Įkraunama...
Įkraunama...

-Riešinės-

Riešinėse dailiau, kai maži karoliukai, tad manau, kad su karoliukais viskas ten gerai. Mano nuomone, kad per laisvai numegzta 4u.gif Kokio storio virbalais mezgėte? Aš riešines mezgu su kojinių virbalais 1,25 ir stipriai veržiu siūlą.
Atsakyti
blush2.gif oi mergaites nezinau, bet gal bus jie apie 1,5 ar 2 nr blush2.gif jie tokie seni pas mane kad net nesimato nr blush2.gif vadinas kitas megsiu su ilgais is karto abi ir 1,25 nes vienus turiu dar tokius smile.gif nors atrodo ir verziau bet ko gero ne tiek kiek reikia blush2.gif nu nebutu pirmas blynas, antra irgi pasirodysiu jeigu galima blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingauk: 30 rugpjūčio 2012 - 12:27
QUOTE(ingauk @ 2012 08 30, 13:27)
is karto abi

O čia kam taip? Niekada taip nedarau.
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 08 30, 14:04)
O čia kam taip? Niekada taip nedarau.

na visada mezgu taip rankoves, o cia juk panasu smile.gif be to, kai virablai irgi ir patogiau smile.gif
Atsakyti
ingauk, lauksim antro blyno smile.gif Tikiu, kad kitos riešinės bus dar gražesnės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Radvileee: 30 rugpjūčio 2012 - 18:04
maniškės,dar šiltos nuo šviežumo biggrin.gif
tamsiai mėlynos,o karoliukai tai labai įdomūs,net nžn ar foto matysis:vidus kaip saldainių "vėželiai",o aplink skaidri melsva spalva bigsmile.gif na tokie kaip su aura wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 08 30, 20:06)
maniškės,dar šiltos nuo šviežumo  biggrin.gif
tamsiai mėlynos,o karoliukai tai labai įdomūs,net nžn ar foto matysis:vidus kaip saldainių "vėželiai",o aplink skaidri melsva spalva bigsmile.gif na tokie kaip su aura wub.gif

kokios grazios wub.gif
Atsakyti
Sveikutes biggrin.gif turiu toki klausymeli smile.gif noriu nusinerti vaseliu riesines,bet kaip jas nerti ar ratu nerti ar pirma nusinerti staciakampi ir po to susiuti smile.gif aciu isanksto uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti

labai grazios thumbup.gif profesionaliai atlikta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kramtuke7 @ 2012 08 30, 21:16)
Sveikutes  biggrin.gif turiu toki klausymeli smile.gif  noriu nusinerti vaseliu riesines,bet kaip jas nerti ar ratu nerti ar pirma nusinerti staciakampi ir po to susiuti  smile.gif aciu isanksto uz atsakyma  4u.gif

geras klausimas, net susimasciau g.gif niekad nebandziau, bet butu visai idomu, bet tikrai - kaip geriau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krirma: 30 rugpjūčio 2012 - 20:38
dekui wink.gif

del nertu riesiniu,tai is karto apvaliai galima nerti,nereiks siuti,bus dailesnis jungimas,ploniau toj vietoj.bet cia jau kaip kam paprasciau.as tai megzciau biggrin.gif

na ka,atejo eile ir dvieju siulu spalvu riesinems.tokioms labai jau tautinems.bet noriu,reikia ir tiek smile.gif
Atsakyti
tamsiai mėlynos,o karoliukai tai labai įdomūs,net nžn ar foto matysis:vidus kaip saldainių "vėželiai",o aplink skaidri melsva spalva bigsmile.gif na tokie kaip su aura

Olaiva, gražu wub.gif
QUOTE(kramtuke7 @ 2012 08 30, 21:16)
Sveikutes  biggrin.gif turiu toki klausymeli smile.gif  noriu nusinerti vaseliu riesines,bet kaip jas nerti ar ratu nerti ar pirma nusinerti staciakampi ir po to susiuti  smile.gif aciu isanksto uz atsakyma  4u.gif

Aš nerčiau ratu. Vientisas gaminys ir gražiau. Bet kaip Olaiva, aš rinkčiausi megzti jeigu būtų mano pasirinkimas mirksiukas.gif
Atsakyti
na tokie kaip su aura wub.gif

Kaip gaila,kad nuotraukos neparodo tikro karoliukų grožio,bet riešinės tai wub.gif atrodo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 30 rugpjūčio 2012 - 21:22