Įkraunama...
Įkraunama...

Clarins

QUOTE(paparace123 @ 2015 02 10, 19:13)
Kol kad man labiausiai patinka Skin Ilusion, tik noretusi pabandyti kazka kita, taciau ateinu, ta pati nusiperku ir iseinu smile.gif Ar kokia kita kremine pudra esate bande, svarbiausia kad nesausintu?

True Radiance tikrai nesausina (mano oda sausa, bet išsausėjusių plotų nėra, nežinau, kaip su jais susitvarkytų). Ji maskuoja daugiau, nei Skin Illusion, tad gal Jums tokios netinka?
Kol kas neatsidžiaugiu, kaip šiuo metu su True Radiance gražiai veido oda atrodo, bet dar trumpokai turiu - gal pavasarį nuomonė pasikeis.biggrin.gif Tik dėl spalvos abejonių kyla.

Dar Extra firming mama turi, kai lankausi - kartais panaudoju ir pati, taipogi visai nesausinanti.
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2015 02 10, 21:03)
True Radiance tikrai nesausina (mano oda sausa, bet išsausėjusių plotų nėra, nežinau, kaip su jais susitvarkytų). Ji maskuoja daugiau, nei Skin Illusion, tad gal Jums tokios netinka?
Kol kas neatsidžiaugiu, kaip šiuo metu su True Radiance gražiai veido oda atrodo, bet dar trumpokai turiu - gal pavasarį nuomonė pasikeis.biggrin.gif Tik dėl spalvos abejonių kyla.

Dar Extra firming mama turi, kai lankausi - kartais panaudoju ir pati, taipogi visai nesausinanti.

Extra firming gal tokia sunkesne, labiau maitinanti?
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2015 01 04, 18:10)
Atnešu atsiliepimą apie Instant maskuoklį 4u.gif

Ar nesubėga paakių zonoje šis maskuoklis? 4u.gif
Atsakyti
Merginos, ar pas mus kur nors parduoda Clarinso aliejus veidui? Domina butent Lotus. Pazejau intern parduot, nei Duglo nei Kristianos psl nematau ju
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2016 03 27, 08:32)
Merginos, ar pas mus kur nors parduoda Clarinso aliejus veidui? Domina butent Lotus. Pazejau intern parduot, nei Duglo nei Kristianos psl nematau ju

Kai rudenį ieškojau Lotus, tai neradau nei vieno. Bet ieškojau tik PC Panorama kosmetikos parduotuvėse. Paskui UK gyvenantis draugas padėjo įsigyti. Ir labai klausinėjo kas čia tokio ir kam skirta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2016 03 27, 15:24)
Paskui UK gyvenantis draugas padėjo įsigyti. Ir labai klausinėjo kas čia tokio ir kam skirta lotuliukas.gif

Ka jam atsaket biggrin.gif ?

O jei rimciau-kaip sekasi naudot, kokie ispudziai?
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2016 03 27, 22:30)
Ka jam atsaket  biggrin.gif ?

O jei rimciau-kaip sekasi naudot, kokie ispudziai?

Kokie čia įspūdžiai kai produktą 5 metus pažįstu mirksiukas.gif Atsiliepimai senoje Clarins temoje 4u.gif
Atsakyti
Gal kas bandete sita kremuka? Ar patiko? 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(bruknytee @ 2016 04 02, 21:39)
Gal kas bandete sita kremuka? Ar patiko? 4u.gif

As kaip tik neseniai subaigiau special eye contour Balm, ju sudetys skirtingos, tai man neblogai patiko. Drekina, maitina labai gerai, svelni paprasta sudetis nedirgina akiu, uztenka labai ilgam smile.gif Nera pats geriausias ar kazkoks stebuklas, bet visai neprastas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuchia: 02 balandžio 2016 - 22:12
Gal kas naudojot ar naudojat Clarins saulės kremą su spf20? Kokie atsiliepimai? 4u.gif

https://www.amazon.c...l/dp/B001Q7FH6I
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocado: 20 liepos 2016 - 21:41
QUOTE(Malena @ 2015 01 04, 15:34)
Aš irgi neseniai pirkau Clarins Instant Concealer.
user posted image
+ Vidutiniškai maskuoja
+Nesausina
+Atrodo natūraliai

- Trumpai laikosi. Pusę jo kažkur dingsta. Reikalauja fiksavimo.
- Nr.1 nėra labai šviesus ir labai šviesiai odai reikia atidžiai parinkti ar tinka. Dirbtinėj šviesoj man tiko, o dienos norėtųsi šviesesnio.
- Pakuotė. Kaip jau minėjo illuminated, kai atsuki būna išbėgusios priemonės. Nors laikau tikrai tvarkingai ir gerai užsuktą.
- Per didelis sunkiai sunaudojamas kiekis.

Prie isvardintu + prisidedu po kiekvienu. Man dar didelis pliusas pakankamai didelis kiekis 15ml

Del minusu pritarsiu del trumpo laikymosi ir del spalvu - pas mane nr2, tai si spalva turi kazkokio ruzavumo kuris man nepatinka, 1 pe rsviesi 3 jau per tamsi - zodziu mazas spalvu pasirinkimas. Del pakuotes tai man ji visai patogi, laikau pastatyta ant kosmetinio stalelio, beveik kiekviena savaitgali isvaziuodmama isimetu i kosmetine - per 1.5 menesio niekas niekur nesibego, dangtelyje miniatiurinis priemones taskelis dugne, tiesiog kad lieciasi galiukas (pries atsukdama visada apverciu gal del to man nks neisbega)
Kiekis man asmeniskai puikus, kadangi naudoju kasdien (del neilgo laikymosi kartais net po 2 kart), naudoju tik paakiams bet manau neprireiks gal ne metu kad issibaigtu o ir atidarytas galioja 18menesiu
Atsakyti
Kokia temukė apmirus mano mylimo gamintojo ... unsure.gif

Norėčiau patarimo, kuris blizgis Jūsų manymu labiausiai vertas dėmesio ?

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

Norisi lengvos spalvytės, kad nelipnus būtų 4u.gif ....ir kad skaniai kvepėtų aišku tongue.gif
Atsakyti