Įkraunama...
Įkraunama...

Pigesni abonementai į sporto klubus. Bendra tema

QUOTE(impulsas @ 2012 08 30, 19:53)
Imanoma. Grupe bus uzregistruota uz savaites.

O kaip prisijungti prie Ozo impulso grupės? Ačiū
Atsakyti
Sveiki domina baseino abonementas seimai Siauliu Impulse (2suaug+1vaikas 9metai) arba tik vaikui arba man ir vaikui. Dekui.
Atsakyti
Sveiki. Mane domina 1 ar 3 mėn. visos dienos abonementas Impuls klube L. Asanavičiūtės gatvėje. Dėkoju.
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2012 08 31, 19:38)
Sveiki domina baseino abonementas seimai Siauliu Impulse (2suaug+1vaikas 9metai) arba tik vaikui arba man ir vaikui. Dekui.

Seimos abonementu Impulse jau geras pusmetis kaip nebera. Visiems reikia pirkti atskirus abonementus. Siuo metu vaikams iki 16 metu metiniams abonementams yra taikoma 40 proc. nuolaida.
Papildyta:
QUOTE(Teli @ 2012 09 01, 19:41)
Sveiki. Mane domina 1 ar 3 mėn. visos dienos abonementas Impuls klube L. Asanavičiūtės gatvėje. Dėkoju.

Visa diena:
1 men. 177Lt.
3 men. 483 Lt.
Atsakyti
Nu niekaip nesuprantu kaip čia prisijungti prie grupių, gal galit kas atsiųsti informaciją? Tinka Asanavičiūtės, Ozo impulsai ir Savicko sporto klubas. Ačiū!
Atsakyti
Sveikos, kokia dabar kaina jungtis i grupe Victoria gym?
Neribotam abonentui
Atsakyti
Jau paimtas abonimentas. Jei domins spalio mėn. rasykit rugsejo pabaigoje

QUOTE(gincia @ 2012 08 22, 15:46)
Norinčios jungtis prie forum fitness (Forum palace) ir sportuoti daug pigiau rašykit į AŽ (pilnas abonimentas)

Atsakyti
Labai norėčiau lankyti Victoria Gym. Gal kas formuoja grupę pigesniam abonementui gauti?
Atsakyti
Noreciau prisijungti prie grupes Fabijoniskiu Impulse 4u.gif Gal kas padetu? aciu 4u.gif
Atsakyti
Ar kas nors turite pasiūlymų į "Ego forte"???
Atsakyti
kiek kainuotu neribotas abonementas i impuls, ozo g.?
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2012 09 04, 11:42)
Labai norėčiau lankyti Victoria Gym. Gal kas formuoja grupę pigesniam abonementui gauti?

QUOTE(bonza @ 2012 09 03, 16:32)
Sveikos, kokia dabar kaina jungtis i grupe Victoria gym?
Neribotam abonentui

yra surinkta grupe i victoria gym. noretumete prisijungti ir sportuoti pigiau
abonementai neriboti.
Susisiekite prasau su manim telefenu. bus greciau ir potogiau mums abiems smile.gif
mano tel 867407840
Atsakyti