Olaiva, grazu
As riesiniu nenerciau Juk neriniai ne taip tamposi, gali nepriglusti graziai arba bus sunku uzsimaut. Nu tokie pasvarstymai, gali buti, kad viskas gerai gautusi
QUOTE(Vilioja @ 2012 08 30, 14:04)
O čia kam taip? Niekada taip nedarau.
O aš daryčiau, jei turėčiau ilgus virbalus, nes antrą riešinę nebe taip įdomu megzti kaip pirmą, jau aišku, kaip viskas atrodys. O gal ir nedaryčiau, nes tada sunkesnis virbalas būtų
Olaiva, labai labai, nu net pavydu užsiseivinau, gal kada nusibeždžioniausiu
Ingauk, įdomiai išėjo su tais puriais siūlais, gaila, kad raštelis nuotraukoj nelabai matosi, gyvai turbūt aiškesnis. O kokie čia siūlai, gal ir man reikia?
Mano dvejos naujos
QUOTE(Olaiva @ 2012 08 30, 20:06)
maniškės,dar šiltos nuo šviežumo
Super
O tie "saldainiukai" kokios firmos? Preciosa ar kitoks? Nu labai labai Ir aš noriu.
QUOTE(bananžuvė @ 2012 08 31, 00:32)
*O aš daryčiau, jei turėčiau ilgus virbalus, nes antrą riešinę nebe taip įdomu megzti kaip pirmą,
**Mano dvejos naujos
**Mano dvejos naujos
*Vienintelė priežastis galėtų būt, bet saugojimasis, kad siūlai nesusipainiotų karoliukus bestumdant, stabdo nuo tokių dalykų.
** Super Ypač pirmosios.
Nu kaip niežti nagai megzt, net saldu. Ale labai daug dar darbų visokių rudeninių - daržovinių ir kitokių.
Olaiva- nuostabu
Bananžuve -
Bananžuve -
QUOTE(Vilioja @ 2012 08 31, 08:37)
Super
O tie "saldainiukai" kokios firmos? Preciosa ar kitoks? Nu labai labai Ir aš noriu.
Nu kaip niežti nagai megzt, net saldu. Ale labai daug dar darbų visokių rudeninių - daržovinių ir kitokių.
jablonex arba preciosa tie saldainiukai
o as kol puodai verda,mezgu
QUOTE(Olaiva @ 2012 08 31, 09:58)
Tai gal čia tie "viduriukas su sidabdro spalva"?
Sakykit, o kas yr AB danga? Ir dar - "viduriukas su folija"? Stumdant ta folija nenusitrina?
Klausinėju čia taip, nes gyvenu gūdžioj provincijoj ir kaupiuosi daryt užsakymą iš Remigijus Ko. Nes nuvažiavus pirkčiau daug po 6, tai geriau siųstis daug po 4,20. Ypač reikia baltų.
Papildyta:
Jaunos protingos ir kalbas mokančios, neaudžiat mintį iš kažkur siųstis biserio? Neužtikot pigesnių Gutermanų ar kitokių? Prisijungčiau
QUOTE(Vilioja @ 2012 08 31, 11:02)
Papildyta:
Jaunos protingos ir kalbas mokančios, neaudžiat mintį iš kažkur siųstis biserio? Neužtikot pigesnių Gutermanų ar kitokių? Prisijungčiau
Turit omeny užsienį?
Nu kažin ar geras "biznis" gautųsi....
Siūlai juk irgi ten brangesni
Užsienis
ČIa
Lietuva
Sidabro namai
Savas pasaulis
Aš išvis mėgėja čiupinėt ir žiūrinėt koks jis saulėj, koks šėšėly
Su folija man yra buvę, kad nuo stumdymo ji ir liko ant siūlo, o karoliukai permatomi, bet kitą kartą stumdžiau ramiai ir atsargiai tai trukau truputėlį ilgiau, bet viskas gerai gavos, o su ab danga tai turėtų būt man atrodo permatomi su blizgiu, atsispindinčiu paviršium, na bent svarovskiai tokie būna, kai su ab danga.
Su folija man yra buvę, kad nuo stumdymo ji ir liko ant siūlo, o karoliukai permatomi, bet kitą kartą stumdžiau ramiai ir atsargiai tai trukau truputėlį ilgiau, bet viskas gerai gavos, o su ab danga tai turėtų būt man atrodo permatomi su blizgiu, atsispindinčiu paviršium, na bent svarovskiai tokie būna, kai su ab danga.
QUOTE(Vilioja @ 2012 08 31, 11:02)
Sakykit, o kas yr AB danga?
Radau internete: "AB (Aurora Borealis). Tai spalvinį efektą suteikianti danga kuria padengiama maždaug pusė spalvoto karoliuko paviršiaus. Karoliukui sukiojantis matysime tai jo spalvotąją, tai AB danga padengtą pusę. Ši danga atspindi šviesą sukeldama vaivorykštinio spindėjimo efektą. ... AB 2X tai dviguba Aurora Borealis, t.y. AB karoliukai padengiami tik iš vienos pusės, o AB 2X padengiamas visas karoliukas. "
Aurora borealis tai šiaurės pašvaistė. Va kaip atrodo gamtoje
Bet realiai tai tik blizgesio suteikia ir tokį silpną benzino plėvelės efektą.