Įkraunama...
Įkraunama...

Clarins

QUOTE(Cornelija_111 @ 2013 08 17, 23:13)
Sveiki! Noriu pirkt sia clarins pudryte.

Tai kad ji buvo limituoto leidimo, plius išleista prieš turbūt 4 metus. Kur jūs ją apskritai dar radote pirkti? unsure.gif

Aš dabar pakabinusi akis ant gražuolės Odyssey limituotos kompaktinės pudros (veido paletės). Nors realiai bandytos ankstesnės Clarins Passion ir su reljefiniais vėjo malūnėliais nepaliko didelio įspūdžio, tai neapsisprendžiu, o progos pabandyti nepasitaiko.
Atsakyti
Radau interneto svetaineje, kur kosmetika pigesne nes yra su broku pvz, pudros be sepeteliu, ar be kartoniniu dezuciu. Tad manau isigyti ja, bet nezinau ar gera, nes is pazistamu niekas ja nenaudojo . . .biggrin.gif
Atsakyti
Prisiskaičiusi gerų atsiliepimų ir aš įsigijau Clarins Instant Light lūpų blizgesį, 06(rosewood shimmer) spalvą. Drėkinimu negaliu skųstis, spalva taip pat graži, tačiau spalva labai greit dingsta nuo lūpų, lieka tik blizgesys. Nemanau, kad kartosiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta23 @ 2013 03 11, 11:14)
Sveikos!

Gal zinote is kur dabar galima atsisiusti Clarins - Blue Orchid Face Treatment Oil? escentual ir feelunique jo nera  doh.gif

user posted image

Merginos, gal pakomentuotumete kas dar siuos aliejukus. Mano oda misri/riebi,nors yra ir pasausejusiu vietu. Oda diena blizga,turiu inkstiru ir spuogeliai kartais iskyla, poros kemsasi...mano 27 metai, noreciau pabandyti kazkuri aliejuka,bet nezinau ar vertasjis demesio....
Buciau dekinga uz issamesnius komentarus 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turite kremines pudros Extra Firming nr 108 Sand?
Kokio tamsumo ir atspalvio sis numeris?
Ar Skin Illusion ta pati numeri Sand. Siu pudru numeriu spalvos beveik vienodos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 19 spalio 2013 - 10:01
Tikrai pagyrimu nepagailesiu Clarins, toks ispudis susidare, kad viskas, ka jie sukuria tikrai veikia, esu bandziusi skysta pudra puiki, turbut viena geriausiu ir kiti produktai patinka.
Atsakyti
Mergaites,

ar pas mus Kristianoj ar Dopuglas'e yra Face Treatment Oil Orchid ar Lotus? kazkaip puslapiuose nerandu g.gif
Atsakyti
man iš clrarins firmos viskas kemša poras, turėjau kremą gelį mišriai odai, drėkinantį kremą, apsaugą nuo saulės, kompaktinę ir kreminę pudrą. Ne vienu metu viską naudojau, visai netiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 03 sausio 2014 - 20:19
Kokį straipsnį radau:
http://www.dailymail...als-ordeal.html
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2013 08 19, 19:02)
Prisiskaičiusi gerų atsiliepimų ir aš įsigijau Clarins Instant Light lūpų blizgesį, 06(rosewood shimmer) spalvą. Drėkinimu negaliu skųstis, spalva taip pat graži, tačiau spalva labai greit dingsta nuo lūpų, lieka tik blizgesys. Nemanau, kad kartosiu  g.gif

Pritariu, labai gerai drėkina, spalva labai gera, bet labai nepatvari.
Atsakyti
Clarins Daily energizer wake up booster, o aš vadinau tiesiog energizuojančiu toniku biggrin.gif
Ir naudojau kaip toniką, ant vatos diskelio užpildavau ir valydavau veidą po prausiklio/valiklio, arba tiesiog odą po dienos, jei būdavau be makiažo.
Kvapas žadinantis, pats booster'is tirštesnis nei šiaip tonikas smile.gif Nenaudodavau kasdien, antroj vietoj esantis konkrečiai neįvardintas alkoholis neleido naudot kasdien. Nenorėjau odos sausėjimo.
Konkretaus poveikio negaliu parašyt. Man bet kokio toniko paskirtis tonizuoti odą, nuvalyti valymo priemonių likučius. Na, manau, jis tą tikrai atliko.

user posted image
foto

Sudėtis:

user posted image
Atsakyti
Clarins Energie Spendende kremas.
Patiko. Mano oda į mišri į sausumą, kiek to drėkinimo užteko sunku pasakyt, bet dregmės norėjos daugiau.
Kaip aprašyme ir rašo, puikiai tinka kaip makiažo pagrindas. Ir iš tikrųjų labai gerai gulė krempudra, gerai odą paruošdavo ją priimt. Ir labai gražiai padengta atrodė. Vien dėl to norėjau viso kiekio. Todėl ateity manau kartosiu.
Porų nekimšo, dar labai patiko, kad išsitepus oda šviežia ir gaivi atrodė ax.gif

Sudėtis:

user posted image
Atsakyti