QUOTE(Ernesta23 @ 2012 10 16, 11:52)
Sveikos! Gal kuri naudoja ir gali pakomentuoti Clarins - Blue Orchid Face Treatment Oil "Dehydrated Skin". Kokie Jusu atsiliepimai? pati nezinau kaip suzinoti kokia mano oda ar ji dehidratuota ar visgi sausa, ar jai truksta dregmes ar alieju...
naudoju jau apie savaite, tai rezultatas pasimate man iskart po pirmo karto, jokio serpetojimo ryte, tik svelni, lygi, padrekinta oda. Man oda ziema is misrios daznai tampa dehidratuota, tai jei taip ir toliau geri rezultatai bus, busiu labai patenkinta siuo pirkiniu. Tik kvapas stiprokas.
Praitoje temoje perskaiciau Amber 1 2 3 gerus atsiliepimus apie Clarins Instant Smooth Self Tanning 30ml Ir man jau nagus niezti parsisiusti , ypac perskaicius, kad is kart neatsiras sokoladine kauke, o po truputi atsiranda atspalvis, tai man toks variantas pats tas
Tik idomu pasidare, kaip jis tepant ant misrios odos, ar neisryskina poras, plemukus ir visus kitus odos trukumus?
Gal yra daugiau merginu naudojanciu?
Tik idomu pasidare, kaip jis tepant ant misrios odos, ar neisryskina poras, plemukus ir visus kitus odos trukumus?
As turiu..
irgi esu misrios odos, tai man nieko tikrai neisryskina ir tikrai po pirmo karto sokoladine nebusit , jis gerai pasiskirsto, bet toks siek tiek 'kietokas', reik gerai istepti ji..
irgi esu misrios odos, tai man nieko tikrai neisryskina ir tikrai po pirmo karto sokoladine nebusit , jis gerai pasiskirsto, bet toks siek tiek 'kietokas', reik gerai istepti ji..
Na tuomet tikrai noriu ismeginti pavasariui, svarbu skaistu atspalvi suteiktu ir veidukas fresh atrodytu Kad nebutu didelio kontrasto, nes soleriume nesikaitinu
O kur planuojat pirkt?
as is feelunique siunciausi, zymiai pigiau nei pas mus gaunas..
as is feelunique siunciausi, zymiai pigiau nei pas mus gaunas..
As ir mastau arba is feelunique, arba is escentual. Tik man atrodo feelunique siuo metu nera, nors kainos ten panasios gaunasi. Dar noriu kunui pienelio ar drekinancio kremo, kad ir palaipsniui kazkiek parudintu (ne savaiminio idegio), tai kai kazka nusiziuresiu, ziuresiu is kur siustis. Gal yra rekomendaciju?
Sveikos!
Gal zinote is kur dabar galima atsisiusti Clarins - Blue Orchid Face Treatment Oil? escentual ir feelunique jo nera
Gal zinote is kur dabar galima atsisiusti Clarins - Blue Orchid Face Treatment Oil? escentual ir feelunique jo nera
QUOTE(Joviva @ 2013 03 01, 12:27)
Praitoje temoje perskaiciau Amber 1 2 3 gerus atsiliepimus apie Clarins Instant Smooth Self Tanning 30ml Ir man jau nagus niezti parsisiusti , ypac perskaicius, kad is kart neatsiras sokoladine kauke, o po truputi atsiranda atspalvis, tai man toks variantas pats tas
Zinokit finale as ji pardaviau, nes kelis kartus panaudojus supratau,kad man per letai vyksta efektas.. dabar naudoju lancome flash bronzer oil free veidui ir labai patenkinta.. tas Clarins irgi fainas, nenurasau jo, bet po 1k nieko beveik nesimatydavo, o kelis kartus kai tepiau man kazkaip ne taip gaudavosi.. nzn.. zinau, kas ta produkta tepa tiesiog kaip makiazo pagrinda. Poru neryskino, o dar ir uzlygindavo kiek pamenu truputi, nes jo konsistencija tokia kaip Clarins tos rausvos bazes. Sunku aplamai su savaiminiais idegiais, nes lb daug priklauso nuo odos spalvos, kaip ant jusu gausis.. as db naudoju kaip sakiau lancome, labai patenkinta, bet nesu garantuota, kad ta spalva visiem tinka, nes ji tokia bronzine, nes poto gaunas grazi, ruda spalvyte tokia.. svarbu nepadaugint.. man svarbu, kad nesausine ir daug maz naturaliai atrodo
Papildyta:
QUOTE(Joviva @ 2013 03 01, 21:17)
Na tuomet tikrai noriu ismeginti pavasariui, svarbu skaistu atspalvi suteiktu ir veidukas fresh atrodytu Kad nebutu didelio kontrasto, nes soleriume nesikaitinu
Skaistu atspalv? ta prasme? skaistuma suteikia svytejima suteikiancios priemones ar tokios priemones kaip Clarins flash balm.. o ne savaiminiai
Nenurimsiu kol pati dabar neismeginsiu, na mano veido oda nėra visa vienodo tono, kai kur paraudimai, poros ir pan. Na bet ismeginsiu dėl skaistumo gal ne taip issireiskiau turejau omenyje ar nebus vaizdelis kaip kad su kokiu batu tepalu issitepus na žinot ta tokia baisi murzina ruda spalva kaip suprantu iš jūsų komentaru, to nebus
QUOTE(Joviva @ 2013 03 11, 21:14)
Nenurimsiu kol pati dabar neismeginsiu, na mano veido oda nėra visa vienodo tono, kai kur paraudimai, poros ir pan. Na bet ismeginsiu dėl skaistumo gal ne taip issireiskiau turejau omenyje ar nebus vaizdelis kaip kad su kokiu batu tepalu issitepus na žinot ta tokia baisi murzina ruda spalva kaip suprantu iš jūsų komentaru, to nebus
Nu kaip batu tepalu tai ne bet ta spalva kiekvienai individualiai lauksim atsiliepimu
QUOTE(Ernesta23 @ 2013 03 11, 10:14)
Sveikos!
kokiam amazon uk nėra? Dar variantas ebay