Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukes

Ai as jau pasiryzus viska isbandyti , kad tik pavyktu susilaukti vaikelio bent vieno 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes.. Jungiuosi as prie jusu man taip pat pripazino PKS, nes LH/FSH santykis 2...Norejau Jusu paklausti ar jum rodo progestoronas, kad vyksta ovuliacija...nes pas mane jis tikrai aukstas ir foliai uzauga..bet jau nepatojam 1,5 metu (na taip turejom i kitu bedu..chlamidijas, kurias jau issigydeme...o MB stipru prostatos uzdegima, kuris suprastino spermos kokybe, taciau pas ji reikalai gereja ir jau beveik normospermija..smile.gif Na tikiuosi greit mums pasiseks tuo labiau neuzilgo LP...kazkaip jauciu, kad greit busiu nestuke.gif Tikiuosi neveltui mano MB vadina mane ragana del mano nuojautos :)Linkiu jums greiciau visoms tapti nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopy @ 2012 05 09, 16:32)
Sveikutes.. Jungiuosi as prie jusu man taip pat pripazino PKS, nes LH/FSH santykis 2...Norejau Jusu paklausti ar jum rodo progestoronas, kad vyksta ovuliacija...nes pas mane jis tikrai aukstas ir foliai uzauga..bet jau nepatojam 1,5 metu (na taip turejom i kitu bedu..chlamidijas, kurias jau issigydeme...o MB stipru prostatos uzdegima, kuris suprastino spermos kokybe, taciau pas ji reikalai gereja ir jau beveik normospermija..smile.gif Na tikiuosi greit mums pasiseks tuo labiau neuzilgo LP...kazkaip jauciu, kad greit busiu nestuke.gif Tikiuosi neveltui mano MB vadina mane ragana del mano nuojautos :)Linkiu jums greiciau visoms tapti  nestuke.gif

Sveika prisijungusi,

PRG niekada nedarydavau, todel nezinau ka rodydavo, bet nemanau, kad buvo aukstas.

Po lap as taip pat turejau labai stipria nuojauta ir 3 cikla po operacijos mums buvo pavyke. Tik kad 6 savaite ivyko persileidimas. Bet tikiu, pavyks ir jums. Tik viskas sekmingai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes. Noreciau prisijungti y jusu temele, nes pries pora metu ir as suzinojau kad turiu policistines kiausides. Mano mmm ateidavo kada tik uzsimanydavo. Nesusirgus tris menesius nuejau pas gine, va tada ir suzinojau kad esu policistuke. geriau dupastona isaukti mmm, veliau israse vien tik kontraceptikus sureguliuoti mmm. Viena beda buvo ispresta mmm kaip laikrodukas, bet nieko nevyko naturaliai. Kankino baime nepastoti, su darbais ne kas milijonai bedu irproblemu kiekviena diena. Nusprendziau pabegti nuo visko, todel jau metai laiko sedziu skotijoje. Turbut nepatikesit, bet ysivziavau y ritma, atitrukau nuo visu problemu ir susitvarke mano mmm be vaistuku pagalbos (kaip taip ymanoma policistukei?). Pries menesiuka nusprendziau kad laikas vel pabandyti planavimus juk viskas vyksta naturaliai be vaistuku pagalbos, o man tai jau didelis pliusiukas. Daznai pagalvoju gal gine suklydo sakydama kad esu policistuke, gal pastovi ytampa neleido zirniukuj uzkibti, bet viska pergalvojus turejo bui paaiskinimas kodel tris menesius mmm nesirodydavo. Pries savaitele atlikom pirmuosius namu darbus, dabar laukimas, nezinau ar is tos baimes ir nezinios kas bus, bet pucia pilva ir triznioju. Na va siek tiek ''trumpai'' apie mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariuke3 @ 2012 05 16, 22:35)
Sveikutes. Noreciau prisijungti y jusu temele, nes pries pora metu ir as suzinojau kad turiu policistines kiausides.

Sveika 4u.gif tikekimes, kad gine bus suklydusi mirksiukas.gif Gal jau turi kokiu ziniu? ax.gif
Atsakyti
Kaip kovojate su viršsvoriu, jei turite? Ar pavyksta? Man tai toks vaizdas, kad kiek stengčiausi, ką bedaryčiau, bet hormonų "blūdinimai" neleidžia pasiekti nieko gero verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2012 05 31, 13:23)
Kaip kovojate su viršsvoriu, jei turite? Ar pavyksta? Man tai toks vaizdas, kad kiek stengčiausi, ką bedaryčiau, bet hormonų "blūdinimai" neleidžia pasiekti nieko gero  verysad.gif

Aciu D, pas mane bent jau sito blogio nera. Nors paskutiniu metu tikrai priaugau kelis kg, bet dar toli grazu iki virssvorio.
Atsakyti
Sveikos panelės 4u.gif Pasidalinsiu savo planu, man prieš kokius metus nustatė PKS, daugiau nei dvigubai testosterono, anovuliacija, progesterono beveik negaminama.. Išrašė KT, gėriau juos apie pusmetį, bet dbr pagalvojau, kad reikia reguliuoti hormonus, nes po KT nieko gero nesitikiu (anakart kai mečiau gerti KT nesusirgau mm metus laiko). Taigi iš užsienio parsisiunčiau natūralaus progesterono, nes endokrinologė visus duphastonus išdėjo į šuns dienas blush2.gif taip pat pradėjau gert metforminą, nors antsvorio neturiu, todėl jį geriu mažomis dozėmis, kad nenumuštų visai cukraus kraujyje. Vnž sekantis mano ciklas toks: natūralus progesteronas (ar ciklo pradžioj ar antroj pusėj jį vartoti reiks pasitikslint) ir metforminas. Po kelių mėnesių bandysiu kartoti hormonų tyrimus ir eisiu žiūrėti ar vyksta ovuliacija ir ar auga foliai išvis. Kadangi kitą vasarą laukia vestuvės, iki tol bandysiu sureguliuot organizmą, nes dar metus gerti KT tikrai nenoriu unsure.gif ir tada jau bandysim laukti gandrų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(amiR* @ 2012 05 31, 21:16)
Sveikos panelės  4u.gif  Pasidalinsiu savo planu, man prieš kokius metus nustatė PKS, daugiau nei dvigubai testosterono, anovuliacija, progesterono beveik negaminama.. Išrašė KT, gėriau juos apie pusmetį, bet dbr pagalvojau, kad reikia reguliuoti hormonus, nes po KT nieko gero nesitikiu (anakart kai mečiau gerti KT nesusirgau mm metus laiko). Taigi iš užsienio parsisiunčiau natūralaus progesterono, nes endokrinologė visus duphastonus išdėjo į šuns dienas  blush2.gif  taip pat pradėjau gert metforminą, nors antsvorio neturiu, todėl jį geriu mažomis dozėmis, kad nenumuštų visai cukraus kraujyje. Vnž sekantis mano ciklas toks: natūralus progesteronas (ar ciklo pradžioj ar antroj pusėj jį vartoti reiks pasitikslint) ir metforminas. Po kelių mėnesių bandysiu kartoti hormonų tyrimus ir eisiu žiūrėti ar vyksta ovuliacija ir ar auga foliai išvis. Kadangi kitą vasarą laukia vestuvės, iki tol bandysiu sureguliuot organizmą, nes dar metus gerti KT tikrai nenoriu  unsure.gif ir tada jau bandysim laukti gandrų  rolleyes.gif

Sveika 4u.gif
KT tik padeda sureguliuoti cikla, bet nutraukus ju vartojima vel viskas tas pats. Bent jau man visa laika taip buvo. As irgi geriau metformina, bet jo teko atsisakyti, nes ziauriai sumazejo cukraus kiekis kraujyje. O progesterona reikia gerti TIK antroje ciklo fazeje, nes kitaip nebus O. Jis slopina ovuliacija. Jei ne paslaptis, koki progesterona vartoji? Duphastonas yra sintetinis, ne visu organizmas ji pasisavina. O ir siaip, kas naturalu, tai visada geriau.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 31, 21:29)
Sveika  4u.gif
KT tik padeda sureguliuoti cikla, bet nutraukus ju vartojima vel viskas tas pats. Bent jau man visa laika taip buvo. As irgi geriau metformina, bet jo teko atsisakyti, nes ziauriai sumazejo cukraus kiekis kraujyje. O progesterona reikia gerti TIK antroje ciklo fazeje, nes kitaip nebus O. Jis slopina ovuliacija. Jei ne paslaptis, koki progesterona vartoji? Duphastonas yra sintetinis, ne visu organizmas ji pasisavina. O ir siaip, kas naturalu, tai visada geriau.

Jei skaitai angliškai tai va čia daug informacijos http://www.progester...l#axzz1wTPnGbST, aha, va perskaičiau, kad If used earlier than ovulation, it will prevent ovulation. Bet tuomet pagal ką spręsti ar jau įvyko ovuliacija? Kiekvieną mėnesį žingsniuot pas ginekologę? O jei ji nevyksta visai, tuomet kaip pradėt jį vartoti po nevykstatnčios ovuliacijos? g.gif
Vnž tam pačiam psl http://www.progester...l#axzz1t4Pyt8N0 tas kremas. Bandysiu jį siųstis kai išsiaiškinsiu kaip ten su siuntimu. Dbr paskubėjau, kitokį nusipirkau, irgi natūralus "Gest-one", bet baigus jį, siųsiuos iš šio psl.. Na pažįstamai bent jau ciklą sureguliavo, tikiuosi, kad ir man padės bent dėl to.
Kas dėl duphaston, jį vartodavau, kad mm išsikviesčiau, iš pradžių po trijų tablečių jos pasirodydavo, galiausiai visas dešimt reikėjo sugert, o endokrinologė apie sintetinius progesteronus labai ne kokios nuomonės, todėl patarė jei jau vartot progesteroną ir žaist su hormonų terapija, tai tik natūralų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amiR* @ 2012 05 31, 21:44)
Jei skaitai angliškai tai va čia daug informacijos http://www.progester...l#axzz1wTPnGbST, aha, va perskaičiau, kad If used earlier than ovulation, it will prevent ovulation. Bet tuomet pagal ką spręsti ar jau įvyko ovuliacija? Kiekvieną mėnesį žingsniuot pas ginekologę? O jei ji nevyksta visai, tuomet kaip pradėt jį vartoti po nevykstatnčios ovuliacijos?  g.gif
Vnž tam pačiam psl http://www.progester...l#axzz1t4Pyt8N0 tas kremas. Bandysiu jį siųstis kai išsiaiškinsiu kaip ten su siuntimu. Dbr paskubėjau, kitokį nusipirkau, irgi natūralus "Gest-one", bet baigus jį, siųsiuos iš šio psl.. Na pažįstamai bent jau ciklą sureguliavo, tikiuosi, kad ir man padės bent dėl to.
Kas dėl duphaston, jį vartodavau, kad mm išsikviesčiau, iš pradžių po trijų tablečių jos pasirodydavo, galiausiai visas dešimt reikėjo sugert, o endokrinologė apie sintetinius progesteronus labai ne kokios nuomonės, todėl patarė jei jau vartot progesteroną ir žaist su hormonų terapija, tai tik natūralų  unsure.gif

Na as dabar atradau toki buda kaip BT matavimas. Jis nera tikslus, bet bent mazdaug orientuotis galima. O siaip tai tik gine gali pasakyti paziurejus echo. Taip pat gali darytis PRG tyrima, bet jei nepataikysi 7 DPO, tai taip gali ir nesuprasti ar buvo O. Zodziu, siaip ar taip, jei gydaisi, tai gines prieziura neisvengiama.
As apie si progesterona nesu girdejusi. Merginos naudoja kitoki PRG. Toki kaip Crinone, Utrogest, Utrogestan.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 31, 21:55)
Na as dabar atradau toki buda kaip BT matavimas. Jis nera tikslus, bet bent mazdaug orientuotis galima. O siaip tai tik gine gali pasakyti paziurejus echo. Taip pat gali darytis PRG tyrima, bet jei nepataikysi 7 DPO, tai taip gali ir nesuprasti ar buvo O. Zodziu, siaip ar taip, jei gydaisi, tai gines prieziura neisvengiama.
As apie si progesterona nesu girdejusi. Merginos naudoja kitoki PRG. Toki kaip Crinone, Utrogest, Utrogestan.

Aš esu užsiminus ginei apie natūralų, ji vėl man išrašė duphaston ir sako, nk aš nžn apie natūralų, Lietuvoj jo nėra tai ir nesigilinsiu maždaug unsure.gif
Na reikės iškart po KT metimo pradėt BT matuot, gal kartais ovuliacija bus, arba pirkt testus ovuliacijos g.gif dar turiu tą aparačiuką kur iš seilių rodo ovuliaciją, mamai jis gerai viską rodydavo, o man kaip pradeda rodyt ovuliaciją tai kelias savaites ir rodo ją doh.gif
O tie Utrogest progesteronas ar progestinas skaitos? blush2.gif
Atsakyti