Įkraunama...
Įkraunama...

Sodo,daržo gėrybių panaudojimas ...

QUOTE(Regila @ 2012 08 28, 22:31)
Aviečių skanus, kvapnus. Teko ragauti svarainių, rabarbarų. Taip pat patiko. Gal rabarbarų nel labiau..tik svarainių spalva gražesnė-geltonas, o rabarbarų beveik bespalvis.

Kaip tik galvoju ką su rabarbarais daryt, dabar jau aišku cool.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 08 28, 20:52)
merginos auksarankės, turiu klausimą. Ar gaminot/ragavot aviečių vyną? Ar skanus? Pabandymui 10 litrų užstačiau, bet mažu reiktų daugiau  rolleyes.gif

o kur receptas kaip ir į ką daryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2012 09 06, 13:35)
o kur receptas kaip ir į ką daryti  4u.gif


tai kad cia ir recepto ner.. viskas is akies ir pirmakart - neaisku, kas ten gausis. I 10 l buteli dejau kokius 4 litrus maltu avieciu, 2 kg cukraus ir kokius 2 litrus vandens (ir tai tevas burbejo, kad permazai to vandens). Ir kad mazdaug per gera sprindi nuo virsaus tuscios vietos liktu. Ir viskas.. kamstis, zarnele ir burbuliuoja.
Panasiu principu dariau juoduju serbentu vyna, tai kai pirmakart perpylinejom, ragavau - labai skanus ir aromatingas buvo wub.gif Dabar fermentuojasi toliau.
Atsakyti
4u.gif ax.gif o gal kas gaminan aguročių-cukinijų ikrą...koks receptas skaniausias , a... g.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 09 06, 16:50)
4u.gif  ax.gif o gal kas gaminan aguročių-cukinijų ikrą...koks receptas skaniausias , a... g.gif

Diuni, zinau kad gaminai catni rolleyes.gif Kaip tau pasiseke ir kelis receptus isbandei? As pasidariau pomidoru-obuoliu, tai nieko, neblogas o va pomidoru-cukiniju schmoll.gif fui, o tiek ten visko pridejau, nezinau , gal receptas neuzbaigtas, truksta ten kazko, cia man taip, gal kitiems nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2012 09 06, 22:54)
Diuni, zinau kad gaminai catni rolleyes.gif  Kaip tau pasiseke ir kelis receptus isbandei? As pasidariau pomidoru-obuoliu, tai nieko, neblogas o va pomidoru-cukiniju  schmoll.gif  fui, o tiek ten visko pridejau, nezinau , gal receptas neuzbaigtas, truksta ten kazko, cia man taip, gal kitiems nieko g.gif

ax.gif aš viriau irgi pomidorų cukinijų , man skanu buvo...o namie pripažino , kad jis skaniausias iš visų g.gif , dar viriau vien tik pomidorų ir dar vien tik cukinijų...pomidorų ir obuolių irgi atrodo viriau , reiktų pažiūrėt, gerai jau nepamenu blush2.gif tiek tų konservų doh.gif Šiaip tai jų pagrindas visų panašus , ta prasme priedų pagrindas- vyno actas ir cukrus...o prieskonius visur dėjau pagal savo nuožiūrą daugiau...
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif Man su cukinijom gavosi labai rugstus ir actas tiesiog smirda. As siaip tai acto beveik niekur nenaudoju tik agurku marinavimui, tai cia man labai daug jo, nors i cukiniju pyliau maziau nei recepte, nes pasirode kad labai daug ir istikruju net maziau ipylus vistiek labai jaucias rugstis. Neisivaizduoju kur si catni panaudot. O su obuoliais dar padarysiu tik trumpiau virsiu, nes man obuoliai staigiai issileido, neliko jokiu gabaliuku.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2012 09 07, 08:59)
Labas rytas visoms  4u.gif  Man su cukinijom gavosi labai rugstus ir actas tiesiog smirda. As siaip tai acto beveik niekur nenaudoju  tik agurku marinavimui, tai cia man labai daug jo, nors i cukiniju pyliau maziau nei recepte, nes pasirode kad labai daug  ir istikruju net maziau ipylus vistiek labai jaucias rugstis. Neisivaizduoju kur si catni panaudot. O su obuoliais dar padarysiu tik trumpiau virsiu, nes man obuoliai staigiai issileido, neliko jokiu gabaliuku.

ax.gif o kokį actą dėjot , ar vyno...nes jis kur kas silpnesnis ir dar verdant nugaruoja...bet , jeigu labai nemėgstat acto , aš tarp kitko , irgi jo nemėgėja , reik tiesiog mažiau dėt jo...bet cukraus daug dedasi , tai man kažkaip susibalansuoja.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 07 rugsėjo 2012 - 08:02
Isgaravo, bet tas kvapas schmoll.gif As irgi vyno dejau, bet balta, o su obuoliais dejau raudona, gal delto toks skirtumas ir cukrus nepadejo.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2012 09 07, 09:15)
Isgaravo, bet tas kvapas  schmoll.gif  As irgi vyno dejau, bet balta, o su obuoliais dejau raudona, gal delto toks skirtumas ir cukrus nepadejo.

g.gif ania...aš visur dėjau raudoną , nea tik toks namie buvo...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 08 28, 21:52)
merginos auksarankės, turiu klausimą. Ar gaminot/ragavot aviečių vyną? Ar skanus? Pabandymui 10 litrų užstačiau, bet mažu reiktų daugiau  rolleyes.gif


Jau per vėlu, bet tik dabar atklydau čia smile.gif Aviečių vynas yra nuostabaus skonio. Man pats skanausiais, bet - atsargiai- labai kelia kraujo spaudimą.
Atsakyti
Gal zinot, ka daryti su seivamedzio uogom? Ar dar ne per velu jas skinti? 4u.gif
Atsakyti