Įkraunama...
Įkraunama...

-Riešinės-

QUOTE(Olaiva @ 2012 08 17, 23:29)
o as is baltikos mezgu rolleyes.gif turiu dar juodu babinoje merino vilna su silku,tai juodas is ju.o rudos,zalios,t.melynos is baltikos man mieliausios rolleyes.gif

Kur perkate baltikos siūlus? Norėčiau išbandyti mirksiukas.gif Kaip jų kaina?
QUOTE(Alexandra83 @ 2012 08 17, 23:41)
O jų kur būna? Girstutyj mačiau kur rusiškais siūlais prekiauja, o dar?

Man jau per ploni, jei metražas didesnis nei 50g - 200m. Akys nebe erelio ir pirštus susibadau su 1,25 mm virbalais. O apie tai, kad sulankstau virbalus tai nebeverta ir kalbėti biggrin.gif

Aš paskutiniu metu Girstutyje ir pirkau. Anksčiau jais prekiavo Akropolyje, prie Maximos buvo salelė prekybinė. Tada pirmą kartą tuos rusiškus išbandžiau, labai man jie patiko, todėl matyt ir dabar juos perku.

Man virbalai nesilanksto. Dabar kai mezgu su didesniais karoliukais, kada mažiau įtempti siūlą reikia tai iš viso ne darbas, o pasimėgavimas gaunasi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 08 17, 22:49)
Kur perkate baltikos siūlus? Norėčiau išbandyti  mirksiukas.gif  Kaip jų kaina?

as cia perku baltika.bazej brangiau jie,kiek esu tyrinejusi.man matkiuko 2 poroms uztenka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 08 17, 23:48)
prie baziu ziedo toj siulu ABC man rodos as maciau tos veisles daug siulu

Reiks ir ten apsižvalgyti smile.gif Čia prie pačios bazės netoli (dar nepažįstu miesto gerai blush2.gif )? Tik svarbu pinigų per daug nepasiimti, nes aš nesugebu atsispirti siūlų kerams biggrin.gif
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 08 17, 23:49)
Man virbalai nesilanksto. Dabar kai mezgu su didesniais karoliukais, kada mažiau įtempti siūlą reikia tai iš viso ne darbas, o pasimėgavimas gaunasi  wub.gif

Vienintelis atvejis, kai nemezgu kietai, tai virbalais su valu kai ratu mezgu. O taip kad ir stengiuosi laisviau ir ne taip įtempti, vistiek nesigauna. Tai kojines megzti tragedija būna, net rankas paskausta..
Atsakyti
QUOTE(Alexandra83 @ 2012 08 18, 00:15)
Reiks ir ten apsižvalgyti smile.gif Čia prie pačios bazės netoli (dar nepažįstu miesto gerai  blush2.gif )? Tik svarbu pinigų per daug nepasiimti, nes aš nesugebu atsispirti siūlų kerams biggrin.gif

Oi kiek siūlų pirkimo taškų per vakarą sužinojau... Kol visus apeisiu gali ir ant duonutės nelikti lotuliukas.gif

Šiaip stengiuosi siūlus pirkti saikingai. Nusiperku, kažką mezgu, baigiu ir tada perku kitus. Na buvo vasaros pradžioje vienas momentas, kada siūlų pirkau, žinoma, po nedaug, ir nemezgiau. Bet dabar planas toks: sumezgu iš nupirktų siūlų riešines, nes siūlai būtent šiam tikslui skirti buvo. Tada perku kitam mezginiui. Pasimokiau, kad spontaniškas siūlų pirkimas, t.y. kai perki dėl to, kad gražu, pigu ar pan., ne man. Pragulėjo vieni siūlai gal 4 metus, kol galiausiai radau kur juos panaudoti doh.gif

O šiaip megzti mėgstu laisvai., todėl riešinių mezgimas mano mezgimo stiliui buvo šioks toks išbandymas bigsmile.gif Bet atrodo pavyko man su juo susidoroti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 08 17, 23:26)
Oi kiek siūlų pirkimo taškų per vakarą sužinojau... Kol visus apeisiu gali ir ant duonutės nelikti  lotuliukas.gif

Šiaip stengiuosi siūlus pirkti saikingai. Nusiperku, kažką mezgu, baigiu ir tada perku kitus. Na buvo vasaros pradžioje vienas momentas, kada siūlų pirkau, žinoma, po nedaug, ir nemezgiau. Bet dabar planas toks: sumezgu iš nupirktų siūlų riešines, nes siūlai būtent šiam tikslui skirti buvo. Tada perku kitam mezginiui. Pasimokiau, kad spontaniškas siūlų pirkimas, t.y. kai perki dėl to, kad gražu, pigu ar pan., ne man. Pragulėjo vieni siūlai gal 4 metus, kol galiausiai radau kur juos panaudoti  doh.gif

O šiaip megzti mėgstu laisvai., todėl riešinių mezgimas mano mezgimo stiliui buvo šioks toks išbandymas  bigsmile.gif  Bet atrodo pavyko man su juo susidoroti  4u.gif

as jau irgi tokiu klaidu nebedarau.budavo pamatau,kad grazus,o galvoj jokio norimo mezginio nera,nusiperku ir sandeliuoju,sandeliuoju...o dabar kazka uzsimanau,nusiziuriu ir tik tada nusiperku siuliukus.nors,tiesa pasakius,pas mane ju tokie kiekiai,kad tik megzt ir i parduotuves siulu net nosies nekist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra83 @ 2012 08 17, 23:06)
Iš Liuks esu mezgusi ir patiko, bet paskutiniu metu man jų kokybė suprastėjusi atrodo. Turėjau porą matkelių kokių 2 metų senumo gal, tai dabartinių siūlas plonesnis atrodo..

Žiūriu dauguma siūlų su laiku plonėja ir prastėja sad.gif

QUOTE(Alexandra83 @ 2012 08 17, 23:41)
O apie tai, kad sulankstau virbalus tai nebeverta ir kalbėti biggrin.gif

hihihi.gif

Dėl perlamutrinių nusitrinimo negaliu nieko pasakyt,nesu mezgus. Olaiva mezgė,sakė nusitrynė sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 18 rugpjūčio 2012 - 10:44
QUOTE(@asta @ 2012 08 18, 11:37)
Žiūriu dauguma siūlų su laiku plonėja ir prastėja sad.gif
  hihihi.gif

Tik kaina nemažėja sad.gif
Atsakyti
katik numegztos mirksiukas.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
villyte, labai dailios riešinės ir spalvos labai gražiai suderintos wub.gif