Diskutuokime toliau...
Merginos atbildu is senos temos su tuo paciu klausimu, gal kas sia kompaktine naudojat- CLARINS EVERLASTING COMPACT FOUNDATION SPF15
Mane labiausiai domina ar tinka misriai odai ( T zona i riebuma ) ir ar nebuna veidas ja pasitepus toks kaip 'miltuotas'??
moccho - as tai turbut visdelto apsispresiu ja pirkti, tai galesiu papasakot kas ir kai..
Siaip turejau kremine pudra Everlsting , tai labai ji man patiko..
Gal si prausikli misriai odai kas naudojot? Ar skalsus, gerai nuplauna kosmetika?
Na ir pabaigai- gal yra ilgiau naudojanciu si blizgi ?
Aciu uz bent kokia informacija
Mane labiausiai domina ar tinka misriai odai ( T zona i riebuma ) ir ar nebuna veidas ja pasitepus toks kaip 'miltuotas'??
moccho - as tai turbut visdelto apsispresiu ja pirkti, tai galesiu papasakot kas ir kai..
Siaip turejau kremine pudra Everlsting , tai labai ji man patiko..
Gal si prausikli misriai odai kas naudojot? Ar skalsus, gerai nuplauna kosmetika?
Na ir pabaigai- gal yra ilgiau naudojanciu si blizgi ?
Aciu uz bent kokia informacija
QUOTE(Vitulka @ 2012 04 23, 19:01)
Nuo šiol bus dvi atskiros temos: Decleor ir Clarins.
Super
QUOTE(ingapoc @ 2012 04 13, 05:58)
Naudoju jūsų nurodytą kompaktinę pudrą ir prausiklį, tai:
*kompaktinė pudrytė miltuoto veido nepadaro, dengiasi gan maloniai, bet antrą kartą nepirkčiau,nes matiškumo išlaikyti visai nepadeda
**o prausiklis labai skalsus, tikrai reikia visai mažyčio kiekio, ir makiažą nuvalo labai gerai, tik kiekvieną dieną naudojant pradeda sausint veidą, todėl aš kartais su clarins pieneliu nusivalau, kartais su prausikliu, kaip kada
Tikiuosi padejau kažkiek
Lėjaa, turbūt Jūsų oda irgi mišri ar pan.? Gal atradot kas labiau laiko matiškumą? Aš ilgai dvejojau tarp šios Clarins ir Shiseido Pureness, ir užsisakiau pastarąją.. Įdomu ar ingapoc Clarins jau išbandė
QUOTE(moocho @ 2012 04 24, 00:09)
ingapoc Clarins jau išbandė
ingapoc laukia Clarins parkeliaujant
uzsisakiau as visgi ta pudryte Everlasting, sudomino dar ir tai kad ja galima naudot ir sausa ir dregna..tai kai gausiu, panaudosiu ir parasysiu atsiliepimu..
del prausiklio susilaikiau ,nes uzsisakiau Lierac firmos, uzsisakiau uztat tonika misriai odai, i riebuma, tai irgi laukiu parkeliaujant..
Papildyta:
QUOTE(Lėjaaa @ 2012 04 24, 00:04)
Padejot
dabar dar labiau laukiu savo siuntinio
QUOTE(moocho @ 2012 04 23, 22:09)
Lėjaa, turbūt Jūsų oda irgi mišri ar pan.? Gal atradot kas labiau laiko matiškumą? Aš ilgai dvejojau tarp šios Clarins ir Shiseido Pureness, ir užsisakiau pastarąją.. Įdomu ar ingapoc Clarins jau išbandė
Taip mišri, na deja neatradau dar tokios priemones Bandysiu kokį nors dieninį kremą gal, kuris šiek tiek nuimtų tą riebumą, tik bijau kad drekinimo bus mažai, nes mano skruostai dažnai sausi būna
Ingapoc - turiu aš tą toniką - labai švelnus, maloniai kvepia, atgaivina odą, nesigailesit Tiesa, kaip tą Everlasting galima drėgną naudot ?
QUOTE(Lėjaaa @ 2012 04 24, 13:41)
Ingapoc - turiu aš tą toniką - labai švelnus, maloniai kvepia, atgaivina odą, nesigailesit Tiesa, kaip tą Everlasting galima drėgną naudot ?
tai super
o del pudrytes- reikia kempinele sudrekint ir tept dregna, tada bus panasiau kaip su krempudra tepta..
Lejaaa- tai jus daug priemoniu us Clarins'o turit - gal dar ka galit labai labai parekomenduot
QUOTE(ingapoc @ 2012 04 24, 12:32)
Lejaaa- tai jus daug priemoniu us Clarins'o turit - gal dar ka galit labai labai parekomenduot
Tai kad daugiau nieko ir neturiu iš veido priežiūros priemonių, tik tuos produktus ką čia aptarėm
Tiesa, turiu clarins makiažo baze Norečiau išbandyt Pure and Radiant mask, bet vis pagailiu pinigeliu, tiek ten jos mažai man atrodo...
Lejaaa-o jus siunciates is kazkur priemones?
nes atkreipiau demesi i gyvenama vieta
As tai dar tureciau gaut sita stebuklinga Flash balm ir kuno krema, tai galesiu papasakot ..
nes atkreipiau demesi i gyvenama vieta
As tai dar tureciau gaut sita stebuklinga Flash balm ir kuno krema, tai galesiu papasakot ..