Įkraunama...
Įkraunama...

-Riešinės-

QUOTE(saulėlydis* @ 2012 08 24, 09:45)
lotuliukas.gif Esu numezgusi arti 50 porų, o pati vėrusi tik vienai ar dviem.
Bet jis vienai riešinei  maždaug 700 karoliukų suveria per kokias 15 min. O aš mezgu 8 val. Tai kur čia ketvirtadalis ?smile.gif)))

blink.gif blink.gif blink.gif
per tas 15 min ir per siūlą išskirsto?????
aina sau. imčiau kursus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 08 24, 10:22)
Mano vyras savo pirščiukais niekaip nesugrabaliotų  doh.gif
principą žinau, tik pirmi pasitaikę klijai nieko gero... nesuklijavo  unsure.gif

QUOTE(saulėlydis* @ 2012 08 24, 10:36)
Tai karoliukų į rankas net neima. Su adatėle ir dangtelio sugaudo.

Aš į mažą lėkštutę susipilu. Ypač lengva nuo kraščiukų smeigt su adata.
Saviškiui irgi pavyzdžiu rodžiau straipsnį kažkur skaitytą, kad eksseimūnas Jakavonis žmonai karoliukus suveria. Griežto "ne" nepasakė, bet ir entuziazmo kolkas nerodo biggrin.gif Tikiuos - pribręs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 08 24, 10:48)
blink.gif  blink.gif  blink.gif
per tas 15 min ir per siūlą išskirsto?????
aina sau. imčiau kursus  ax.gif

Aš pati žiūriu ir netikiu. Suveria suveria keletą karoliukų su plona adata ant plono siūlo ir paskui atsargiai pertraukia ant storo...
Ir vėl taip pat.
Pavasarį paskutines daviau su iššūkių - dviejų spalvų raštui karoliukus suvert. Ir nieko. Pavyko puikiausiai.

Ką turi omeny - išskirsto?
Aš pati jau megzdama prastumiu į priekį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 24 rugpjūčio 2012 - 09:54
QUOTE(saulėlydis* @ 2012 08 24, 09:51)
Aš pati žiūriu ir netikiu. Suveria suveria keletą karoliukų su plona adata ant plono siūlo ir paskui atsargiai pertraukia ant storo...
Ir vėl taip pat.
Pavasarį paskutines daviau su iššūkių - dviejų spalvų raštui karoliukus suvert. Ir nieko. Pavyko puikiausiai.

Ką turi omeny - išskirsto?
Aš pati jau megzdama prastumiu į priekį

žodžiu, AUKSAS, ne vyras thumbup.gif

pala, visus 700 megzdama stumdai???
man tai bjauriausias dalykas riešinių mezgime. Todėl aš karts nuo karto perstumiu toli-toli mezgimo siūlu... Va tai man užima daugiausia laiko ir šį etapą aš priskiriu vėrimui ax.gif
Atsakyti
Tikrai TAIP 4u.gif wub.gif
Prasistumdau. Ne labai labai toli, bet etpais prasistumdau. Jei labai daug karoliukų, būna, kad darau vidury riešinės sujungimą, ne iš karto visus veriu. Nes pasitaiko, kad nuo stumdymo šiek tiek prasitrina karoliukų visus.
Atsakyti
Nata*, dirty kiss, Moniqy, Žoržett, Olaiva, ačiū už pagyrimus maniškėms 4u.gif

Nata*, kaip keista, kad ant balticos 9 numeris netelpa, man telpa ir 11/0. Veriu kaip saulėlydžio* vyras, į dubenėlį susipilu, tada su specialia plona adata, į kurią įvertas pagalbinis siūlas, brūkšt brūkšt. Manau, man vienspalviams irgi užtenka panašiai laiko, nors neskaičiavau. Ir pastumdau kas kažkiek eilių, ne iškart, o tai dar per toli nustumsiu, paskui pikta bus, kai reiks atgal parsivaryt biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(bananžuvė @ 2012 08 24, 10:18)
Nata*, kaip keista, kad ant balticos 9 numeris netelpa, man telpa ir 11/0. Veriu kaip saulėlydžio* vyras, į dubenėlį susipilu, tada su specialia plona adata, į kurią įvertas pagalbinis siūlas, brūkšt brūkšt. Manau, man vienspalviams irgi užtenka panašiai laiko, nors neskaičiavau. Ir pastumdau kas kažkiek eilių, ne iškart, o tai dar per toli nustumsiu, paskui pikta bus, kai reiks atgal parsivaryt  biggrin.gif

telpa puikiausia ant pačios baltikos cool.gif . porą žirniukų šiaip ne taip perstūmiau.
Bet gi aš buvau "išlepusi - iki šiol naudotiems siūlams nereikėjo jokio papildomo siūlo vėrimui ir jokio klijavimo cool.gif . Verdavau tiesiai ant mezgimo siūlo cool.gif .

Ir dar pakartosiu - tie patys Guetermann balti perlamutriniai puikiai pralenda ir dabar, bet noriu naudoti baltus matinius. Va tie turi jau per mažas skylutes...
Gal vis dėl to nueisiu į pardę pažiūrėt, gal tokia mažaskylių partija man čia pasitaikė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 08 24, 11:25)
Verdavau tiesiai ant mezgimo siūlo  cool.gif .

Man įvert siūlą mezgimo į tą vėrimo adatą - misija neįmanoma. Va čia jau pasireikšdavo auksinės kantrybės mb. Kai atradau vėrimo būdą per paprastą siūlą, talkos nesulaukiu. O suvėrimo laikas man priklauso nuo karoliukų, jei čiuožia lengvai, einasi greit, jei reik jėgos per dvigubą siūlą pratruakiant, net visokių avarijų būna.

bananžuve, jei nepagiriam garsiai darbelio, nereiškia, kad nesižavim mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 08 24, 12:03)
bananžuve, jei nepagiriam garsiai darbelio, nereiškia, kad nesižavim mirksiukas.gif  biggrin.gif

blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žoržett @ 2012 08 23, 14:01)
Bandymas su svarovskiais (na jų tik viena eilutė smile.gif)

gazu, as bandziau su juodais nepersvieciamais svarovskiais, tai man labiau patiko nei su skaidriais
Papildyta:
QUOTE(bananžuvė @ 2012 08 23, 14:52)
Pagaliau ir aš išbandžiau raštelį su tradiciniais dobiliukais.

nagi labai kruopstus darbelis thumbup.gif noriu ir as su dobiliukais isbandyt, bet vis kazka kita sugalvoju, taip ir lieka...
Papildyta:
QUOTE(*Radvileee @ 2012 08 23, 23:16)
Žalios su žaliais karoliukais

labai rudeniska spalva ir puikiai atlikta thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Moniqy @ 2012 08 23, 23:44)

Na o žalių su žaliais karoliukais sori, bet nesuprantu aš, tai nafik ir imezginet tuos karoliukus, vargt, jei vistiek nelabai matos? Nu aišku gal čia nuo skonio priklauso, gal subtilu kitiems atrodo.
kai kurie zmones kompleksuoja del spalvu kontrasto, tad toks variantas jiems labai tinkamas .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krirma: 24 rugpjūčio 2012 - 13:23
QUOTE(saulėlydis* @ 2012 08 24, 08:11)
Nata, na man riešinėm karoliukus vyras veria  tongue.gif , bet visada pirmam lape nurodytu metodu per ploną siūlą. Labai greitai pavykta.
Dar turėjau specialų prietaisą, bet greit nusibaigė.

nugi, auksinis vyras 4u.gif
Atsakyti
as labai atsiprasau, bet niekur nerandu normaliu riesiniu , be karoliuku, man jie viska ir gadina, o gal jom butinas atributas?
Atsakyti