Įkraunama...
Įkraunama...

-Riešinės-

QUOTE(Olaiva @ 2012 08 16, 23:42)
kai buvau pavasario pabaigoj ten,tai jie is tu lentynu,kur karoliukai buvo ne po 50 gr,kur po 6 lt,o kur i maisiukus tie preciosa perpilstyti mazesniu kiekiu ir kainuodavo po 2,5 lt,tai i tas kabyklas kabino kazkokius akmenis,furnitura papuosalams.tai jei apmazejo tu pasvertu mazesniais kiekiais,tai tada liks tik po 6 lt maiseliais pirkti...
pvz man kartais puses maiselio sociai buna unsure.gif

Aš po 6lt perku. Man paskutinėms riešinėms nemažai susinaudos, tikrai daugiau kaip 1/2 maišelio. Tik žiūriu, kad perkant internetu pigiau g.gif toks pats kiekis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 08 16, 23:06)
Aš po 6lt perku. Man paskutinėms riešinėms nemažai susinaudos, tikrai daugiau kaip 1/2 maišelio. Tik žiūriu, kad perkant internetu pigiau  g.gif  toks pats kiekis  unsure.gif

as gyvai renkuosi gal valanda,trinuosi tam skyriuj.gal net i vagi panasi kartais atrodau user posted image bet ilgai renkuosi...o va internetu tai jau tikrai neperku karoliuku riesinems schmoll.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 16 rugpjūčio 2012 - 23:39
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 08 16, 16:28)
Pažiūrėjau jų internetinėje parduotuvėje didesnis pasirinkimas net negu parduotuvėje. O gal tik man taip pasirodė  g.gif

Taip tik atrodo.Internetinėje parduotuvėje visas asortimentas sudėtas,o kai reikia parsisiųst,gauni vos pusę smile.gif Esu siuntus kelis kartus,nes buvo " akcija" 4,90 ar tai 4,50 lt už maišelį. Kiekis karoliukų vienodas,tik gyvai smagiau čiupinėt ir apžiūrėt,nes iš tos nuotraukytės nelabai ką suprasi.Jei tiksliai žinai ko nori,tai apsimoka ir siuntimą darytis,ypač kaina numušta.

Prieš porą dienų prazondavau karoliukus,mažais kiekiais riešinėms tinkamų mažai kas belikę. Pagrinde Pceciosos ir Jablonex maišeliai,va ten tai akys raibsta. Galėtų jie per pus mažesnes pakuotes daryti nes rimtai tuoj karoliukų turgelį atidarysim ax.gif bigsmile.gif

Olaiva,ne tu viena ten tiek užsibūni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 08 17, 00:34)
as gyvai renkuosi gal valanda,trinuosi tam skyriuj.gal net i vagi panasi kartais atrodau user posted image bet ilgai renkuosi...o va internetu tai jau tikrai neperku karoliuku riesinems schmoll.gif  rolleyes.gif

Aš irgi panašiai, be pusvalandžio iš siūlų ar karoliukų parduotuvės niekaip neišeinu biggrin.gif
Tik dar neatradau, kur Kaune Flavia siūlų pirkti yra g.gif
Ir gal kuri bandėt su Preciosa perlamutriniais megzti, labai įdomu, ar nenusiplauna jų spalva?

O internetu tai tik jau bandytas spalvas perku,nes beveik niekad foto neatitinka tikrovės..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexandra83: 17 rugpjūčio 2012 - 21:20
QUOTE(Alexandra83 @ 2012 08 17, 22:18)
Tik dar neatradau, kur Kaune Flavia siūlų pirkti yra  g.gif
-------
Ir gal kuri bandėt su Preciosa perlamutriniais megzti, labai įdomu, ar nenusiplauna jų spalva?
-------
O internetu tai tik jau bandytas spalvas perku,nes beveik niekad foto neatitinka tikrovės..

Kuo Jūsų minimi siūlai ypatingi?
-------
Nebaidžiau schmoll.gif Pirkau paprastus bigsmile.gif
-------
Internetu vis nedrįstu pirkti, nepatikimai man toks apsipirkimo būdas atrodo. Įpratusi pačiupinėti ir pan.
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 08 17, 22:39)
Kuo Jūsų minimi siūlai ypatingi?
-------
Nebaidžiau  schmoll.gif  Pirkau paprastus  bigsmile.gif
-------
Internetu vis nedrįstu pirkti, nepatikimai man toks apsipirkimo būdas atrodo. Įpratusi pačiupinėti ir pan.

Neypatingi, merinosų vilna ir tiek, tik kažkaip tiko man jie. Jau "atkaliau ranką", kiek eilių kokiam riešui reikia, tai ir nesinori jų keisti smile.gif
Už juos geresni Mondial 100 proc merino iš "Gerų akių" (nepamenu pavadinimo), bet tų jau kaina kanda sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra83 @ 2012 08 17, 22:48)
Neypatingi, merinosų vilna ir tiek, tik kažkaip tiko man jie. Jau "atkaliau ranką", kiek eilių kokiam riešui reikia, tai ir nesinori jų keisti smile.gif
Už juos geresni Mondial 100 proc merino iš "Gerų akių" (nepamenu pavadinimo), bet tų jau kaina kanda sad.gif

Mezgiau kažką, ne riešines iš tų siūlų, tai patiko visai. Dabar riešines mezgu iš tokių siūlų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dirty_kiss: 17 rugpjūčio 2012 - 22:04
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 08 17, 22:58)
Mezgiau kažką, ne riešines iš tų siūlų, tai patiko visai. Dabar riešines mezgus iš tokių siūlų.

Iš Liuks esu mezgusi ir patiko, bet paskutiniu metu man jų kokybė suprastėjusi atrodo. Turėjau porą matkelių kokių 2 metų senumo gal, tai dabartinių siūlas plonesnis atrodo.. O juoda tai išvis kaip nuskalbta atrodo sad.gif Po kiek jie Kaune, po 7 Lt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexandra83: 17 rugpjūčio 2012 - 22:08
QUOTE(Alexandra83 @ 2012 08 17, 23:06)
Iš Liuks esu mezgusi ir patiko, bet paskutiniu metu man jų kokybė suprastėjusi atrodo. Turėjau porą matkelių kokių 2 metų senumo gal, tai dabartinių siūlas plonesnis atrodo.. O juoda tai išvis kaip nuskalbta atrodo sad.gif Po kiek jie Kaune, po 7 Lt?

Geras klausimas dėl kainos blush2.gif Pastovi kaina 7lt, o buvau užtaikius ant akcijos tai buvo po 5,60lt
Atsakyti
o as is baltikos mezgu rolleyes.gif turiu dar juodu babinoje merino vilna su silku,tai juodas is ju.o rudos,zalios,t.melynos is baltikos man mieliausios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 08 17, 23:23)
Geras klausimas dėl kainos  blush2.gif Pastovi kaina 7lt, o buvau užtaikius ant akcijos tai buvo po 5,60lt

O jų kur būna? Girstutyj mačiau kur rusiškais siūlais prekiauja, o dar?
QUOTE(Olaiva @ 2012 08 17, 23:29)
o as is baltikos mezgu rolleyes.gif turiu dar juodu babinoje merino vilna su silku,tai juodas is ju.o rudos,zalios,t.melynos is baltikos man mieliausios rolleyes.gif

Man jau per ploni, jei metražas didesnis nei 50g - 200m. Akys nebe erelio ir pirštus susibadau su 1,25 mm virbalais. O apie tai, kad sulankstau virbalus tai nebeverta ir kalbėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra83 @ 2012 08 17, 22:41)

Man jau per ploni, jei metražas didesnis nei 50g - 200m. Akys nebe erelio ir pirštus susibadau su 1,25 mm virbalais. O apie tai, kad sulankstau virbalus tai nebeverta ir kalbėti biggrin.gif

lotuliukas.gif pas mane ner tiesiu virbalu biggrin.gif kaip kabliai kokie uzsilankste biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Alexandra83 @ 2012 08 17, 22:41)

prie baziu ziedo toj siulu ABC man rodos as maciau tos veisles daug siulu
Atsakyti