Įkraunama...
Įkraunama...

Clarins

QUOTE(Lėjaaa @ 2012 04 24, 00:04)
*kompaktinė pudrytė miltuoto veido nepadaro, dengiasi gan maloniai, bet antrą kartą nepirkčiau,nes matiškumo išlaikyti visai nepadeda smile.gif

Ilgiau panaudojus Clarins Everlsting kompaktine pilnai pritariu- gan greit prasimusa riebalas T zonoj..siaip dengiasi labai graziai , nors man ja pasitepus , jei pries tai netepu skystos pudros, jauciasi toks lyg tempimas, sausumas skruostu sriti..
Atsakyti
sveikos merginos,norejau paklausti gal esate kuri bandziusi sio gamintojo kremine pudra sausai odytei?kokie butu atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti
Gal nuo pirmuju rauksliu misriai odai ka nors galite rekomenduoti?
kad gerai susigertu, gerai drekintu, kad tepant pudra ant virsaus nesigumuluotu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 06 05, 19:52)
Gal nuo pirmuju rauksliu misriai odai ka nors galite rekomenduoti?

Gal bandykit is sios serijos ziuret - Multi Active ( jis skaitosi nuo pirmuju rauksliu, +30 )

http://www.escentual...i--active-(30s)

as turiu parsisiuntis misriai odai naktini krema, bet dar nepradejau naudot, noriu senaji paibaigt..bet drauge naudoja is sitos serijos sausai odai dienini ir naktini kremus tai sake- super ! Manau misriai irgi bus ne ka prastesni smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, naudoju šiuo metu clarins kremine pudryte teint lift eclat multi-intensif su spf 15, man asmeniskai ji pati geriausia, kokia tik esu naudojusi, Biski gal sunkoka, bet patinka,kad gerai maskuoja, ir nepalieka kaukes efekto, ir man asmeniskai ji nekemsa poru. Naudoju jau Gan ilgai ją, kadangi tepti jos daug nereikia ant veido. Užtenka ilgam, jau praėjo beveik puse metu. Tiesa, ne kiekviena diena ją naudoju. Ateityje tikrai bus kartojamas pirkinys smile.gif Taip pat teko naudoti blakstienu tusa, tekdavo pavargti kol isgaudavau norima efekta, bet patiko tai, kad blakstienos nelikdavo apsunkintos ir nesijausdavo tusas ant ju, palietus blakstienas, jausdavau kad blakstienos, o ne kieta mase uztepta ant jų thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, norėčiau atsiliepimų apie Clarins Gentle Foaming Cleanser With Tamarind
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2012 07 08, 12:28)
Merginos, norėčiau atsiliepimų apie [b]Clarins Gentle Foaming Cleanser With

Man jis visai patinka, gerai nuplauna makiaza, odos nesausina(kolkas), jis toks su pavieniais grudeliais, kurie tuo paciu dar ir nusveicia veiduka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2012 07 08, 14:28)
Merginos, norėčiau atsiliepimų apie Clarins Gentle Foaming Cleanser With Tamarind

Man tai labai patiko, kai naudojau, tik kvapas erzino blush2.gif o visa kita liux thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na po ilgesnio panaudojimo galiu palikt atsiliepima apie si tonika

user posted image

jis man labai laabai patinka , nors skirtas misriaodems/riebiaodems, bet be galo svelnus, pasitepus juo veidas jauciasi ir atgaivintas ir padrekintas..kvapas irgi be galo mielas..na vienzo kartotinas dalykas tikrai smile.gif
Atsakyti
Vasarai nusipirkau gelinį - drėkinamąjį normaliai ir kombi odai kremą, teisingos konsistencijos, skirtas karštam klimatui. Kas nebandė, rekomenduoju, geras produktas. Tepu nakčiai, kartais dienos metu "prasitepu"

Hydra Quench Cooling Cream Gel

user posted image
Atsakyti
Ateinu pagirti Clarins HydraQuench Cream-Mask for Dehydrated Skin ax.gif mano issausejusius skruostus atgaivino po keletos kartu, kai tuo tarpu biodermos panasia kauke naudojau du menesius ir naudos buvo 0 unsure.gif zodziu, rekomenduoju visoms bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėjaaa @ 2012 08 17, 00:08)
Ateinu pagirti Clarins HydraQuench Cream-Mask for Dehydrated Skin  ax.gif  mano issausejusius skruostus atgaivino po keletos kartu, kai tuo tarpu biodermos panasia kauke naudojau du menesius ir naudos buvo 0 unsure.gif zodziu, rekomenduoju visoms bigsmile.gif

Man ir visa si linija yra tiesiog kazkoks stebuklas kas liecia drekinima thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti