Įkraunama...
Įkraunama...

Clarins

QUOTE(Laura81r @ 2012 11 22, 15:14)
merginos,na,nejaugi niekas nebadete sito produkto???mane irgi jis labai vilioja  biggrin.gif  biggrin.gif

Pries pora dienu uzbaigiau 5ml aliejuka "Lotus"is sios clarins serijos,zinokit man patiko,planuoju pirkti didesni ipakavima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(virgaxxx @ 2012 11 22, 18:39)
Pries pora dienu uzbaigiau 5ml aliejuka "Lotus"is sios clarins serijos,zinokit man patiko,planuoju pirkti didesni ipakavima ax.gif

gal galima placiau, kuom patiko, kokiam odos tipui naudojot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėjaaa @ 2012 11 22, 19:48)
gal galima placiau, kuom patiko, kokiam odos tipui naudojot? bigsmile.gif

mirksiukas.gif Daug nelabai papasakosiu,nes bijau suklaidinti.Turiu misria/riebia oda,5ml man uzteko savaitei,nes siaip rekomenduojama naudoti vakare ant nuvalytos ,svarios veido odos.Rekomenduojama pora lasiuku uzsilasinti ant delno,patrinti ir deti ant veido.Kvapas labai naturalus,svelnus,jauciasi aromaterapija bigsmile.gif Aisku,ant veido lieka riebaliukas,bet nebutu juk aliejus.As tik nebandziau dr.hauschos aliejuko,tai galvoju kuri pirkti ar "lotus"ar dr.hauschos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta23 @ 2012 10 16, 11:52)
Sveikos! Gal kuri naudoja ir gali pakomentuoti Clarins - Blue Orchid Face Treatment Oil "Dehydrated Skin" arba Santal Face Treatment Oil "Dry/Extra Dry Skin". Kokie Jusu atsiliepimai? pati nezinau kaip suzinoti kokia mano oda ar ji dehidratuota ar visgi sausa, ar jai truksta dregmes ar alieju...

user posted image

As turiu si aliejuka. Jau visai i pabaiga eina. Man patiko, bet stebuklu kazkokiu nera:) siaip skaniai kvepia, neriebina veido. Db nusipirkau paprasta migdolu alieju, tai didelio skirtumo as nematau tarp clarins ir paprasto aliejuko, tik aisku, kaina skiriasi biggrin.gif Siaip, Clarins as be galo myliu biggrin.gif ypac kremus veidui, tonikas su ramunelemis lb puikus buvo, db naudoju veido valikli su metomis, tai irgi nuostabus, tik gal sunkiam makiazui nuvalyti nelb tiks.
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2012 11 22, 15:14)
merginos,na,nejaugi niekas nebadete sito produkto???mane irgi jis labai vilioja  biggrin.gif  biggrin.gif

Baigiu sunaudoti si aliejuka, malonus kvapas, odos neriebina, bet ir jokio super efekto nepastebejau.
Atsakyti
Merginos, gal kuri turit sia pudra ?

user posted image

vakar gavau, bet nlb supratau- tas kaip cia pasakius- 'tinkliukas' , na kuri nuemus kamsteli reiktu idet kad pudros pribirtu tik reikiamas kiekis, pas mane per mazas, prakrenta i vidu g.gif , taip gaunasi kad pudra reik kabint is viso induko..nzn ar kas suprato ko as klausiu , jei neaisku, bandysiu tada vakare pafotografuot savo klausima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta23 @ 2012 10 16, 11:52)
Sveikos! Gal kuri naudoja ir gali pakomentuoti Clarins - Blue Orchid Face Treatment Oil "Dehydrated Skin" arba Santal Face Treatment Oil "Dry/Extra Dry Skin". Kokie Jusu atsiliepimai? pati nezinau kaip suzinoti kokia mano oda ar ji dehidratuota ar visgi sausa, ar jai truksta dregmes ar alieju...

As turiu sausai odai santalo alieju smile.gif tai kol kas labai patinka.. tiesa, man neuztenka keliu lasu, kaip kad rekomenduojama, atrodo, kad truksta riebumo, neuztenka visam veidui.. bet cia jau mano problemos kaip sakant. Siaip greit isigeria, nelieka riebumo.. oda tikrai padrekina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2013 01 30, 10:34)
Merginos, gal kuri turit sia pudra ?

user posted image

Neturiu, tai tuo klausimu nepadėsiu. Man užtat būtų įdomu išgirst atsiliepimą kaip patinka ši pudra
Atsakyti
Kaip pavyzdi idesiu kitos pudros nuotrauka

user posted image

ipakavime buvo pridetas va toks dangtelis su skylutem, kuris reguliuoja birios pudros paskirtyma, bet Clarinso pudroj, bent jau pas mane jis per mazas, prakrenta i vidu ..nzn, gal atsiras irgi pirkusiu sia pudryte, kazi pas visas cia toks nesusipratimas g.gif

O kas liecia pacia pudra- bandziau tik karteli, bet man kaip pirmam kartui paliko nebloga ispudi, nes mano veido oda nera lb lygi, turiu visokiu paraudimu , tai sakyciau sulygino veido spalva neblogai, siaip naturaliai pasidenge..kai panaudosiu ilgesni laika parasysiu daugiau atsiliepimu..
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2013 01 30, 15:06)
As turiu sausai odai santalo alieju  smile.gif tai kol kas labai patinka.. tiesa, man neuztenka keliu lasu, kaip kad rekomenduojama, atrodo, kad truksta riebumo, neuztenka visam veidui.. bet cia jau mano problemos kaip sakant. Siaip greit isigeria, nelieka riebumo.. oda tikrai padrekina smile.gif

nesulaukius atsiliepimu cia, nusiprkau ir tikrai pasirasau po kiekvienu zodziu, super dalykelis, bet po jo as dar tepu naktini krema, is ryto oda thumbup.gif o ne taip kaip kadaise, atsikeli ir jauti kad oda traukia doh.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, gal kuri naudoja Multi Activ kremus? Domintų atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
As naudoju smile.gif
naktini , skirta misriai odai..man labai patinka, gerai susigeria, nelieka lipnumo jausmo, drekina, maloniai kvepia..
Drauge naudojo Multi active sausai odai skirtus dienini ir anktini, irgi patenkinta buvo..
Atsakyti