Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukes

Man OT metodas netinka, del padidejusio LH. Visa laika rodo II... doh.gif
O kas tas progestinas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 31, 22:13)
Man OT metodas netinka, del padidejusio LH. Visa laika rodo II...  doh.gif
O kas tas progestinas?  blush2.gif

Kiek pamenu ir jei neklystu, tai progestinas yra dirbtinis progesteronas, kaip pvz. Duphaston, jis nėra tikras PRG blush2.gif
Pažiūrėjau savo LH, tai jis 12,7 IU/l (dėl matavimo vienetų galiu klysti, neaiškiai parašyta doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(amiR* @ 2012 05 31, 22:18)
Kiek pamenu ir jei neklystu, tai progestinas yra dirbtinis progesteronas, kaip pvz. Duphaston, jis nėra tikras PRG  blush2.gif
Pažiūrėjau savo LH, tai jis 12,7 IU/l (dėl matavimo vienetų galiu klysti, neaiškiai parašyta  doh.gif )

Visi tie mano isvardinti vaistukai yra naturalus.
O normu nera? nes pagal siuos skaiciukus nelabai ka galima pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 31, 22:20)
Visi tie mano isvardinti vaistukai yra naturalus.
O normu nera? nes pagal siuos skaiciukus nelabai ka galima pasakyti.

Vat, kad nėra normų, tai net nežinau ar čia normoj jie ar ne, niekas normaliai ir nepaaiškino g.gif
Atsakyti
QUOTE(amiR* @ 2012 05 31, 22:22)
Vat, kad nėra normų, tai net nežinau ar čia normoj jie ar ne, niekas normaliai ir nepaaiškino  g.gif

Pas mane LH 15,8 lU/l (0,7-9,0), tai jau virsija gerokai.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 31, 22:27)
Pas mane LH 15,8 lU/l (0,7-9,0), tai jau virsija gerokai.

Na va, tai ir man nerodys ovuliacijos testai nieko doro verysad.gif na tuomet lieka BT matavimas ir žiūrėsim ar tas natūralus progesteronas gelbės mane.. Ir labai įdomu ar tas metforminas man kiek testosterono numušė, nes turiu jo 5,79 kai norma iki 2,74 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amiR* @ 2012 05 31, 22:34)
Na va, tai ir man nerodys ovuliacijos testai nieko doro  verysad.gif na tuomet lieka BT matavimas ir žiūrėsim ar tas natūralus progesteronas gelbės mane.. Ir labai įdomu ar tas metforminas man kiek testosterono numušė, nes turiu jo 5,79 kai norma iki 2,74  unsure.gif

Ir pas mane panasiai su Testosteronu... Man metforminas visiskai nepagelbejo, tik cukru numuse doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amiR* @ 2012 05 31, 21:44)
Jei skaitai angliškai tai va čia daug informacijos http://www.progester...l#axzz1wTPnGbST, aha, va perskaičiau, kad If used earlier than ovulation, it will prevent ovulation. Bet tuomet pagal ką spręsti ar jau įvyko ovuliacija? Kiekvieną mėnesį žingsniuot pas ginekologę? O jei ji nevyksta visai, tuomet kaip pradėt jį vartoti po nevykstatnčios ovuliacijos?  g.gif
Vnž tam pačiam psl http://www.progester...l#axzz1t4Pyt8N0 tas kremas. Bandysiu jį siųstis kai išsiaiškinsiu kaip ten su siuntimu. Dbr paskubėjau, kitokį nusipirkau, irgi natūralus "Gest-one", bet baigus jį, siųsiuos iš šio psl.. Na pažįstamai bent jau ciklą sureguliavo, tikiuosi, kad ir man padės bent dėl to.
Kas dėl duphaston, jį vartodavau, kad mm išsikviesčiau, iš pradžių po trijų tablečių jos pasirodydavo, galiausiai visas dešimt reikėjo sugert, o endokrinologė apie sintetinius progesteronus labai ne kokios nuomonės, todėl patarė jei jau vartot progesteroną ir žaist su hormonų terapija, tai tik natūralų  unsure.gif

Labukas, pasiskaitinėjau Jūsų postus ir pagalvojau, kad ar tik neužsiimat savigyda? Aš kiek domėjausi tai kremai daugiau skiriami menopauzės metu, o ne ciklo reguliavimui, nes dozės tikslios tada nepaskaičiuojamos, aš esu radus kremą ir Lietuvoj su progesteronu tik dar neklausiau gydytojos nuomonės, beja, ant nei vieno kremo kaip ir nerašo, kad jame natūralus progesteronas g.gif
Pvz.: domėjausi šituo: Gest_one
http://www_coral-clu...r.php?vaiid=115
Atsakyti
Sveikos, merginos, pas mane irgi PKS verysad.gif Kovojam su šia liga jau 4 metai.. bet kol kas esam silpnesni.. Bet tikėjimas ir viltis dar rusena mumyse 4u.gif aš su tokiu klausimu: nuo šiandien pradedu gerti Letrozole tabl., gydytoja minėjo, kad policistukes labai gerai veikia šitas vaistas, ar Jūs bandėt? Kokie atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
Sveika, Famili 4u.gif Atsimenu tave iš senų laikų. Vis dar planaimo kelyje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2012 06 01, 08:13)
Labukas, pasiskaitinėjau Jūsų postus ir pagalvojau, kad ar tik neužsiimat savigyda? Aš kiek domėjausi tai kremai daugiau skiriami menopauzės metu, o ne ciklo reguliavimui, nes dozės tikslios tada nepaskaičiuojamos, aš esu radus kremą ir Lietuvoj su progesteronu tik dar neklausiau gydytojos nuomonės, beja, ant nei vieno kremo kaip ir nerašo, kad jame natūralus progesteronas  g.gif
Pvz.: domėjausi šituo: Gest_one
http://www_coral-clu...r.php?vaiid=115

Laba 4u.gif tai va tą Gest-one aš dbr ir turiu, bet kitame yra daugiau progesterono ir šitam Gest-one yra sudėtinė medžiaga, kuri uždrausta naudoti kosmetikoje, todėl sekantį kartą rinksiuos kitą, tą iš nuorodos smile.gif
O savigyda tai ne, endokrinologė man tą psl parodė ir apie tą kremą pasakojo, nes pati nebuvau girdėjus iki tol smile.gif tai ji man metformino išrašė gert ir kol apsispręsiu dėl hormonų terapijos tuo kremu tol KT gėriau, bet dbr jau eisiu pas ją dėl kremo naudojimo patikslinimo smile.gif
Beje tam psl (jei skaitote angliškai) ir apie PKS gydymą tuo kremu parašyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2012 06 01, 09:12)
Sveika, Famili  4u.gif  Atsimenu tave iš senų laikų. Vis dar planaimo kelyje?  ax.gif

Prisimenu ir aš tave mirksiukas.gif O taaaip, aš dar čia biggrin.gif darėm pertrauką, nes jau viskas per gerklę lindo, tai leidom sau pagyventi be visokių vaistų 4u.gif džiugu, kad tau pasisekė wub.gif
Atsakyti