Įkraunama...
Įkraunama...

Clarins

QUOTE(Joviva @ 2013 03 11, 21:14)
Nenurimsiu kol pati dabar neismeginsiu

Mano dukros oda balta balta, bet netgi ji mano situo savaiminiu kartais pasinaudoja wink.gif
naturali, vos rusva grazi spalva gaunas ..
Atsakyti
Gal kas jau išbandė Clarins BB kremą?
Atsakyti
Atejau pagirti clarins lupdzio Rouge Eclat
user posted image
Matinis, gerai pigmentuotas, neblogai issilaiko:) Spalva Pink Fuchsia- i raudonuma:)
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2013 01 30, 09:34)
Merginos, gal kuri turit sia pudra ?

user posted image

vakar gavau, bet nlb supratau- tas kaip cia pasakius- 'tinkliukas' , na kuri nuemus kamsteli reiktu idet kad pudros pribirtu tik reikiamas kiekis, pas mane per mazas, prakrenta i vidu  g.gif , taip gaunasi kad pudra reik kabint is viso induko..nzn ar kas suprato ko as klausiu  , jei neaisku, bandysiu tada vakare pafotografuot savo klausima  biggrin.gif

Na sioje pudroje esme ir yra tame, kad jos nereikia niekur berti "reikiamo kiekio". Ikrites tinklelis kaip tik ir yra tam, kad bakstelejus sepeteliu paimtum tik tam reikiama kieki. As tiesiog lengvai spusteliu sepeteliu i indelio vidu ir jau turiu reikiama kieki smile.gif Man sis isradimas yra SUPER ir as sunaudojusi pudra i ta pati indeli jau pilu kita pudra (mineraline is Bare minerals). Na man tai labai patogu, kad nereikia niekur nieko pyluoti ir del to dulkinti ta pudryte.
Atsakyti
QUOTE(Upe7 @ 2013 04 20, 16:01)
Man sis isradimas yra SUPER

Ania? Geras bigsmile.gif !
o as zinokit kad vargstu doh.gif , i dangteli isiberiu kazkoki kieki pudres, idedu tinkleli ir tada is ten naudoju..ir taip vis po biski isiberiu kas kazkiek laiko..oi, tundraaa, negaliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Upe7 @ 2013 04 20, 15:01)
Na sioje pudroje esme ir yra tame, kad jos nereikia niekur berti "reikiamo kiekio". Ikrites tinklelis kaip tik ir yra tam, kad bakstelejus sepeteliu paimtum tik tam reikiama kieki. As tiesiog lengvai spusteliu sepeteliu i indelio vidu ir jau turiu reikiama kieki smile.gif Man sis isradimas yra SUPER ir as sunaudojusi pudra i ta pati indeli jau pilu kita pudra (mineraline is Bare minerals). Na man tai labai patogu, kad nereikia niekur nieko pyluoti ir del to dulkinti ta pudryte.

Ar tiktų sausesnei odai? Vasarai visai nesinori kreminės naudot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilkoji28: 21 balandžio 2013 - 16:07
QUOTE(pilkoji28 @ 2013 04 21, 16:07)
Ar tiktų sausesnei odai? Vasarai visai nesinori kreminės naudot.

Mano oda nors jau ir brandi, bet vis dar misri i riebuma. Taciau vyresniame amziuje jau atsirandus paakiu raukslelems tampa labai aktualus ir drekinimas. Tai va, is amenines patirties galiu pasakyti, kad si pudra susitvarko su sia problema 100%, t.y. tu rauksleliu neparyskina, o net atvirksciai. Beje, apie tai radau nemazai kalbanciu moteru ir uzsienio forumuose. Tikrai nezinau kiek ji "sveikuoliska" (kai jau noriu pabuti alia naturale, tai panaudoju Bare Minerals smile.gif ), bet estetines problemas sprendzia tikrai gerai, maskuoja vidutiniskai ir kiek daugiau. Beje, esu ja naudojusi ir su baze ir be. Abiem atvejais rezultatas buvo geras tik su baze gal kiek ilgiau laikesi. Aisku, drekinantis kremas pries tai man butinas. Pasikartosiu, si pudra tikrai verta demesio, nes isgauna labai naturalu veido vaizda. Vasarai naudoju Nr110 Honey, o ziema Nr108 Sand. Siaip pacios odos spalva yra neutralaus atspalvio gal vos vos vos labiau i gelsvuma.
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2013 03 14, 17:11)
Gal kas jau išbandė Clarins BB kremą?

sveikos! wink.gif turejau meginuka zurnale sio kremo, tai zinoma ryskiai prasoviau su spalva (buvo medium, bet man stipiriai per tamsi). vasarai visai noreciau BB, truputi blaskausi tarp clinique ir clarins... tepasi tikrai maloniai, lengvas, kvepia skaniai. tik po namus pasitryniau ryte issitepus ir paskui nusiprausiau, nes kaip ir minejau spalva neatitiko mano odai mirksiukas.gif nors siaip nesu labai svieaus gymio, bet matyt pirkciau pati pirma atspalvi ax.gif tiek ziniu!
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2013 01 30, 11:34)
Merginos, gal kuri turit sia pudra ?

user posted image

Kokie atsiliepimai ilgiau panaudojus? Iš kur siuntėtės (jei siuntėtės)? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 10 gegužės 2013 - 16:54
QUOTE(Victorious @ 2013 05 10, 17:53)
Kokie atsiliepimai ilgiau panaudojus? Iš kur siuntėtės (jei siuntėtės)?  4u.gif

Siunciausi is feelunique.com , tuo metu buvo lyg nuolaida ar koduka turejau tai ji man gavosi lyg 107 lt, bet deja deja, feelunique Clarinsu jau nebeprekiauja sad.gif
escentual.com pabandykit paziuret..
zinokit patinka ji man! Labai naturaliai graziai pasidengia, poru nekemsa, skalsi lb, mazai reikia, tai manau ilgaaai as ja naudosiu..
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2013 05 10, 20:43)
bet deja deja, feelunique Clarinsu jau nebeprekiauja sad.gif
escentual.com pabandykit paziuret..

censored2.gif Nei feelunique, nei lookfantastic nebeprekiauja. Vos priepuolis neištiko, kai emeilą gavau, kad sorry, nebebus.

Tai ne iki galo į temą — iš prekiaujančių Clarins liko escentual.com ir gal kas nors žinote kokią nors dar (iš siunčiančių į Lietuvą)?
Atsakyti
Sveiki! Noriu pirkt sia clarins pudryte. mane labai patraukia pudros sudetis. Labai neiprastai atrodo. Tad tikrai laabai patrauke demesi biggrin.gifD Gal kas naudojo jau sia kompaktine pudra ir galetu asidalinti nuomone apie ja ? ? wink.gif Aciu!
user posted image
Atsakyti