai blogi buvo(spalva ant rankų visa perėjo) būtent pačios pirktų, ne siųstų.
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 08 31, 11:02)
Sakykit, o kas yr  AB danga?

Radau internete: "AB (Aurora Borealis). Tai spalvinį efektą suteikianti danga kuria padengiama maždaug pusė spalvoto karoliuko paviršiaus. Karoliukui sukiojantis matysime tai jo spalvotąją, tai AB danga padengtą pusę. Ši danga atspindi šviesą sukeldama vaivorykštinio spindėjimo efektą. ... AB 2X tai dviguba Aurora Borealis, t.y. AB karoliukai padengiami tik iš vienos pusės, o AB 2X padengiamas visas karoliukas. "

Aurora borealis tai šiaurės pašvaistė. Va kaip atrodo gamtoje wink.gif

Bet realiai tai tik blizgesio suteikia ir tokį silpną benzino plėvelės efektą.
Atsakyti