Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(rimkka @ 2012 05 04, 23:00)
aš šiandien išsimušiau, nes nuo 12 val dienos miegoti reikėjo - vos gyva grįžau... ech, gydytojų purtausi, bet turbūt teks eiti... gerai, kad praėjo, nes kitaip būtų tekę greitąją kviestis... fui blink.gif

o kas tau atsitiko? unsure.gif

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 05 04, 23:01)
Vau, net aštuonis metus... tai čia normalu, pusę metų dar labai nedaug, kai toks santykių stažas.

sako, kad turi praeiti puse to laiko, kiek buvot kartu, kad zmogui nieko nejausti unsure.gif
na man tai pasitvirtino unsure.gif nors kaip dabar atsimenu, kai tik issiskyrem su draugu, ir as galvojau, dieve, kol tiek laiko praeis, man plaukai zyli atsiras is tu nervu doh.gif bet nieko, praejo... plauku lyg ir nera mastau.gif nors kai plaukai sviesinti, tai gal nematau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
--------------------
vakar su nuotaka ir dar viena pamerge ziurejom sukneles vestuvem, radom lygtais dabar jau tikrai... noriu jusu nuomones ax.gif tik spalva, kazkas tarp avietinio ir violetinio ax.gif
http://a8.sphotos.ak...660852733_n.jpg
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 05 04, 23:03)
galiu pasakyti, kad jau nuo jo išgijau - jausmu nebelikę seniai... tik skaudu išgirsti, kad jis elgėsi specialiai negražiai, specialiai elgėsi kaip paršas, kad tik aš prakalbėčiau apie skyrybas, o jis būtų gerutis. kai tuo tarpu jam laisvės prireikė... pasirodo ir mūsų bendra draugė jam labai patiko tuo metu  doh.gif kažkoks nenormalus mano ex vyras buvo doh.gif  doh.gif  doh.gif

Aš tai net negaliu įsivaizduoti, kaip reiktų išgyti tiek metų prabuvus kartu. Va tas ir šlykščiausia, kad nesugeba patys prisiimti atsakomybės ir dar stiprioji lytis... nebent griovių kasime ir stiprioji, nes kas liečia tikrą gyvenimą tai patys pirmieji pasiduoda. Labai jauni matyt buvote, gi iš pradžių manau viskas buvo gerai ir negalėjai žinoti.
Papildyta:
QUOTE(kissa666 @ 2012 05 04, 23:05)
o kas tau atsitiko?  unsure.gif
sako, kad turi praeiti puse to laiko, kiek buvot kartu, kad zmogui nieko nejausti  unsure.gif
na man tai pasitvirtino  unsure.gif 

Man ir pasitvirtino, nors galvojau, nu aš tikrai tiek nelauksiu biggrin.gif

Man tai labai gražus modeliukas. Toks sexy. O tų kodėl atsisakėte?
Atsakyti
o kas tau atsitiko?  unsure.gif

kelis vakarus mirgejo akyse, galvojau kad migrena. siandien darbe taip uzejo mirgejimas, kad kad net galva sukosi, tampyt pradejo ir roks klaikus galvos skausmas buvo, kad kaukiau is skausmo ir galvojau kviesti greitaja ar dar palaukti...
dabar savijauta jau pagerejo, bet vistiek neramu - kas cia buvo ir ar kartosis... sudina savijauta siandien...
Papildyta:
vakar su nuotaka ir dar viena pamerge ziurejom sukneles vestuvem, radom lygtais dabar jau tikrai... noriu jusu nuomones ax.gif tik spalva, kazkas tarp avietinio ir violetinio  ax.gif

jau kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif ir dar mėlyna thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 05 04, 23:11)
Man ir pasitvirtino, nors galvojau, nu aš tikrai tiek nelauksiu  biggrin.gif

Man tai labai gražus modeliukas. Toks sexy. O tų kodėl atsisakėte?

o as is tikruju galvojau kad turesiu laukti dar ilgiau, bet ne, matyt padejo tas, kad jis susirado panele lotuliukas.gif

aj, nezinau net... mastom dar labai... kainos ju labai panasios, tik kad is tikruju sitas galima bus dar kur nors uzsideti, o tas jau ne g.gif tai vaziuosim antradieni visos matuotis bigsmile.gif

QUOTE(rimkka @ 2012 05 04, 23:14)
kelis vakarus mirgejo akyse, galvojau kad migrena. siandien darbe taip uzejo mirgejimas, kad kad net galva sukosi, tampyt pradejo ir roks klaikus galvos skausmas buvo, kad kaukiau is skausmo ir galvojau kviesti greitaja ar dar palaukti...
dabar savijauta jau pagerejo, bet vistiek neramu - kas cia buvo ir ar kartosis... sudina savijauta siandien...

ojej, negerai kai mirgsi akyse unsure.gif butinai nueik pasitikrink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 05 04, 23:11)
Aš tai net negaliu įsivaizduoti, kaip reiktų išgyti tiek metų prabuvus kartu. Va tas ir šlykščiausia, kad nesugeba patys prisiimti atsakomybės ir dar stiprioji lytis... nebent griovių kasime ir stiprioji, nes kas liečia tikrą gyvenimą tai patys pirmieji pasiduoda. Labai jauni matyt buvote, gi iš pradžių manau viskas buvo gerai ir negalėjai žinoti.

na, neatrodė, kad jauni. žinojom, ką darom - juk penki metai pradraugauti prieš vestuves... nesakytum, kad spontaniškai... bet nieko baisaus, kada nors atsiras žmogus, kuris mane mylės, gerbs ir rūpinsis... o dabar bandau mėgautis gyvenimu... nors prisipažinsiu, sunkoka tvarkytis su kompleksais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 05 04, 23:16)

jau kaip gražu  wub.gif  wub.gif  wub.gif ir dar mėlyna  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

o as nemegstu melynos schmoll.gif nors foto sita spalva geriau atrodo nei realiai ax.gif
siaip situ sukneliu daug spalvu yra, man ziauriai grazi buvo visa juoda, o ta pati virsutine linija, ta gele ir shleikute kuri yra uz geles - pieno baltumo wub.gif wub.gif wub.gif tik aisku cia ne pamergem... nes jeigu mes tokiom suknelem butume 5kios, tai atrodytu lyg ne i vestuves ateitume, o i laidotuves lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 05 04, 23:17)
ojej, negerai kai mirgsi akyse  unsure.gif  butinai nueik pasitikrink  4u.gif

žinau, bet aš tai nurašiau savo migrenai... nors mirgėjimas nuo migrenos ir dabar - skyrėsi labai... bet kai pas gydytojus toooookios eilės, kol sulauksi, ir užsilenksi...
man rado kažką negero su blužnim, gavau siuntimą, bet talonas tik rugpjūčio viduriui doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kissa666 @ 2012 05 04, 23:19)
o as nemegstu melynos  schmoll.gif  nors foto sita spalva geriau atrodo nei realiai  ax.gif
siaip situ sukneliu daug spalvu yra, man ziauriai grazi buvo visa juoda, o ta pati virsutine linija, ta gele ir shleikute kuri yra uz geles - pieno baltumo  wub.gif  wub.gif  wub.gif  tik aisku cia ne pamergem... nes jeigu mes tokiom suknelem butume 5kios, tai atrodytu lyg ne i vestuves ateitume, o i laidotuves lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na taip smile.gif kiekviena mes žinok, kuri spalva mums tinka ir patinka wink.gif tad reikia tokią ir rinktis.... galite visos imti ir vienodus modelius, tik spalvas skirtingas... irgi turėtų gražiai atrodyti... wub.gif nors gražu kai visos vienodos - pasaka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 05 04, 23:23)
man rado kažką negero su blužnim, gavau siuntimą, bet talonas tik rugpjūčio viduriui  doh.gif  doh.gif  doh.gif

na taip smile.gif kiekviena mes žinok, kuri spalva mums tinka ir patinka wink.gif tad reikia tokią ir rinktis.... galite visos imti ir vienodus modelius, tik spalvas skirtingas... irgi turėtų gražiai atrodyti...  wub.gif nors gražu kai visos vienodos - pasaka thumbup.gif

blink.gif blink.gif blink.gif

tai mes ir ruosiames but visos vienodom suknelem - tiek modeliais tiek spalvom... norejom skirtingom spalvom, bet musu 5, sunku rast unsure.gif o situ sukneliu yra 1. sita melyna, 2. ta tarp avietines ir violetines, 3. raudona, 4. tamsiai melyna (beveik juoda), 5. juoda su pienu, 6. pieno baltumo.... tai kad vestuvem tinka 3.... nes tamsiai melyna ir ta juoda su pienu tikrai netinka, per niurios... o pieno baltumo is karto atkrenta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 05 04, 23:17)

aj, nezinau net... mastom dar labai... kainos ju labai panasios, tik kad is tikruju sitas galima bus dar kur nors uzsideti, o tas jau ne  g.gif  tai vaziuosim antradieni visos matuotis  bigsmile.gif

Na man šitas modeliukas tikrai gražus ir tikrai praktiškesnis nei prieš tai, kur rodei. Ir spalva graži man. Man tokio stiliaus tai labai patinka.
Atsakyti

--------------------
vakar su nuotaka ir dar viena pamerge ziurejom sukneles vestuvem, radom lygtais dabar jau tikrai... noriu jusu nuomones ax.gif tik spalva, kazkas tarp avietinio ir violetinio  ax.gif

man graži suknelė thumbup.gif mano balsas už thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 05 04, 23:28)
blink.gif  blink.gif  blink.gif

tai mes ir ruosiames but visos vienodom suknelem - tiek modeliais tiek spalvom... norejom skirtingom spalvom, bet musu 5, sunku rast  unsure.gif  o situ sukneliu yra 1. sita melyna, 2. ta tarp avietines ir violetines, 3. raudona, 4. tamsiai melyna (beveik juoda), 5. juoda su pienu, 6. pieno baltumo.... tai kad vestuvem tinka 3.... nes tamsiai melyna ir ta juoda su pienu tikrai netinka, per niurios... o pieno baltumo is karto atkrenta  unsure.gif

jei toks spalvu pasirinkimas, tada taip, tu visiškai teisi smile.gif

na ką, mergaitės, bandau eiti ilsėtis... tikiuosi, ryte savijauta bus puiki...
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 05 04, 23:18)
bet nieko baisaus, kada nors atsiras žmogus, kuris mane mylės, gerbs ir rūpinsis... o dabar bandau mėgautis gyvenimu... nors prisipažinsiu, sunkoka tvarkytis su kompleksais  lotuliukas.gif

Smagu, kad taip mąstai. Aš jau to taip drąsiai nebeteigiu biggrin.gif Tik žinau, kad su bet kokiu nebūsiu, o toliau kaip bus taip... kai pasižiūriu, kiek daug gražių panelių tai atrodo neįtikėtina kažką sudominti...
Atsakyti