Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukes

QUOTE(Akva17 @ 2012 11 18, 16:53)
O koks prolaktinas pas jus buvo?smile.gif

Dariaus du kartu 614 ,kita kart apie 550 rolleyes.gif dar ribose,bet jau per didelis.
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 11 18, 20:39)
Dariaus du kartu 614 ,kita kart apie 550 rolleyes.gif  dar ribose,bet jau per didelis.

Pas mane 669, bet viastu neskiria smile.gif jums skyre vaistus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2012 11 18, 20:47)
Pas mane 669, bet viastu neskiria smile.gif jums skyre vaistus?  ax.gif

Praeita savaite buvau pas endokrinologe, paskyre dar keleta tyrimu, bet sake,kad greiciausiai teks gerti bromkriptina. (speju, jei tie du tyrimai bus geri).
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 11 19, 14:49)
Praeita savaite buvau pas endokrinologe, paskyre dar keleta tyrimu, bet sake,kad greiciausiai teks gerti bromkriptina. (speju, jei tie du tyrimai bus geri).

o man endokrinologe sake, kad vaistus skiria kai jau 1000 buna, tai supratau,kad man neskirs, dabar dar daug tyrimu pasidariau tai laukiu atsakymu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2012 11 19, 14:56)
o man endokrinologe sake, kad vaistus skiria kai jau 1000 buna, tai supratau,kad man neskirs, dabar dar daug tyrimu pasidariau tai laukiu atsakymu  ax.gif

Na ta endokrinologė konkrečiai su nepastojimais daug patirties turi, tad.... Ir toks prolaktinas( ties viršutine riba) - būna tik pas bobutes, o ne mūsų amžiuje. Aišku, prieš tai aš buvau pas kitą endokrinologą - tai jis iš vis žiūrėjo į mane kaip ožys į baltus vartus ir galvojo,ko aš čia iš jo noriu... Pasiskaityk kyrelyje Prolaktinoma, merginoms kurios pastojo , teko numušti prolaktiną.
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 11 19, 17:06)
Na ta endokrinologė konkrečiai su nepastojimais daug patirties turi, tad.... Ir toks prolaktinas( ties viršutine riba) - būna tik pas bobutes, o ne mūsų amžiuje. Aišku, prieš tai aš buvau pas kitą endokrinologą - tai jis iš vis žiūrėjo į mane kaip ožys į baltus vartus ir galvojo,ko aš čia iš jo noriu... Pasiskaityk kyrelyje Prolaktinoma, merginoms kurios pastojo , teko numušti prolaktiną.

Skaicau, zinau,kad reikia ji musti smile.gif tai ir pasakiau endokrinologei, o ji man sake, kad jei metus nepastosiu tada ziures ax.gif reiks trbt ieskotis kitos gydytojos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2012 11 19, 14:56)
o man endokrinologe sake, kad vaistus skiria kai jau 1000 buna, tai supratau,kad man neskirs, dabar dar daug tyrimu pasidariau tai laukiu atsakymu  ax.gif

Sveikos 4u.gif o vat ir blogai. mano prolaktinas buvo 800, endokrinologas skyrė gydymą bromkriptinu ir pastojau per tris mėnesius. thumbup.gif Skaito, kad prolaktinas, kad ir nedaug didesnis, slopina ovuliaciją. doh.gif Cia taip buvo su pirmu nestumu, kuri sekmingai isnesiojau.
gal ir dabar cia man po puse tabletės pagerti...Nors dabar prolaktinas tik 300. Cia man ginekologe tokia minti pakiso.
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2012 11 19, 20:04)
Skaicau, zinau,kad reikia ji musti smile.gif tai ir pasakiau endokrinologei, o ji man sake, kad jei metus nepastosiu tada ziures  ax.gif reiks trbt ieskotis kitos gydytojos  g.gif

Na va, matai - o aš be 5minučiu metai kaip nepastoju ax.gif Jei dar neilgai bandot - galit dar neskubėti vaistais apsikrauti... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 11 20, 11:40)
Na va, matai - o aš be 5minučiu metai kaip nepastoju ax.gif  Jei dar neilgai bandot - galit dar neskubėti vaistais apsikrauti... rolleyes.gif

Na man tik 21 metai, tai neturiu labai kur skubeti, tik bijau, kad po to bus tik sunkiau pastoti g.gif kol nevartoju vaistu ir nepastoju dar nera taip baisu, bijau geriant vaistus ilgai nepastoti, psichologiskai sunku lb butu, kaip ir visoms smile.gif o jus kokiu problemu turit?smile.gif pks ir prolaktinas? ax.gif
Atsakyti
Panašu,kad taip...ieškojimuose dabar unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 11 20, 12:31)
Panašu,kad taip...ieškojimuose dabar unsure.gif

tikiuosi greit atrasit problemas ir jau greit bus galima sveikinti nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos jungiuosi ir aš prie Jūsų. smile.gif

Pagaliau pasiryžau ir aš užsiregistruoti SM blush2.gif
Taigi nuo pradžių. Aš turiu PKS, man jį nustatė gal prieš kokius 6 ar daugiau metų. Bet manau aš jį turėjau nuo paauglystės kaip tik prasidėjo mmm, nes per metus susirgdavau tik kokius 4 kartus. Tada buvo tiesiog pasaka, kad nesirgdavau, tačiau ji baigėsi kai subrendau turėti rimtus santykius. Jau kokius 4 metus geriu KT, kad sureguliuotų ciklą, tad dabar kaip ir gerai. Tačiau su MB netolimuose planuose galvojam apie vaikelį. Tai planuoju mesti KT, ir prašyti ginės, kad išrašytų ką nors kad ir toliau sirgčiau (gal žinot ką jos dažniausiai išrašo). Nes metus KT taip ir nesulauksiu mmm, nes jau yra taip buve, ir beto dar hormonai išsibalansavo ir per porą savaičių priaugau apie 10 kg. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magdutea: 21 lapkričio 2012 - 13:57