Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukes

QUOTE(ewwute24 @ 2012 09 26, 21:49)
Kai nueisi pas gydytoją gal galėsi pasidalint savo rezultatais ir gydytojos komentarais? Labai įdomu, nes ir manęs tas pats laukia.. 4u.gif

Būtinai pasidalinsiu, O jau Jūs tyrimus darėtės? 4u.gif
Atsakyti
Parejo manosios mmm pradedu nauja cikla...
gal kuri bandet ovuliavit? g.gif as geriau agnucaston, bet skaiciau apie ta ovuliavit gal vertetu pabandyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuvaitee: 26 rugsėjo 2012 - 15:02
QUOTE(Lietuvaitee @ 2012 09 27, 01:01)
Parejo manosios mmm pradedu nauja cikla...
gal kuri bandet ovuliavit?  g.gif  as geriau agnucaston, bet skaiciau apie ta ovuliavit gal vertetu pabandyti  g.gif

Gal geriausiai su gydytoja pasitarkite, aš nepiktnaudžiaučiau :ax
Tiek visko esu prisiskaičiusi, tačiau net augalinių vaistų pati nepasitarusi su gydytoja negerčiau mirksiukas.gif Ypač, kai yra toks svarbus tikslas 4u.gif
Žinoma, čia nuo žmogaus priklauso... O jei dar anksčiau kuriuos nors gėrėte, tai jau drąsiau...
Atsakyti
Aš gėriau Ovuliavitą, man visai patiko smile.gif

Giedraminte, ne, dar nesidariau tyrimų, niekaip nesulaukiu mm blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ewwute24 @ 2012 09 27, 06:45)
Aš gėriau Ovuliavitą, man visai patiko smile.gif

Giedraminte, ne, dar nesidariau tyrimų, niekaip nesulaukiu mm blush2.gif

Na, visgi linkiu, kad nesulauktumėte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedramintė @ 2012 09 26, 21:48)
Na, visgi linkiu, kad nesulauktumėte  smile.gif

Ačiū smile.gif kaip lemta, taip ir bus.. ax.gif
Tai va, MB vakar pridavė savo kruopelytes ištirt, dabar paskambinau, viskas normos ribose smile.gif nieko tiksliau nepasakė, sakė gydytoja viską pakomentuos, bet atseit viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ewwute24 @ 2012 09 27, 17:57)
Ačiū smile.gif kaip lemta, taip ir bus.. ax.gif
Tai va, MB vakar pridavė savo kruopelytes ištirt, dabar paskambinau, viskas normos ribose smile.gif nieko tiksliau nepasakė, sakė gydytoja viską pakomentuos, bet atseit viskas  thumbup.gif

Tai liux, sveikinu, turi būri viskas gerai thumbup.gif . Ar sulaukėte savo mm? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedramintė @ 2012 10 02, 12:57)
Tai liux, sveikinu, turi būri viskas gerai  thumbup.gif . Ar sulaukėte savo mm?  4u.gif

Laba diena smile.gif Ne.. dar nesulaukiau.. dariau NT, rodo I. Šiandien važiavau darytis kraujo HCG tyrimo, nes jau 37CD. Beveik 100% nujaučiu, kad bus neigiamas.. Na bet laukiu rezultatų, viltis durnių motina, kaip sakoma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ewwute24 @ 2012 10 02, 22:21)
Laba diena smile.gif  Ne.. dar nesulaukiau.. dariau NT, rodo I. Šiandien važiavau darytis kraujo HCG tyrimo, nes jau 37CD. Beveik 100% nujaučiu, kad bus neigiamas.. Na bet laukiu rezultatų, viltis durnių motina, kaip sakoma blush2.gif

Sėkmės, laikau kumščius thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal is jusu kas yra susidure su tokia situacija.

Paidariau hormonų tyrimus:
FSH - 6IU/l
LH - 13IU/I

Testosteronas 3,74nmol/l (kai ribos 0,5-2,6)

Zodziu viskas rodo i PKS,
Taciau nueinu pas gine pasidaryti echo ir ka - ji sako,kad jokiu cistu, ar policistiniu kiausidziu nemato, kad viskas tvarkinga ir grazu , tai kaip taip gali buti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutguda: 03 spalio 2012 - 09:32
QUOTE(rutguda @ 2012 10 03, 19:31)

FSH - 6IU/l
LH - 13IU/I

Taciau nueinu pas gine pasidaryti echo ir ka - ji sako,kad jokiu cistu, ar policistiniu kiausidziu nemato, kad viskas tvarkinga ir grazu , tai kaip taip gali buti?

Gal čia gydytoja geriau paaiškins. Matyt, kad dar teks pakartot tyrimus.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 10 03, 10:31)

FSH - 6IU/l
LH - 13IU/I

o ką tada darė ginė?
Atsakyti