QUOTE(minicolada @ 2012 10 07, 18:44)
Aciu labai uz atsakyma.
As buvau pas endokrinologa tai man nustatyta struma difuza 2 o tyrimai mano tokie
TTH 0.9
LT4 18,4
Prl 8,4
Testosteronas 1,63
DHEAS 228
Nezinau ar teisingai parasiau nes man tik skaiciukus padiktavo atsakymu per telefona tai ko cia tokiu nezinau..
Na mes dabar pradedam taupyti pinigelius nes dabar neturim ju bet kitais metais jau pradesim gydima..o dabar galiu kokius papildus naudot gal kokiu zinoki kur gal ka padetu, gal ka pagerintu..?
Ir noriu paklausti nuo ko man pradet gydyma , mano gydytoja irgi sake kai noresit ir turesit pinigeliu tada jau ta stimuliacija taikyt...o kiek ji kainuoja ir kiek kartu bandyt, o jei nepavyks imtis kazko kito, nelabai as situose reikaluose nusimanau tai tikuosi patarsit man?
Papildyta:
Beje duphastona man jau skyre vaisingumoi klinikoje Klaipoedoje tai ten ketinu ir gydytis..
As irgi lankiausi VK, tik Kaune.
Is tikruju apie hormonus nelabai galiu ka pasakyti... Bet gydymas pradedamas nuo vyro spermogramos. Daznai dar gimdos nuotrauka daro pries stimuliacijas, kad suzinoti apie kiausintakiu pratekamuma. Man jos nedare.
Deja, gydymas is tikruju brangus... Man pigiausias variantas per cikla su konsultacijomis gaudavosi apie 400-500 litu. Bet cia naudojant pigiausius vaistus Clostilbegit (apie 70 litu). Taip pat reikalingi sprogdukai - Ovitrelis. Uz ji as mokejau 60 litu, bet kainos svyruoja, aisku I didesne puse... O paskui jau priklausomai nuo ciklo, gali reiketi gleivinei auginti vaistu, duphastono.
Taip pat galimas gydymas su naturaliais, leidziamais vaistais. Bet ju kaina tikrai didele. Tik jie is tikruju yra geresni.
Man nei vieni vaistai neveike, kol nepadare laparoskopijos. Tau taip pat gali jos prireikti ateity. Bet as siai operacijai labai dekinga, nes rezultatai akivaizdus. Trecia cikla po jos as pastojau, tik deja teko patirti persileidima... Bet vel treciasis ciklas buvo laimingas. Tik zinoma abiem atvejais su stimuliuojanciais vaistaism nors kartais ju po lap ir nebereikia.
O dabar, kol taupot, as pabandyciau gerti vienasales uzginos arbata arba tabletes Ginekol. Ju sudetyje ir yra mineta zolele.