QUOTE(Levanda81 @ 2012 10 09, 19:14)
Dėja prireikė, tačiau nepavyko...
Sveikutes!
As pastoti pirma karta meginau apie 5 metus, taciau ir visus pries tai buvusius metus pries mes niekada nesisaugodavom (neskaitant KT gerimo laikotariu, kuriuos man gines liepdavo gerti del to kad man nebudavo naturalaus ciklo, kas anot ju nesveika moters sveikatai), kadangi man ciklo nebudavo po 6-9 menesius, ir po sito nebuvimo laikotarpio man dazniausiai issaukdavo mmm arba Proveros hormonais arba nauja KT pakuote. Ypatingai retais atvejais po 6 men. mmm ateidavo pacios. Tai vat, kai pradejom stimuliuoti mane, is pradizu meginom closta (is viso sugeriau ji 6 ciklus, pradedant po 1 tablete, ir baigiant 3 tabletemis ir efekto buvo nulis, niekas neaigo). Tada perejom prie gonalio, ir pasirodo man jo reikejo labai dideliu doziu, kaip IVF'ui, taigi viena stimuliacija gonaliu man kainodavo apie 4000Lt cia be vizitu. Ir kas buvo labiausiai apmaudu kad tokios stimuliacijos pabaigoje man NEBUVO ovuliacijos vistiek
Nes kol buvo mazesne doze tai niekas isvis neaugdavo, kai stimuliuodavo su 150 ir 225 dozemis tai augdavo visi foliai ir tada tekdavo stabdyt nes mano visas vinuogynas augdavo i hiperstimuliacija. Meginau taip du kartus pas 2 skirtingus gydytojus, antra karta man stimuliacijos metu taip pat leido ir kitus tokios pat kaip ir gonalio kainos hormonus, taikomus IVF'ui, sita kombinacija taip pat dave analogiska rezultata. Zodziu abu gydytojai pripazino kad su manim ir su mano hormonu tyrimais nebeturi ideju ir priemoniu kazka daryti, ir stimuliuojant tokiom dozem reikia tik darytis IVF, taigi butu beveik 100 proc. hiperstimuliacija ir tada jau ispunktavimas. Dar pamirsau pamineti kad man buvo daryta ir laparoskopija su kiausidziu drillingu, kuri man nepadejo visiskai, t.y. po jos virs metu laiko nebuvo nei ciklo, nei jokiu pasikeitimu stimuliuojant. Taigi, pasiemiau lapelius su reikalingais tyrimais ir pradejau taupyt pinigelius IVF. Kadangi kaip zinia kad Lietuvoj uzdirbti tokia suma, reikia dirbti tikrai ne viena ar pora menesiu, tuo metu kazka turejau veikti kad nevaziuotu stogas.
O as dariau daug ko: geriau metformina, thibona (beje daug metu ji geriau ir nemanau kad jis padejo), agnus cactus, eidavau pas homeopata ir vartojau tuos zirnelius, uzsisakiau 2 knygas is UK apie PKS sindroma: is ju pasisemiau daug ideju apie sveikesni gyvenymo buda, ypatingai maitinima. Pradejau sportuoti sporto klube (as esu labai nesportiska tiesiog silpnoko raumenu tonuso todel man buvo ypatingai sunku prisiversti). Zodziu taip gyvenau kazkur apie puse metu praktiskai be jokiu pasikeitimu. Tada man atsirado du natur ciklai manau su O: 80 dienu, po to 60 dienu, as pasidariau hormonu tyrimus ir pastebejau kad jie pagerejo. Tada man pasiule isvaziuot i Graikija, ir kadangi mane labai labai viskas uzkniso, as viska meciau ir darba LT ir isvaziavau ten ... viena. Ten man ciklas buvo vel visiskai dinges, MB man atveze duphastona kad galeciau ji issaukti po kokiu 4 menesiu mmm nebuvimo. Tada ivyko kazkas labai labai keisto, man pakylo tempa gal iki 38-39 vienai dienai ir as maniau kad susirgau, po to tempa staigiai praejo, ir as turejau pirma karta gyvenime cikla 28 dienu trukmes
Manau cia buvo kazkoks perversmas organizme, nes dar sekanti cikla... kai MB jau buvo atvaziaves pas mane... as mmm nebesulaukiau...ir pamaciau II
kuo tikrai niekaip negalejau patiketi nes tai buvo nereali sokoterapija! Po kurio laiko as nutraukiau kontrakta Graikijoje ir mes grizom i LT. As pagimdziau sveika berniuka, maitinau ji MP iki 1m. 2m. aisku, jokio ciklo ar jo pozymiu man nebuvo, as maniau kad ir vel cia man bus kaip visada, ypac su priaugtais kilogramais po vaiko gimimo. Taigi gine sake nesiparinti, jei baigusi maitinima 4 men nebus mmm tada ateiti. Nesisaugojom nes nebuvo prasmes nors is ND laiko
beveik neturejom
Kaip ne keista po maitinimo nutraukimo atejo mmm, pagalvojau, ai, matyt gimda valosi
Taciau.... sekancio ciklo ir vel nesulaukiau
Man israse hormonu tepala odai, as juo patepiau kojos pirsta o kita diena nusprendziau tiesiog del ramybes isitikinti kad GALIU vartoti toki
bruda (kadangi pas mane su ciklais bardakai, o NT kruvas turiu nuo senu laiku tai turiu taisykle visada pasitikrinti del visa pikto pries kazka tokio vartojant). Padariau NT be jokiu minciu, .... ir labai nustebau pamaciusi II ir aisku nepatikejau, kadangi juk vakar patepiau pirsta hormonu kremu, tai faktas kad tie hormonai padare chemine reakcija todel NT sudurniavo. Paemiau dar viena NT ir patepiau ji hormoniniu kremu - reakcijos 0. Ieskojau info internete, nieko neradau. MB zvengia nes irgi galvoja nuo to tepalo. Kita diena nuvaziavom krauja priduot del visa ko. Ir ka gi - nestumas 5 savaites
Tai vat, tokia istorija
IVF visgi neprireike mums