QUOTE(Giedramintė @ 2012 10 14, 14:12)
Ramune, matau, kad visus čia (ir mane) įkvepiate , tikrai smagu.
Norėjau paklausti, ar Jūsų vyras neturėjo problemų, ar problemėlės buvo tik pas Jus?
Norėjau paklausti, ar Jūsų vyras neturėjo problemų, ar problemėlės buvo tik pas Jus?
Bet nemazai ir man teko kelio iveikti ir semtis ikvepimo is kitu, kad nepaluzciau, kol siekiau savo tikslo. Bet man vis tiek labai smagu, kad ikvepiu jus nenuleisti ranku
sorry, nemaciau zinutes, bet mes jau pakalbejom per az
QUOTE(Laukinė prerija @ 2012 10 18, 19:11)
Sveikos, šiuo metu lankausi pas trečią gydytoją, tačiau vėl palikau pasimetusi.
Ėjau Klaipėdoje, pas Gavrilovą, pas ją antras vizitas.
Pirmosios dvi ginės yra nustačiusios PKS, bet jos skiria KT, net netikrinusios mano kraujo, hormonų ar neatlikusios jokių tyrimų, tai mane piktina.
Dabartinė ginek. per du vizitus vaginalinės echo. nepadarė, kiaušidžių nežiūrėjo, nors skundžiausi žiauriais kirkšnių skausmais, o žiūrėjo per pilvą, gimdą, nors gimda nesiskundžiu ir ji sveika.
Gydytojai sakiau, kad kankina nevisi PKS simptomai ir mėnesinės yra reguliarios, o ji per antrą vizitą klausia - ar mėnesinės atsirado
Pas mane baisūs spuogai, svoris linkęs augti, turiu būti pastovioje dietoje, jei tik atleidžiu vadžias iškart kyla, į darbą einu septynis km. pėstute, kad tik daugiau judėti, su mašina nevažiuoti.
Dabar vartoju Agnukastoną, čia viska tvarkoje dėl to, nors tiek gerai, kad KT nekiša.
Ėjau į KUL, gal reikėjo duoti Lt, kad siųstų pas endokrinologą?
Ėjau Klaipėdoje, pas Gavrilovą, pas ją antras vizitas.
Pirmosios dvi ginės yra nustačiusios PKS, bet jos skiria KT, net netikrinusios mano kraujo, hormonų ar neatlikusios jokių tyrimų, tai mane piktina.
Dabartinė ginek. per du vizitus vaginalinės echo. nepadarė, kiaušidžių nežiūrėjo, nors skundžiausi žiauriais kirkšnių skausmais, o žiūrėjo per pilvą, gimdą, nors gimda nesiskundžiu ir ji sveika.
Gydytojai sakiau, kad kankina nevisi PKS simptomai ir mėnesinės yra reguliarios, o ji per antrą vizitą klausia - ar mėnesinės atsirado
Pas mane baisūs spuogai, svoris linkęs augti, turiu būti pastovioje dietoje, jei tik atleidžiu vadžias iškart kyla, į darbą einu septynis km. pėstute, kad tik daugiau judėti, su mašina nevažiuoti.
Dabar vartoju Agnukastoną, čia viska tvarkoje dėl to, nors tiek gerai, kad KT nekiša.
Ėjau į KUL, gal reikėjo duoti Lt, kad siųstų pas endokrinologą?
Tokia ta paprastu giniu taktika... gydyti pacioms, nors neturi kompetencijos...
As tai eiciau pati pas endokrinologa, susimokeciau uz pirmaji vizita, o paskui juk jie pasiskiria kita vizita ir nereikia moketi pakartotinai.