Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

...Meilė mūsų gyvenime...

...mes dar laukiame...

user posted image

Draugaujam, guodžiamės, liūdime ir džiaugiamės kartu...

user posted image
Mergaičių uogadieniai

Vasaris
Monkey vasario 5 d.
Kovas
Ethella kovo 10 d.
Kissa666 kovo 27 d.
Balandis
Belle_fleur balandžio 4 d.
VBG balandžio 4 d.
Qwertama balandžio 6 d.
Gegužė
Seila gegužės 14 d.
AisteP. gegužės 21 d.
Rugpjūtis
Avocado rugpjūčio 8 d.
Gruodis
Dandelion fuzz gruodžio 11 d.
Laira27 gruodžio 12 d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ethella: 12 balandžio 2012 - 21:31
Ačiū už naujus namus 4u.gif

Sveikos smile.gif

Čia tos Panteros tai nežinau, kažkuo užkabino ir mane lotuliukas.gif Aišku reikia ir kitas vietas pamatyt, aplankyt, susipažint kas gero Vilniuje 4u.gif biggrin.gif Bet asmeniškai aš tai ir visai už Panteras ax.gif
O pvz, į tą Disco įėjimas mokamas ar ne? 4u.gif
Atsakyti
Koooookia nuotrauka...Jega!!! 4u.gif tooookia vasariska jau... wub.gif

Ačiū uz naujus namucius Ethella! drinks_cheers.gif

Sivakar einam su draugem i Titanika 3D. ax.gif Po to kazkur pasedeti, po kokteiliuka...Ryt turiu fotosesija... bigsmile.gif Pagaliau prisiruosiau... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seila: 13 balandžio 2012 - 10:23
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 04 13, 11:13)
Ačiū už naujus namus  4u.gif

Sveikos smile.gif

Čia tos Panteros tai nežinau, kažkuo užkabino ir mane  lotuliukas.gif  Aišku reikia ir kitas vietas pamatyt, aplankyt, susipažint kas gero Vilniuje  4u.gif  biggrin.gif  Bet asmeniškai aš tai ir visai už Panteras  ax.gif
O pvz, į tą Disco įėjimas mokamas ar ne?  4u.gif

registruojuosi ir aš naujuose namučiuose. Ethellai už tai balionėlis 4u.gif

Disco mokamas man rodos - 10 lt jei neklystu.
Atsakyti
Oij tie vyrai hihihi.gif paskambina Jis susinervinęs - aš suvėliau kokią tai nesamonę... Klausiu, kas yra - sako aš nežinojau, kad yra keli LT balsas filmavimai lotuliukas.gif ogi pasirodo, Jis gavo kvietimus šiam sekmadieniui bigsmile.gif Eisim dviese su Juo, nėra to blogo, kas neišeitų į gerą hihihi.gif
O esmė juk ne tai, esmė, kad Jis stengiasi... wub.gif

Seila, kas per fotosesija, kur bus, kaip bus, smalsu labai bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes 4u.gif 4u.gif
Vakar Bellai sakiau, kad jau pas mane tai, nera nuotaiku svyravimu, o vat pasirodo yra ir dar kokie doh.gif doh.gif vakar pablioviau, o va jau siandien nuotaika nebloga ax.gif
Ethella nuotrauka tai superine, taip ir isivaizduoju save selstant prie juros su gera draugiu kompanija....hmm
Kas per fotosesija Seila?

Man ir musu temele superine, dar nesu nei vienoje taip ilgai uzsibuvusi biggrin.gif Jos deka susiradau draugiu....Antradieni susitikau su ex temos nare Skaile, labai smagiai kavos pagerem, papliurpem apie viska neuzsiciaupdamos...jau neskaitant to, kad per diena ir per skypa bendraujam tongue.gif
Ir Avocado su kuria varysim kavos gerti ir pasivaikscioti prie Kauno mariu....Dziaugiuosi, kad uzsukau cia ir uzsibuvau... Kaip ten vienas zmogus sako :"niekas nevyksta be priezasties...."
Matau, kad vilnietems nusimato triuksmingas savaitgalis biggrin.gif faineiiiii wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laira 27 @ 2012 04 13, 12:18)

Man ir musu temele superine, dar nesu nei vienoje taip ilgai uzsibuvusi biggrin.gif Jos deka susiradau draugiu....Antradieni susitikau su ex temos nare Skaile, labai smagiai kavos pagerem, papliurpem apie viska neuzsiciaupdamos...jau neskaitant to, kad per diena ir per skypa bendraujam tongue.gif

O kodėl ji čia nebesilanko? Aš šiaip irgi džiaugiuosi, tikrai su smagiom, gražiom ir protingom merginom susipažinau, kurias vienija tos pačios problemėlės.

Aš irgi norėčiau fotosesijos, gyvenime nesu turėjusi, bet net nežinau nuo ko pradėti. Tiesiog imti ir nusipirkti man nei šiaip, nei taip.
Atsakyti
QUOTE(Laira 27 @ 2012 04 13, 11:18)
Kas per fotosesija Seila?

Man ir musu temele superine, dar nesu nei vienoje taip ilgai uzsibuvusi biggrin.gif Jos deka susiradau draugiu....Antradieni susitikau su ex temos nare Skaile...

o kodel skaile cia jau nepasirodo?

Fotosesija...kaip cia pasakyti...tiesiog bus lauke...gamtoj kazkur,gal ir prie juros,ziuresim, nes tiksimes prie pajuryje...nezinau ka man fotografe sugalvos... blush2.gif todel siandieninis oras mane gasdina,pajuryje apsiniauke,vejas...kazin nebus lietaus?

O musu temele yra labai labai sauni...tokios merginos visos smagios, draugiskos,nuosirdzios...cia galima ir paguoda rasti ir gera spyri i uzpakaliuka kartais gauti...viskas labai saunu cia... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seila: 13 balandžio 2012 - 12:37
Penktadieniui !!!! user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 04 13, 14:03)

Man netinka, liūdnas penktadienis kažkoks, todėl negaudama, ko man tikrai reikia, bandysiu tuštumą užpildyti šmutkių ir batų paieškom, bent jau tam kartui pasijunti geriau lotuliukas.gif

DF, ar eini į pasimatymą?? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 04 13, 15:01)
Man netinka, liūdnas penktadienis kažkoks, todėl negaudama, ko man tikrai reikia, bandysiu tuštumą užpildyti šmutkių ir batų paieškom, bent jau tam kartui pasijunti geriau  lotuliukas.gif 

DF, ar eini į pasimatymą??  smile.gif

drinks_cheers.gif man lygiai tas pats. Tie penktadieniai tik liūdesį kelia... unsure.gif iš viso - man liūdna. verysad.gif
Atsakyti

Man irgi ziauriai liudna...sedziu ir klapsi asaros darbe...dar radijas tokias dainas groja priverciancias grizti i prisiminimus... verysad.gif
Atsakyti