Įkraunama...
Įkraunama...

-Riešinės-

QUOTE(hunca @ 2012 08 24, 15:08)
as labai atsiprasau, bet niekur nerandu normaliu riesiniu , be karoliuku, man jie viska ir gadina, o gal jom butinas atributas?

Yra riešinės tokios - su karoliukais.

Yra ir be karoliukų.

Kur norite jas rasti? Schemų reikia? Idėjų?

Per paiešką įrašykite "wrist wormers"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 24 rugpjūčio 2012 - 14:37
smile.gif "warmers", wormers yra kirminus varantys vaistai, paprastai gyvulininkystes kontekste.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 08 24, 14:44)
smile.gif "warmers", wormers yra kirminus varantys vaistai, paprastai gyvulininkystes kontekste.

cha lotuliukas.gif

Vakar nusipirkau naują Guetermann dėžutę ir ką - ant raudonos balticos susivėriau beveik be problemų g.gif , be jokio papildomo siūlo. Juodą tuo tarpu suklijavau.
Bet kitas dalykas - man tie Guetermann'ai pasirodė šį kartą tokie ne vienodi blink.gif doh.gif . Siaubas kažkoks... Anksčiau nepastebėjau g.gif

Ar dar kas turite patirties su jais?..
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2012 08 24, 14:35)
nagi labai kruopstus darbelis  thumbup.gif  noriu ir as su dobiliukais isbandyt, bet vis kazka kita sugalvoju, taip ir lieka...

Aš irgi ilgai neprisiruošiau, bet megzti patiko, tai galvoju, kad bandysiu dar, šiek tiek kitaip, gal dvispalves.

QUOTE(Nata* @ 2012 08 25, 10:22)
Bet kitas dalykas - man tie Guetermann'ai pasirodė šį kartą tokie ne vienodi  blink.gif  doh.gif . Siaubas kažkoks... Anksčiau nepastebėjau  g.gif

Ar dar kas turite patirties su jais?..

Aš bandžiau keletą, tikrai taip ir yra, vieni gan lygūs, o kiti ne, ir dydis to paties numerio skirtingų karoliukų gali skirtis, pvz. metalizuoti man atrodo mažesni, ir skylutės dydis, o be to, būna ir nekondicinių kai kuriose dėžutėse nemažai, per plonų arba išsiklaipiusių. Bet aš pastebėjau, kad kuo daugiau mezgi, tuo pasidarai reiklesnė karoliukams, imi matyti visokius defektus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bananžuvė @ 2012 08 25, 12:25)
Bet aš pastebėjau, kad kuo daugiau mezgi, tuo pasidarai reiklesnė karoliukams, imi matyti visokius defektus biggrin.gif

Kuo daugiau dirbi su karoliukais tuo skirtumas didesnis. Savo pradžioje prisipirkti kiniško, dabar baisu ir ziureti biggrin.gif

Kažkas klausė dėl riesiniu be karoliuku. Savo pirmąsias mezgimo su pynem. Gražu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2012 08 24, 10:36)
Tai karoliukų į rankas net neima. Su adatėle ir dangtelio sugaudo. Sparčiai jam sekasi. Jau vakar klausė, kada darbo duosiu....Pasisekė man. biggrin.gif

blink.gif o čia tai darbštuolis
va jam 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mano riesines mazytei smile.gif
user posted image
Atsakyti
ingauk, labai paskendę karoliukai, vos įžiūrėti galima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2012 08 29, 21:40)
ingauk, labai paskendę karoliukai, vos įžiūrėti galima  ax.gif

bandysiu gal lauke nufotkint, nes kambary nieko gero neiseina sad.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(ingauk @ 2012 08 29, 21:22)
mano riesines mazytei smile.gif

Gražu. Žaisminga. Vaikiška wub.gif
Atrodo tokios minkštos purios, kaip tik mažai rankytei.

Bet jei lygint su temos patyrusių mezgėjų darbais kažkas kitaip - ar per laisvai megzta(bet tada kaip karoliukai nesulenda į vidų?) ar sliūlas per storas (bet tai kaip tada suvėrei karoliukus tokius mažučius?).
Jokiu būdu nekritikuoju, tik kviečiu visas padiskutuot.

Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 08 30, 08:24)
Labas rytas 4u.gif

Gražu. Žaisminga. Vaikiška wub.gif
Atrodo tokios minkštos purios, kaip tik mažai rankytei.

Bet jei lygint su temos patyrusių mezgėjų darbais kažkas kitaip - ar per laisvai megzta(bet tada kaip karoliukai nesulenda į vidų?) ar sliūlas per storas (bet tai kaip tada suvėrei karoliukus tokius mažučius?).
Jokiu būdu nekritikuoju, tik kviečiu visas padiskutuot.

mano pirmos su karoliukais ir siaip tik esu vienas mezgusi pynetas tai tikrai nesu super duper riesiniu mezgeja, paciai idomu kitu nuomone taip kad drasiai sakykit ka reikia daryt kitaip mirksiukas.gif blush2.gif

del siulo, tai jis plonas bet labai purus, karoliukai is tikruju mazi, gal reikejo didesniu g.gif buvau su baltais didesniais, bet nieko nesimato, del to isardziau ir ieskojau artimesnes karoliuku spalvos siului smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingauk: 30 rugpjūčio 2012 - 08:14
ingauk,o kelinto nr virbaliukais mezgei?
Atsakyti