Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

Labas rytas mergaitės smile.gif Mimozai aš vakar niekaip nepriskambinau, niekas nekelia ragelio. Galvoju tada pabandysiu Studio 9, kur man smagu buvo, bet be šansų, viskas rezervuota. Taigi nežinau, galiu pabandyti šiandien dar paskambinti į Mimozą, bet vilčių man daug neteikia šitas kabakas biggrin.gif Taigi gal dar kas kokių idėjų turi?

DF, kaip pasimatymas praėjo? smile.gif

Aš vakar nieko nenusipirkau, prisiėdžiau kaip karvė ir nuėjau dešimtą miegoti, nepaisant to ir šįryt jaučiuosi kaip zombis.
Atsakyti

Laba ryteli... 4u.gif

Niu vakar Titanikas 3D labai labai... wub.gif tikrai...Grazus filmas, gal kad nebuvau macius jo kino teatre ir 3D tikrai patiko... 4u.gif

Deduosi tasiuka ir leksiu i makiaza ir fotosesija. bigsmile.gif blush2.gif gaila kad saulytes nera... unsure.gif

Grazaus sestadienio! 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif aš dar lovoje vartausi ax.gif

Hmm, net nežinau kur dar būtų galima nueiti, kad netoli centro būtų g.gif

Pasimatymas praėjo gerai. Sakyčiau toks mielas buvo biggrin.gif kadangi oras ne koks buvo, tai sumastėm į kiną nueit smile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Aš neseniai iš lovos išlipau user posted image

Miaaargai, kokį filmą žiūrėjau... Apie meilę, bet ne apie pasakišką meilę, gyvenimiška wub.gif Pagrindinis aktorius desertas akims ir viskam kitam blush2.gif 3 metrai virs dangaus

Reikia tvarkytis namus, valytis langus, nes jau tuoj nebematysiu ar apsiniaukę lauke, ar ne doh.gif

Dėl vakaro, hmmm įdomu ar Belle prisiskambino į Vinchenso g.gif

Seila, geros fotosesijos, o mes lauksim rezultatų bigsmile.gif

DF, už gerą pasimatymą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ethella: 14 balandžio 2012 - 11:34
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 04 14, 10:26)
Labas rytas mergaitės  smile.gif  Mimozai aš vakar niekaip nepriskambinau, niekas nekelia ragelio. Galvoju tada pabandysiu Studio 9, kur man smagu buvo, bet be šansų, viskas rezervuota. Taigi nežinau, galiu pabandyti šiandien dar paskambinti į Mimozą, bet vilčių man daug neteikia šitas kabakas  biggrin.gif Taigi gal dar kas kokių idėjų turi?

DF, kaip pasimatymas praėjo?  smile.gif

Aš vakar nieko nenusipirkau, prisiėdžiau kaip karvė ir nuėjau dešimtą miegoti, nepaisant to ir šįryt jaučiuosi kaip zombis.

Tikiuosi vakaras bus smagesnis nei rytas mirksiukas.gif

DF tai jums su juo kaip matau neblogai sekasi, jau kelintas pasimatymas smile.gif džiaugiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 04 14, 13:32)
Miaaargai, kokį filmą žiūrėjau... Apie meilę, bet ne apie pasakišką meilę, gyvenimiška  wub.gif  Pagrindinis aktorius desertas akims ir viskam kitam  blush2.gif  3 metrai virs dangaus

Reikia tvarkytis namus, valytis langus, nes jau tuoj nebematysiu ar apsiniaukę lauke, ar ne  doh.gif

OMG, koks caca lialia bigsmile.gif wub.gif biggrin.gif
man ir reikia langu snusivalyt doh.gif gal irgi siandien g.gif tik dar iki parduotuves reikia nueit 4u.gif

antras jau buvo, bet kažkaip vistiek keistai man čia viskas ax.gif atrodo susitinkam, viskas puikiai klostosi.. buvo ir pirmas bucinys, o šiaip retai parašo, sms koki ar per skype doh.gif gal todėl ir pačiai nesinori visko labai sureikšminti ir drugelius visus veju lauk doh.gif ..arba jis niekur neskuba... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dandelion fuzz: 14 balandžio 2012 - 11:48
Liaba panos 4u.gif vakar apturejau lengva šoka - sukretima, tai paskambinau draugei ir isvarem į ale barą, tai prisisokau, atsigavau. Ir dabar į esama situacija kiek kitaip žiūriu.....
O šoka gavau nuo pokalbio su draugu, pasakiau kad per kančias gavau laisva penktadienio vakarą ir maždaug noriu susitikti, o jis man atreze kad nereik vaidinti šeimos po trijų savaičių susitikinejimo doh.gif juk nebūtinai kiekviena savaitgali susitikti reik....verkt neverkiau, bet drebejau gal pusvalandį...pasiskambinau draugei ir isvariau....vėliau gavau žinutė nuo jo ar jau man praėjo pyktis ir t.t susirasem ir atsijunge.... Per vakarą atsipalaidavau atitrukau nuo visko, dar susipažinau su drauges draugo draugu..kuris jų vidurį nakties parašė jiems sms ir prašė mano nr ....
O su dabartiniu , jei dar ji galima taip pavadinti is mano puses bus visiškas atsitraukimas, nes niekas taip nesielgia jei žmogus rupi...aišku jei rupi
Atsakyti
Neprisiskambino dar niekam biggrin.gif ir nebūsiu iki vakaro šiandien namie, tai jei kas turite gerų idėjų prašau pamąstykite ir pasiūlykite, nes antraip galėsim ant suoliuko susirinkusios apšilimus daryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 04 14, 14:24)
Neprisiskambino dar niekam  biggrin.gif  ir nebūsiu iki vakaro šiandien namie, tai jei kas turite gerų idėjų prašau pamąstykite ir pasiūlykite, nes antraip galėsim ant suoliuko susirinkusios apšilimus daryti  biggrin.gif

biggrin.gif
tai gal vel bandom i La Boheme? g.gif gal dar bus laisvu vietu?
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Belle_fleur, vakar perskaiciau tavo posta ir sumaniau, kad ir man reikia po pardes palakstyt bigsmile.gif Po mokslu ir darbo neturejau jegu, norejosi tik lovos, bet dar nuvariau i pardes ir ten pravaiksciojau tris valandas doh.gif Bet uztat grizus namo tik nusiprausiau ir iskart nuluzau. Eilini karta isitikinau, kad tik uzimtumas man padeda uzsiblokuoti nuo blogu minciu.

Labai gerai, kad siandien mergaites lekiate pasilinksminti. Tikiuosi, pageres tavo zombiska savijauta mirksiukas.gif

Seila, kaip fainai del Titaniko, dabar dar labiau noriu ji pamatyti kine mirksiukas.gif

Geru ispudziu fotosesijoje wub.gif 4u.gif

Dandelion fuzz, dziaugiuosi del tavo pasimatymo mirksiukas.gif Na ne pati smagiausia dalis, kad jis retokai apsireiskia...bet svarbiausia, kad susitikus viskas gerai! Tad laikau kumscius, kad tu susitikimu tik daznetu, o buciniu butu dar daug ir skaniu drinks_cheers.gif biggrin.gif

Ethella, esu maciusi si filma, labai patiko. Tikrai, toks gyvenimiskas...ir del to tik dar idomesnis 4u.gif
As pries pora dienu ziurejau, jusu jau matyta, Meiles priesaika...teko nubraukti asara

kisssa666, man patinka tavo sukuosena 4u.gif rodos, kad turi labai storus plaukus, wow bigsmile.gif

Laira 27, o jis po to nesake, kad atsiprasau, ne tai turejau omenyje ar pan?.. doh.gif bliamba ziaurus tie vyrai...as tavo vietoje irgi dabar laikyciau sioki toki atstuma, lai pats dabar stengiasi, o jei nenori, tai naciort cia ''vaidint seima'' schmoll.gif hrrrr...
Mano drauge turi vaikina tris metus, taciau jie is skirtingu miestu. Dazniausiai susitinka savaitgaliais, kas savaite, dvi. Vienakart ji nuvaziavo pas ji po menesio nesimatymo. Penktadieni praleido kartu, o sestadieni ji sako ziuriu draugas puosiasi, ruosiasi, klausiu kur eis, sako su draugais pasitusint sutare, tai gal tu susitik su savo draugem ar kazka sugalvok. Drauge ir sako, mudu menesi nesimatem, o tu dabar iseisi su draugais? Jis jai atsake, kad nereik sulipti kaip dviem neatskiriamom puselem, kiekvienam visada turet savo asmeninio laiko... Turint omenyje, kad visa menesi galejo veikt ka nori, tai ziauroki jo sie zodziai doh.gif Kartais tikrai neimanoma suprasti vyru schmoll.gif

Beje, norejau jums pasipasakoti, kad jau beveik menuo dirbu naujame darbe. Pradzioje man ten nepatiko...nezinau kaip tiksliai issireiksti, bet tiesiog daug kas erzino. Ir tai buvo vienas is retesniu atveju, tai visgi i darba ejau tik del pinigu...siaip savo darba labai myliu ir ten visad einu su entuziazmu, sypsena. Na bet si seima siltai prieme, jauciau is jusu simpatija, tai nenorejau mesti darbo vos tik pradejusi. Galvoju dirbu toliau. Bet su kiekviena diena jau jausdavau toki ''atbulu zingsniu'' principa, kai eidavau, o laaabai nenoredavau. Na ir reziume toks, kad dabar as tame darbe jauciuosi puikiai! Pripratau, beveik viskas pradejo patikti, einu su sypsena, iseinu su dar didesne. Ir dar gal nesinori taip teigti, bet jau beveik galiu sakyti, kad tai vienas is sekmingiausiu mano darbu, nes ten jauciu harmonija visame kame. Galiu drasiai reiksti savo nuomone, sakyti kas nepatinka ir buti suprasta. Na ir ka as tuo noriu pasakyti....kad kartais gyvenime nereik visko spresti is pirmo ispudzio, o neverta kategoriskai pasikliauti ir antruoju. Gal ir nevykes palyginimas, bet manau, kad tai galioja ir su vaikinais. Kartais gal reiktu pameginti pabendrauti ir su tais, kuriems nejauciame simpatijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocado: 14 balandžio 2012 - 13:58
Aūū-ūūūū-ūūū, miargai!!!

Šiandien dienelė tokia doh.gif , bet iš gerosios pusės smile.gif
Tai kaip dėl šiandien vakaro? Keliese susitinkam, kelintą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Utricularia @ 2012 04 14, 16:47)
Aūū-ūūūū-ūūū, miargai!!!

Šiandien dienelė tokia  doh.gif , bet iš gerosios pusės smile.gif
Tai kaip dėl šiandien vakaro? Keliese susitinkam, kelintą? 4u.gif

Labas 4u.gif Katik suskambinau,

tai 21 valanda "La Boheme", neveluoti!!!! bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif