Gal kuri buvot apsistojus L'ermitage viešbuty Taline ir gali pasidalint įspūdžiais?
viešbutis
QUOTE(nuotaka siaubūnė @ 2012 09 10, 11:50)
Taline esu vietine, bet viesbutis tikrai geroj vitoj, arti senamiecio, be to atrodo svarus ir tvarkingas
QUOTE(nuotaka siaubūnė @ 2012 09 10, 10:50)
Buvau, nieko blogo negaliu pasakyti. Vieta labai gera, maistas geras, ir bendra tvarka gera.
Po ilgo pokalbio su brangiausiuoju buvo prieita prie išvados taupyti ateinančiai vasarai (Gal vestuvėm? vis žada pasipiršti ) taigi, kelionę su patempta lūpa irgi teko atšaukti.
Baisiai gaila, nes buvau suplanavus maršrutus, net viešbučius užsakiau, na bet...kažką visada tenka aukot
Baisiai gaila, nes buvau suplanavus maršrutus, net viešbučius užsakiau, na bet...kažką visada tenka aukot
QUOTE(nuotaka siaubūnė @ 2012 09 21, 11:41)
Po ilgo pokalbio su brangiausiuoju buvo prieita prie išvados taupyti ateinančiai vasarai (Gal vestuvėm? vis žada pasipiršti ) taigi, kelionę su patempta lūpa irgi teko atšaukti.
irgi nėra blogai... Aišku planavimo darbo gaila, bet ateities planai puikūs Linkiu, jog vasarą iškeltumėte puikią vestuvių puotą, o kelionių dar bus - Europa niekur nepabėgs
QUOTE(oddity @ 2012 09 21, 10:27)
irgi nėra blogai... Aišku planavimo darbo gaila, bet ateities planai puikūs Linkiu, jog vasarą iškeltumėte puikią vestuvių puotą, o kelionių dar bus - Europa niekur nepabėgs
Ačiū už palaikymą
Aliete, manau Talinas žiemą turės savo šarmo ir jaukumo kaip ir kiti miestai. Kavinukės, mugės, apsnigtos pilaitės taip ir įsivaizduoju, kaip gražiai turėtų viskas atrodyti. Tik rotušėje nueikit elnienos sriubos kai sušalsit - nereali.
QUOTE(aliete @ 2012 12 16, 13:58)
gal kas lankėsi žiemą Taline ? gal yra ko ypatingo žiemiško ten pamatyti ?
mes būsim ten per Kalėdas
aliete, ačiū aha, mane irgi tas šaltis neramina, bet, tikiuosi, viskas bus gerai