Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukes

QUOTE(Ramune! @ 2012 04 24, 18:28)
As irgi ji pries kelias savaites pradejau gerti ir nezinau ar tai tik siaip sutapimas, ar is tikruju padejo, bet pirmas ciklas, kai naturaliai uzaugo folikulas  bigsmile.gif

tai tas agnukastonas lygus ovuliavitui?
Atsakyti
QUOTE(Geisha* @ 2012 05 06, 22:18)
tai tas agnukastonas  lygus ovuliavitui?

As net nezinau, Ovuliavito niekada nesu gerusi g.gif O ir agnucastona tik si cikla dar geriu.
Atsakyti
Sveikos mergaites. Prisijungiu ir as pas jus:(. Jau buvau pamirsus apie tai kad man buvo nustatyta si diagnoze, nes su pirma dukryte pavyko pastoti is pirmo karto, kai nesisaugojom smile.gif. Dabar norim broliuko, bet nepavyksta jau 4 cikla...teks keliaut pas gine
Atsakyti
Mergaites , gal kuri gerete - Femoston conti ? Gal zinot kaip ji zymeti BT grafike ?
Atsakyti
QUOTE(boruzeurtele @ 2012 05 09, 11:45)
Sveikos mergaites. Prisijungiu ir as pas jus:(. Jau buvau pamirsus apie tai kad man buvo nustatyta si diagnoze, nes  su pirma dukryte pavyko pastoti is pirmo karto, kai nesisaugojom smile.gif. Dabar norim broliuko, bet nepavyksta jau 4 cikla...teks keliaut pas gine

Sveika 4u.gif 4 ciklai dar nieko tokio, tikiuosi greitai pasiseks smile.gif O po gimdymo taip ir liko policistiskos kiausides?

QUOTE(Sunflowers @ 2012 05 09, 12:15)
Mergaites , gal kuri gerete - Femoston conti ? Gal zinot kaip ji zymeti BT grafike ?

O kas tai yra? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 09, 14:09)
Sveika  4u.gif  4 ciklai dar nieko tokio, tikiuosi greitai pasiseks  smile.gif  O po gimdymo taip ir liko policistiskos kiausides?
O kas tai yra?  ax.gif

Hemoopatinai vaistai 4u.gif
Estradiolis+Didrogesteronas , nezinau kaip toki pazymeti grafike BT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunflowers: 09 gegužės 2012 - 12:17
QUOTE(Sunflowers @ 2012 05 09, 13:15)
Hemoopatinai vaistai  4u.gif
Estradiolis+Didrogesteronas , nezinau kaip toki pazymeti grafike BT

Oi tai neisivaizduoju. O kam jie yra skiriami? ax.gif
Atsakyti
http://www.pasveik.l...ston-conti/7832
nuoroda apie juos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 09, 12:09)
Sveika  4u.gif  4 ciklai dar nieko tokio, tikiuosi greitai pasiseks  smile.gif  O po gimdymo taip ir liko policistiskos kiausides? Tikrinaus po gimdymo, gine nieko itartino nepamate, sake viskas tvarkoj. Tai net nezinau ka galvot
O kas tai yra?  ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 05 09, 13:25)

As irgi griebiuosi siaudo, bet nezinau ar jie man tiktu g.gif be gines konsultacijos nenoriu nieko daryti, nes ir tie homeopatiniai ne tokia jau nekalti vaistukai. O tu jau seniai geri, jauti koki poveiki? mirksiukas.gif

Boruzeurtele, nueik pas gine, pasidarysi visus hormonu tyrimus ir viskas bus aisku smile.gif O kiek tavo mazylei metu? gal dar po gimdymo hormonai neatsistate?
Ai jau matau, beveik 2 metukai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramune!: 09 gegužės 2012 - 13:12
Man juos paskyre mano ginekologe , geriu apie savaite , kazko dar nelabai jauciu , nes trecia diena menesiniu 4u.gif
Skaiciau , kad ten tie vaistukai daug ka tvarko , tai bandysiu dabar po menesiniu pirma menesi pabandyt be stimuliacijos , jei nepavyks tada stimuliacija laukia 4u.gif
Ei Ramune ir tu nesenai pradejai nauja cikla , bandysim abi nelelaukti menesiniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunflowers: 09 gegužės 2012 - 13:50
QUOTE(Sunflowers @ 2012 05 09, 14:48)
Man juos paskyre mano ginekologe , geriu apie savaite , kazko dar nelabai jauciu , nes trecia diena menesiniu  4u.gif
Skaiciau , kad ten tie vaistukai daug ka tvarko , tai bandysiu dabar po menesiniu pirma menesi pabandyt be stimuliacijos , jei nepavyks tada stimuliacija laukia  4u.gif
Ei  Ramune ir tu nesenai pradejai nauja cikla , bandysim abi nelelaukti menesiniu  mirksiukas.gif

Tikiuosi, kad neprireiks tau stimuliacijos mirksiukas.gif 4u.gif
Jo, parsivilko... O as taip tikejausi smile.gif Nieko, vilties neprarandu smile.gif Nelauksim abi mmm 4u.gif
Atsakyti