Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukes

QUOTE(angeloangel @ 2012 10 07, 21:09)
Sveikos likimo draugės 4u.gif nbuvau čia 100metų, ir net pažįstamų turbūt nebėra, tai gal ir gerai matyt visos susiplanavo net ir PKS turėdamos bigsmile.gif  aš jau ketvirto nebeplanuosiu, bet PKS toliau progresuoja doh.gif

Svarbiausia, kad pavyko pasiekti savo tikslu 4u.gif is tikruju visos augina jau ne po viena vaikeli smile.gif
Atsakyti
[quote=Ramune!,2012 10 07, 19:52]
As irgi lankiausi VK, tik Kaune.

Is tikruju apie hormonus nelabai galiu ka pasakyti... Bet gydymas pradedamas nuo vyro spermogramos. Daznai dar gimdos nuotrauka daro pries stimuliacijas, kad suzinoti apie kiausintakiu pratekamuma. Man jos nedare.
Deja, gydymas is tikruju brangus... Man pigiausias variantas per cikla su konsultacijomis gaudavosi apie 400-500 litu. Bet cia naudojant pigiausius vaistus Clostilbegit (apie 70 litu). Taip pat reikalingi sprogdukai - Ovitrelis. Uz ji as mokejau 60 litu, bet kainos svyruoja, aisku I didesne puse... O paskui jau priklausomai nuo ciklo, gali reiketi gleivinei auginti vaistu, duphastono.
Taip pat galimas gydymas su naturaliais, leidziamais vaistais. Bet ju kaina tikrai didele. Tik jie is tikruju yra geresni.
Man nei vieni vaistai neveike, kol nepadare laparoskopijos. Tau taip pat gali jos prireikti ateity. Bet as siai operacijai labai dekinga, nes rezultatai akivaizdus. Trecia cikla po jos as pastojau, tik deja teko patirti persileidima... Bet vel treciasis ciklas buvo laimingas. Tik zinoma abiem atvejais su stimuliuojanciais vaistaism nors kartais ju po lap ir nebereikia.
O dabar, kol taupot, as pabandyciau gerti vienasales uzginos arbata arba tabletes Ginekol. Ju sudetyje ir yra mineta zolele.
Smagu girdet kad jus nepasidavet atkaliai sieket, o dabar auginat pilveli 4u.gif
Manes neramina kad as kai negeriu vaistu tai ir nesergu, o tada reiskias ir nevyksta ovuliacija, tai kaip galiu pastot, ar isvis yra taip kam buve kad be vaistu sirgtu i metus 2 karus ir pastotu...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Ramune! @ 2012 10 07, 21:32)
Svarbiausia, kad pavyko pasiekti savo tikslu  4u.gif  is tikruju visos augina jau ne po viena vaikeli  smile.gif

Tikrai taip mirksiukas.gif kaip smagu thumbup.gif
Atsakyti
Minicolada, mano situacija buvo lygiai tokia pat. Kai geriau KT - ciklas normalus, o be ju - 2 kartus per metus. Bet nemanau, kad ir tada O buvo, matyt gimda profilaktiskai issivalydavo. Gal ir buna stebuklu, bet deja, naturaliai man nepavyko.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 10 08, 09:37)
Minicolada, mano situacija buvo lygiai tokia pat. Kai geriau KT - ciklas normalus, o be ju - 2 kartus per metus. Bet nemanau, kad ir tada O buvo, matyt gimda profilaktiskai issivalydavo. Gal ir buna stebuklu, bet  deja, naturaliai man nepavyko.

Labai aciu jums Ramune labai nuraminot ir ikvepet mane...
Mes planuojam pradeti lankytis pas gydytojus kazur kitu metu vasari, kiek suprantu vienas stimuliacijos ciklas trunka apie menesi kakur tai...tai kas menesi ir lankydavotes VK?
As kazkaip galvoju kad pradet nuo tos stimuliacijos o jei nepavyktu tai tada laparoskopija darytis...
Atsakyti
QUOTE(minicolada @ 2012 10 08, 10:02)
Labai aciu jums Ramune labai nuraminot ir ikvepet mane...
Mes planuojam pradeti lankytis pas gydytojus kazur kitu metu vasari, kiek suprantu vienas stimuliacijos ciklas trunka apie menesi kakur tai...tai kas menesi ir lankydavotes VK?
As kazkaip galvoju kad pradet nuo tos stimuliacijos o jei nepavyktu tai tada laparoskopija darytis...

Manau kitaip lap ir nedarys, as issiprasiau po 4 stimuliuotu ciklu. Mano ciklai stimuliuojant mazdaug reguliarus buvo, iki 35 dienu. Pas gine per cikla reikia apsilankyti maziausiai 2 kartus - pirmomis ciklo dienomis ir vidury ciklo, kad ziuretu ar auga folikulai. Jei po keliu kartu nepavyks, draugiskai patariu su gine pakalbeti del lap 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 10 08, 09:37)
Minicolada, mano situacija buvo lygiai tokia pat. Kai geriau KT - ciklas normalus, o be ju - 2 kartus per metus. Bet nemanau, kad ir tada O buvo, matyt gimda profilaktiskai issivalydavo. Gal ir buna stebuklu, bet  deja, naturaliai man nepavyko.

pas mane nevartojant kontraceptikų taip pat ciklas buvo nenormalus, ovuliacija būdavo tuščia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2012 10 07, 21:09)
Sveikos likimo draugės 4u.gif nbuvau čia 100metų, ir net pažįstamų turbūt nebėra, tai gal ir gerai matyt visos susiplanavo net ir PKS turėdamos bigsmile.gif  aš jau ketvirto nebeplanuosiu, bet PKS toliau progresuoja doh.gif

Labukas, visos prisiplanavusios ir mažylius auginančios persikėlė į kitą temutę:

http://www.supermama...;#entry58413882
Atsakyti
QUOTE(minicolada @ 2012 10 08, 08:47)
ar isvis yra taip kam buve kad be vaistu sirgtu i metus 2 karus ir pastotu...

Lynetei pavyko pastoti natūraliai, nors ciklas būdavo labai retas. Bet ji vartojo kažkokius papildus, berods, mitybą pradėjo prisižiūrėti, sportuoti, ir kelis kartus natūraliai atėjo ovuliacija. Vienos iš jų metu ir pastojo wub.gif O kai bandė stimuliuotis, tai net ir tai negelbėjo, neužtekdavo vaistų dozės, o jeigu didesnė dozė, tai hyperstimuliacija, per daug folikulų. tad atrodė vienintelis kelias - IVF. Tačiau neprireikė, dabar jau augina antrą pilvelį bigsmile.gif wub.gif

Man be vaistų irgi ciklo nebūna, net ir tuos 2 k. per metus. man ir laparoskopija nepadėjo, ir stimuliacijos. Bet IUI pagalba pagaliau pastojau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2012 10 08, 11:02)
Labukas, visos prisiplanavusios ir mažylius auginančios persikėlė į kitą temutę:

http://www.supermama...;#entry58413882

aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(panduliuke 2in1 @ 2012 04 15, 21:29)
world.idea, kol mokiausi mokykloje nereikejo jokiu priemoniu imtis plaukeliams salinti, o db be depiliacijos niekur, kg ne taip lengvai krenta, kaip noretusi  blink.gif labiau tie pozymiai isryskejo, kai pradejom planuoti kleckiuka, matyt, tiek samone, tiek pasamone, zinoma, vaistai dar labiau veikia hormonus ir pan.

skaitineju temele nuo pradzios ir uzkliuvau uz tavo pasisakymo 4u.gif zinok as irgi kovoju su padidejusiu plaukuotumu, o ypac kai esu tamsiaplauke - labai aiskiai matosi, kovoju ir net gi labai su jais. gal gali parekomenduoti kokia efektyvia priemone tam? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lollypopas @ 2012 10 08, 15:59)
skaitineju temele nuo pradzios ir uzkliuvau uz tavo pasisakymo 4u.gif zinok as irgi kovoju su padidejusiu plaukuotumu, o ypac kai esu tamsiaplauke - labai aiskiai matosi, kovoju ir net gi labai su jais. gal gali parekomenduoti kokia efektyvia priemone tam? 4u.gif

Pincetas verysad.gif
Mane tai jau negyvai užkniso tas plaukuotumas, o ypač ant veido verysad.gif Aš po 2 val kiekvieną rytą praleidžiu prie veidrodžio su pincetu rankoj, aš niekad nepasilieku miegot svetimoj vietoj, nes nežinau ar bus man ten galimybių niekam nematant susitvarkyt.... Baisu... verysad.gif
Atsakyti