Įkraunama...
Įkraunama...

Pasyvus namas - 13 tema, Statome PN

QUOTE(biesas66 @ 2012 07 08, 08:50)
Kiek domejaus geresne garso izoliacija kai stiklai nevienodu storiu.

taip, viskas priklauso nuo iškeltų tikslų. Garso izoliacija nebuvo vienu iš mano tikslų, be to trijų stiklų stiklo paketas ir taip labai gerai izoliuoja garsą. Retam prireiks geresnės garso izoliacijos, kad apsimokėtų išlaidauti ant storesnių stiklų, o jei ir prireiks, tai stiklo storinimas mažai pagelbės, geriau tokiu atveju ieškoti kitų sprendimų.
Atsakyti
Užuot ginčijasi dėl kelių mm stiklo aptarkite rėmelius. Nuo jų labai priklauso paketo charakteristikos, ypač jei paketas ne didelių matmenų. Kažkodėl nematyti nė vienos užuominos... biggrin.gif Pasyvistai - plastikas ir tik plastikas, nekartokite mano klaidų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 07 08, 14:44)
Užuot ginčijasi dėl kelių mm stiklo aptarkite rėmelius. Nuo jų labai priklauso paketo charakteristikos, ypač jei paketas ne didelių matmenų. Kažkodėl nematyti nė vienos užuominos... biggrin.gif  Pasyvistai - plastikas ir tik plastikas, nekartokite mano klaidų 4u.gif

O tai tu tipo medinius susidejei langus kad sakai plastikas ir tiktai plastikas. O del termo remeliu tai tiesa,kaip kad tiesa ta kad jie kaina gerokai iskelia jei nori naujesniu bajeriu.. Bet,pas mus viskas taip. kas nauja tas brangu. kazkur maciau yra langai atseit pazemintu remu,tai jau irgi manau neblogas varijantas. lango be remo nesinoretu,tai zemas remas butu ciki.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2012 07 07, 08:09)
Aš užsisakiau Geneo...

O koki Geneo jus uzsisaket - Geneo, Geneo MD ar geneo PHZ?
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2012 07 08, 16:55)
O tai tu tipo medinius susidejei langus kad sakai plastikas ir tiktai plastikas.

Biesai, juk kalbėta apie rėmelius, prie ko čia mediniai langai? biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, kadangi cia jau labai daug temeliu apie pasyvu nama, o per paieskas nerandu komentaru ax.gif tai gal kas galite pasidalinti patirtimi ar nuomone apie EUROMAC2 liktiniu klojiniu blokelius smile.gif
nes is to, kiek teko perskaityti, tai supratau, jog dauguma statosi is thermomur ir bpicf blokeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yellowlady @ 2012 07 09, 12:03)
Sveiki, kadangi cia jau labai daug temeliu apie pasyvu nama, o per paieskas nerandu komentaru  ax.gif  tai gal kas galite pasidalinti patirtimi ar nuomone apie EUROMAC2 liktiniu klojiniu blokelius  smile.gif
nes is to, kiek teko perskaityti, tai supratau, jog dauguma statosi is thermomur ir bpicf blokeliu  smile.gif

Geri.Brangus.
Papildyta:
QUOTE(Vilienė @ 2012 07 08, 18:37)
Biesai, juk kalbėta apie rėmelius, prie ko čia mediniai langai? biggrin.gif

Cia is serijos-vienas apie ratus kitas apie batus..

Pas tave aliuminiai remeliai,tai turejei minty?
Atsakyti
O tada dar vienas, nors gal ir absurdiskas klausimas: kaip apsaugoti tuos liktinius klojinius nuo peliu? smile.gif nes vistiek uzmiesty ir i namus lenda pries ziema tie peliukai, tai gali ir is isore sienas grauzti smile.gif
nes apie pamatus tai skaiciau, kad jie apsaugomi kai tinkuojami ar dazomi, nepamenu ax.gif statybose nelabai orientuojuosi, bet MB nusprende, kad nama is liktiniu klojiniu statysim, tai va ir domiuosi, kol dar yra laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(==== @ 2012 07 08, 16:36)
O koki Geneo jus uzsisaket - Geneo, Geneo MD ar geneo PHZ?

Geneo MD PLUS su termoužpildais. Nors rėmą ir žadu maksimaliai slėpti apšiltinime, bet kaip supratau, apatinis rėmas dėl drėgmės nuvedimo negali būti uždengtas.
Papildyta:
QUOTE(Vilienė @ 2012 07 08, 13:44)
Užuot ginčijasi dėl kelių mm stiklo aptarkite rėmelius. Nuo jų labai priklauso paketo charakteristikos, ypač jei paketas ne didelių matmenų. Kažkodėl nematyti nė vienos užuominos... biggrin.gif  Pasyvistai - plastikas ir tik plastikas, nekartokite mano klaidų 4u.gif

Tai dėl rėmelių viskas ir taip aišku, tik termo rėmeliai, bet thermix rėmelų nenorėjau o swispacer V nebuvo, teko rinktis paprastus swispacer, kurių termorodikliai prastoki.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2012 07 08, 12:34)
taip, viskas priklauso nuo iškeltų tikslų. Garso izoliacija nebuvo vienu iš mano tikslų, be to trijų stiklų stiklo paketas ir taip labai gerai izoliuoja garsą. Retam prireiks geresnės garso izoliacijos, kad apsimokėtų išlaidauti ant storesnių stiklų, o jei ir prireiks, tai stiklo storinimas mažai pagelbės, geriau tokiu atveju ieškoti kitų sprendimų.

Kadangi mano namas prie gatves,tai garso izoliacija buvo vienas is pagrindiniu tikslu.Kaip tik tuo metu kaimynas susidejo naujus langus triju vienodo storio stiklu.Buvau nuejes ir ziauriai nusivyliau garso izoliacija verysad.gif .Aisku,kad jis padare klaida ir del vienodo paketu remelio storio.Viduje labai girdejosi zemo daznio ,stiklu rezonansa sukeliantis daznis.Taigi sau dejausi skirtingu tarpu tarp stiklu ir skirtingu stiklo storiu paketus.Skirtumas didziulis!!!
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2012 07 10, 07:25)
Geneo MD PLUS su termoužpildais...

na, as MD Plus taip pat tikriausiai rinksiuosi (nors masciau ir apie Kommerling 88 Plus), bendravau su Rehau atstovybe, jie nemato problemu del PHZ pagaminimo, bet, pasak ju, Lietuvoje dar niekas nera ju gamines/montaves, kazkaip nenoriu buti pionieriumi tokioje srityje.

sakykit, o koki langu gamintoja jus pasirinkot? buciau dekingas uz informacija (galima i az), nes dabar kaip tik bendrauju su eile firmu, ieskau optimaliausio varianto.

dar mintys neapleidzia apie Aluplast Energeto 8000, bet pasak sio profilio langu gamintojo, kaina gan didele, didesne nei PHZ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ====: 10 liepos 2012 - 08:41
dar viena vinis i siaudiniu namu graba:
http://verslas.delfi...s.d?id=59085423
Atsakyti