Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukes

QUOTE(Giedramintė @ 2012 10 14, 14:12)
Ramune, matau, kad visus čia (ir mane) įkvepiate  blush2.gif , tikrai smagu.
Norėjau paklausti, ar Jūsų vyras neturėjo problemų, ar problemėlės buvo tik pas Jus?

Bet nemazai ir man teko kelio iveikti ir semtis ikvepimo is kitu, kad nepaluzciau, kol siekiau savo tikslo. Bet man vis tiek labai smagu, kad ikvepiu jus nenuleisti ranku 4u.gif

sorry, nemaciau zinutes, bet mes jau pakalbejom per az mirksiukas.gif

QUOTE(Laukinė prerija @ 2012 10 18, 19:11)
Sveikos, šiuo metu lankausi pas trečią gydytoją, tačiau vėl palikau pasimetusi. g.gif 

Ėjau Klaipėdoje, pas Gavrilovą, pas ją antras vizitas.

Pirmosios dvi ginės yra nustačiusios PKS, bet jos skiria KT, net netikrinusios mano kraujo, hormonų ar neatlikusios jokių tyrimų, tai mane piktina.

Dabartinė ginek. per du vizitus vaginalinės echo. nepadarė, kiaušidžių nežiūrėjo, nors skundžiausi žiauriais kirkšnių skausmais, o žiūrėjo per pilvą, gimdą, nors gimda nesiskundžiu ir ji sveika.
Gydytojai sakiau, kad kankina nevisi PKS simptomai ir mėnesinės yra reguliarios, o ji per antrą vizitą klausia - ar mėnesinės atsirado doh.gif lotuliukas.gif

Pas mane baisūs spuogai, svoris linkęs augti, turiu būti pastovioje dietoje, jei tik atleidžiu vadžias iškart kyla, į darbą einu septynis km. pėstute, kad tik daugiau judėti, su mašina nevažiuoti.
Dabar vartoju Agnukastoną, čia viska tvarkoje dėl to,  nors tiek gerai, kad KT nekiša. 
Ėjau į KUL, gal reikėjo duoti Lt, kad siųstų pas endokrinologą?

Tokia ta paprastu giniu taktika... gydyti pacioms, nors neturi kompetencijos...
As tai eiciau pati pas endokrinologa, susimokeciau uz pirmaji vizita, o paskui juk jie pasiskiria kita vizita ir nereikia moketi pakartotinai.
Atsakyti
Sveikos, tikriausiai ir aš jungiuosi prie šios draugijos. Neseniai buvau vaisingumo klinikoje (dėl įtariamos endometriozės konsultuotis), tačiau daktaras pasake, jog be tų įtarimų pas mane dar yra ir viena tuščia kiaušidė, o kita policistinė. Kažkaip man užklausus kas tai, jis užsiminė tik apie padidėjusi plaukuotumą ir t.t. (tarp kitko mano mėnesines budavo reguliaros). O vat grįžus namo ir paskaičius internete visai išsigandau.. Man dar tik 21 metai. Vaikelio kaip ir dar nenorime, tačiau apėmė panika, kad kai užsimanysime, gali būti per vėlu.
Gydytojas paskyrė tik kitas KT, nors jau vartojau KT metus. Nejau nereikėjo daryti jokių tyrimų? Ir ar dar labiau nesumažės mano vaisingumas laikui bėgant?? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alera @ 2012 10 31, 12:26)
Sveikos, tikriausiai ir aš jungiuosi prie šios draugijos. Neseniai buvau vaisingumo klinikoje (dėl įtariamos endometriozės konsultuotis), tačiau daktaras pasake, jog be tų įtarimų pas mane dar yra ir viena tuščia kiaušidė, o kita policistinė. Kažkaip man užklausus kas tai, jis užsiminė tik apie padidėjusi plaukuotumą ir t.t. (tarp kitko mano mėnesines budavo reguliaros). O vat grįžus namo ir paskaičius internete visai išsigandau.. Man dar tik 21 metai. Vaikelio kaip ir dar nenorime, tačiau apėmė panika, kad kai užsimanysime, gali būti per vėlu.
Gydytojas paskyrė tik kitas KT, nors jau vartojau KT metus. Nejau nereikėjo daryti jokių tyrimų? Ir ar dar labiau nesumažės mano vaisingumas laikui bėgant?? unsure.gif

sveika, o kokias KT tau dabar israse? smile.gif o kokius nors tyrimus isvis dare ar ne? g.gif
Atsakyti
As nuo 18 metu geriau KT nes del nereguliaraus ciklo (o tiksliau jo praktiskai nebuvimo) man juos gines pastoviai israsinedavo. Galiu pasakyt tik tiek kad sveikai moteriai gal ir nieko baisaus tie KT bet man jie labai konkreciai hormonus isdarke ir kai jau prireike imtis veiksmu, tas aisku pakiso koja doh.gif Bet ir nesakau darykit vaikus kuo greiciau nes cia tik jums spresti kada pasijusit tam subrende.
Atsakyti
o man kaip tik atrodo atvirksciai kad jei esi sveika kam gert kt aisku dauguma geria apsisaugoti, bet kt juk gali hormonus isdarkyt nors ir viskas gerai yra, nors gal ir klystu 4u.gif man gine paciai skyre kt pusmeciui gydymo tikslais,nes kitaip nzn kaip cia galima mano hormonus sutvarkyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(moonlightly @ 2012 10 31, 13:00)
sveika, o kokias KT tau dabar israse? smile.gif o kokius nors tyrimus isvis dare ar ne? g.gif

Tyrimu kraujo jokiu nedare išvis. Apžiurėjo echo iš vidaus, o gavau dabar vartoti Zoely KT. Kažkaip keistai pasirode gydytojo nuomone, kad galiu laukti ir metus, ir du, ir tris, tačiau kai norėsiu pradėti bandyti pastoti, tai jau būtinai reikės pas jį važiuoti. Kartu sako, kad nieko baisaus, bet duoda suprast, kad tikrai nėra gerai. Neramina, tai, kad turiu ne vieną bėda..
Atsakyti
QUOTE(Alera @ 2012 10 31, 14:53)
Tyrimu kraujo jokiu nedare išvis. Apžiurėjo echo iš vidaus, o gavau dabar vartoti Zoely KT. Kažkaip keistai pasirode gydytojo nuomone, kad galiu laukti ir metus, ir du, ir tris, tačiau kai norėsiu pradėti bandyti pastoti, tai jau būtinai reikės pas jį važiuoti. Kartu sako, kad nieko baisaus, bet duoda suprast, kad tikrai nėra gerai. Neramina, tai, kad turiu ne vieną bėda..

eik pas kita nes neamone turejo daryt tyrimus smile.gif ir tas laukimas tiek tai doh.gif
Atsakyti
Sveikos visos. 4u.gif Aš naujokė. Ateinu ir aš pas jus su savo nerimu.
Bandom jau beveik metus. Nieko...Per tuos metus buvo tik kokios 4 pilnavertės ovuliacijos. Kitos ovuliacijos- tai nesąmonė- auga folis, auga be jokių stimuliacijų, bet nesprogsta, arba kažkaip iki galo nesprogsta, vienžo- susiformuoja iš jo cista. Ovuliacija neįvyksta, arba įvyksta gal tik kas kokį ketvirtą-penktą ciklą.
Spėjama, kad dėl per kieto kiaušidės apvalkalo.
Aš turiu lengvai policistines kiaušides- ta prasme, kad tų mažų cistukių kiaušidėse yra daugiau nei norma, bet ne per labiausiai.
Gleivinė užauga labai gera be jokių papildomų vaistų.
Dar turiu miomą ir su kakleliu gimdos yra problemų.
Dar ir skydliaukės bėdos.
Dar ir metelių man jau 30++.
Iki šiol vaikščiojau tik pas paprastą ginę, ne pas vaisingumo specus. Dirbu per du darbus, neįįsivaizduoju, kaip reiktų pas vaisingumo specus važinėti( gyvenu provincijoje).
Kartai nusiviliu, galvoju, užteks man ir vieno vaiko. Bet norisi... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auroryte: 11 lapkričio 2012 - 17:02
QUOTE(auroryte @ 2012 11 11, 17:01)
Sveikos visos. 4u.gif Aš naujokė. Ateinu ir aš pas jus su savo nerimu.
Bandom jau beveik metus. Nieko...Per tuos metus buvo tik kokios 4 pilnavertės ovuliacijos. Kitos  ovuliacijos- tai nesąmonė- auga folis, auga be jokių stimuliacijų, bet nesprogsta, arba kažkaip iki galo nesprogsta, vienžo- susiformuoja iš jo cista. Ovuliacija neįvyksta, arba įvyksta gal tik kas kokį ketvirtą-penktą ciklą.
Aš turiu lengvai policistines kiaušides- ta prasme, kad tų mažų cistukių kiaušidėse yra daugiau nei norma, bet ne per labiausiai.
Gleivinė užauga labai gera be jokių papildomų vaistų.
Dar turiu miomą ir su kakleliu gimdos yra problemų.
Dar ir skydliaukės bėdos.
Dar ir metelių man jau 30++.
Iki šiol vaikščiojau tik pas paprastą ginę, ne pas vaisingumo specus. Dirbu per du darbus, neįįsivaizduoju, kaip reiktų pas vaisingumo specus važinėti( gyvenu provincijoje).
Kartai nusiviliu, galvoju, užteks man ir vieno vaiko. Bet norisi... 4u.gif

Sveika,

skaiciau ir jau galvojau ar tau tik ne PKS, bet veliau pamaciau, kad pati parasei smile.gif Tau dar pasiseke, nes pas mane isvis O niekada nebudavo. Gal per kazkiek laiko pavyktu pastoti, tik neaisku kiek laukti reiketu. O jei dar ir metai ne tavo naudai...
Jei pavyksta pas paprasta gine nueiti, tai manau pavyktu nuvaziuoti ir i didesni miesta pas nevaiingumo specus. Tuo labiau, kad dazniausiai jie prisitaiko kada tu gali.
Jei beda tik ta, kad nesprogsta foliai, tai gal tau tik sprogduku pakaktu g.gif pvz. Ovitrelio?
Beje, manau pirmiausia reiketu endokrinines ligas spresti 4u.gif Gal viskas susitvarkytu mirksiukas.gif
Man tai laparoskopija labai padejo. O naturaliai ir toliau nevyko, bet uzteko daug maziau vaistu. O ir pasiseke labai greitai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2012 11 11, 17:01)

Laparoskopija turėtų labai pagelbėti, nes jos metu suploninamas apvalkalas. Jeigu ir taip nėra didelės problemos dėl gleivinės, folikulų, tai LP, manau, būtų pats tas, ir nereikėtų lankytis pas vaisingumo spec., jeigu tam nėra galimybės.
Jeigu po LP nepastotum kokius 4 mėn., tada reikėtų kreiptis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regata: 11 lapkričio 2012 - 18:25
QUOTE(regata @ 2012 11 11, 19:24)
Laparoskopija turėtų labai pagelbėti, nes jos metu suploninamas apvalkalas. Jeigu ir taip nėra didelės problemos dėl gleivinės, folikulų, tai LP, manau, būtų pats tas, ir nereikėtų lankytis pas vaisingumo spec., jeigu tam nėra galimybės.
Jeigu po LP nepastotum kokius 4 mėn., tada reikėtų kreiptis.

dėkui už palaikymą. Po šių mmm einu pas gydytoją, matysiu, ką daryti. bijau tos LP,vis tik operacija.
Ovitrelis buvo leistas vieną ciklą, bet ko gero pavėlavome. Buvo jau perbrendusi kiaušialąstė. Galimai.
Papildyta:
QUOTE(Ramune! @ 2012 11 11, 18:28)
Sveika,

Jei beda tik ta, kad nesprogsta foliai, tai gal tau tik sprogduku pakaktu  g.gif  pvz. Ovitrelio?
Beje, manau pirmiausia reiketu endokrinines ligas spresti  4u.gif Gal viskas susitvarkytu  mirksiukas.gif
Man tai laparoskopija labai padejo. O naturaliai ir toliau nevyko, bet uzteko daug maziau vaistu. O ir pasiseke labai greitai  smile.gif

Sveiki 4u.gif skydliaukės endokrininė liga yra lėtinis uždegimas- ją turėjau ir iki pirmo nėštumo. Deja, bet ta liga visam gyvenimui...Ir su pirmu nėštumu pastojau tik vaistų pagalba.
Atsakyti
Auroryte, pritariu regatai, lap tikrai turetu padeti. Jos metu padarytu drilinga (subadytu kiausides) ir O turetu netgi naturaliai vykti. O jos nera ko bijoti, nieko baisaus 4u.gif
Atsakyti