Sveiki, ar matete kokias nuolaidas ili spalio men. 15 d. Impuls suteikia moksleiviams, studentams, mokytojams, destytojams? Labai patrauklus pasiulymas Itariu, kad tai savotiska dovana mokytoju dienos proga . O spalio 2 d. gi buvo Angelu sargu diena, t.y. policijos, tai kodel policininkams jokiu pasiulymu? Gaila...
QUOTE(Glascha @ 2012 10 03, 08:44)
Sveiki, ar matete kokias nuolaidas ili spalio men. 15 d. Impuls suteikia moksleiviams, studentams, mokytojams, destytojams? Labai patrauklus pasiulymas Itariu, kad tai savotiska dovana mokytoju dienos proga . O spalio 2 d. gi buvo Angelu sargu diena, t.y. policijos, tai kodel policininkams jokiu pasiulymu? Gaila...
Būtų patrauklus, jei abonementus duotų neribotus.... O dabar nuolaida tikrai neišeina tokia didelė, nes abonementas dieninis (jau išeiti iš sporto klubo reikia iki 17.30 ar 16.30), savaitgaliais sportuot irgi negali jau buvau užsidegusi pirkti 6 mėn.
QUOTE(aistuliaa @ 2012 10 03, 09:47)
Būtų patrauklus, jei abonementus duotų neribotus.... O dabar nuolaida tikrai neišeina tokia didelė, nes abonementas dieninis (jau išeiti iš sporto klubo reikia iki 17.30 ar 16.30), savaitgaliais sportuot irgi negali jau buvau užsidegusi pirkti 6 mėn.
Tai kaip supratau toks pat abonementas be nuolaidos dabar kainuoja 199 lt (anksciau 178 lt lyg tai kainavo).
QUOTE(Glascha @ 2012 10 03, 09:47)
Tai kaip supratau toks pat abonementas be nuolaidos dabar kainuoja 199 lt (anksciau 178 lt lyg tai kainavo).
Fabijoniškių Impuls tai 124, nelabai daug ir susitaupo
QUOTE(novele @ 2012 10 02, 22:23)
Sveiki, gal turite kokiu pasiulymu i Kareiviu Impuls? Noreciau isigyti neribota abonenta pusmeciui.
1117 Lt.
Sveiki,
Domina abonimento kaina pusei metu i Asanaviciutes Impulsa nuo lapkricio men.
QUOTE(agnyte26 @ 2012 10 04, 13:01)
Sveiki,
994 Lt.
Sveiki,
Man tiktų forum fitness arba impuls savanorių. Tad jungčiaus į grupes ir priimu pasiūlymus
Man tiktų forum fitness arba impuls savanorių. Tad jungčiaus į grupes ir priimu pasiūlymus
Renku grupe victoria gym
Jeigu susidarytų 5 žmonių grupė tuomet neribotus abonementus galėtumėt įsigyti:
1mėn. 150Lt
2mėn. 270Lt
3mėn. 370Lt
4mėn. 460Lt
6mėn. 630Lt
Jeigu susidarytų 5 žmonių grupė tuomet neribotus abonementus galėtumėt įsigyti:
1mėn. 150Lt
2mėn. 270Lt
3mėn. 370Lt
4mėn. 460Lt
6mėn. 630Lt
pakartosiu jau anksčiau kitos mamytės užduotą klausimą - gal kas organizuojat į Kauno Impuls? :}} Domintų pigesnis mėnesio visos dienos abonementas :}} 245 brangoka...