QUOTE(Malena @ 2015 01 04, 15:34)
Aš irgi neseniai pirkau
Clarins Instant Concealer.
+ Vidutiniškai maskuoja
+Nesausina
+Atrodo natūraliai
- Trumpai laikosi. Pusę jo kažkur dingsta. Reikalauja fiksavimo.
- Nr.1 nėra labai šviesus ir labai šviesiai odai reikia atidžiai parinkti ar tinka. Dirbtinėj šviesoj man tiko, o dienos norėtųsi šviesesnio.
- Pakuotė. Kaip jau minėjo illuminated, kai atsuki būna išbėgusios priemonės. Nors laikau tikrai tvarkingai ir gerai užsuktą.
- Per didelis sunkiai sunaudojamas kiekis.
Prie isvardintu + prisidedu po kiekvienu. Man dar didelis pliusas pakankamai didelis kiekis 15ml
Del minusu pritarsiu del trumpo laikymosi ir del spalvu - pas mane nr2, tai si spalva turi kazkokio ruzavumo kuris man nepatinka, 1 pe rsviesi 3 jau per tamsi - zodziu mazas spalvu pasirinkimas. Del pakuotes tai man ji visai patogi, laikau pastatyta ant kosmetinio stalelio, beveik kiekviena savaitgali isvaziuodmama isimetu i kosmetine - per 1.5 menesio niekas niekur nesibego, dangtelyje miniatiurinis priemones taskelis dugne, tiesiog kad lieciasi galiukas (pries atsukdama visada apverciu gal del to man nks neisbega)
Kiekis man asmeniskai puikus, kadangi naudoju kasdien (del neilgo laikymosi kartais net po 2 kart), naudoju tik paakiams bet manau neprireiks gal ne metu kad issibaigtu o ir atidarytas galioja 18menesiu
We all live under the same sky, but we dont all have the same horizon