Na, va, mano harmonų tyrimai PKS nerodo, PK rodo tik echo...
QUOTE(Giedramintė @ 2012 09 25, 21:28)
nu va kaip idomiai, man pries keleta metu, pacioj pks pradzioj, buvo tyre progesterona, tai jis buvo 66,01
QUOTE(Laukinė prerija @ 2012 09 26, 06:34)
nu va kaip idomiai, man pries keleta metu, pacioj pks pradzioj, buvo tyre progesterona, tai jis buvo 66,01
Jums dar gydytoja pasakys, kokių tyrimų reikia, būtinai FSH, LH, PROLAKTINAS ir t.t. Labiausiai reikia žiūrėti LH IR FSH santykį, visko išklausinėkite smulkiai tos ginekologės
QUOTE(Giedramintė @ 2012 09 25, 21:37)
Jums dar gydytoja pasakys, kokių tyrimų reikia, būtinai FSH, LH, PROLAKTINAS ir t.t. Labiausiai reikia žiūrėti LH IR FSH santykį, visko išklausinėkite smulkiai tos ginekologės
ačiū jums už gerus žodžius nebe susitvarkau su akne
Man igi bent jau pries pirma leliuka t.y. pries 4 metus hormonai nerode o vat echo visada matydavo ir visos gines ir po gimdymo liko
QUOTE(Lietuvaitee @ 2012 09 25, 21:58)
Man igi bent jau pries pirma leliuka t.y. pries 4 metus hormonai nerode o vat echo visada matydavo ir visos gines ir po gimdymo liko
Sveikutes ,gal kam reikia
METFORMINO 850mg
DUPHASTON(20TABLETCIU)
AGNUS castus 100mg
BROMOCRIPTIN
kreipkites i a.z kainos simbolines
QUOTE(Laukinė prerija @ 2012 09 25, 21:22)
O moterys sakykit, ar stora, vešli gleivinė ir kiti sustorėjimai, kokią įtaką turi PKS, gal kas susidūrėte?
Papildyta:
Ketvirtadienį einu pas trečią ginekologę
Papildyta:
Ketvirtadienį einu pas trečią ginekologę
Sveika Dėl gleivinės sustorėjimo nežinau.. Ta prasme kiek žinau gleivinė visoms moterims turi būt nei per stor, nei per plona. Vat dėl bendros kūno masės, tai man visi daktarai sako, kad kūno masė labai svarbi. Aišku, labai sunku su tuo kovoti mums, bet mažėjantis svoris gerina situacija..
*situaciją
O čia gydytoja jau pakomantavo rezultatus ar pati aiškieniesi?
QUOTE(ewwute24 @ 2012 09 25, 17:00)
Aha, ne vietoj čia mes.. bet ir kitos su PKS dėl to kenčia, tai tikėkimės jos pasinaudos ir jom patiks..
Aš pvz labai noriu pabandyt. Egle, gal kartu bandom?
Aš pvz labai noriu pabandyt. Egle, gal kartu bandom?
Na, taip, reikia tikėtis, kad gal kam nors pagelbės. Aš irgi labai jau noriu nuo spalio 6 d. pradėti laikytis (na, tas 4 dienas išbandyti), tai jau ir pasistengsiu. Bėda tik ta, kad spalio 3-7 d. būsiu išskridusi į Norvegiją pas vyrą (jo gimtadienis), tai, įtariu, bus sunkoka susiderint, ypač 7 d., nes tada lėktuvu atgal skrisiu, o paskui dar 2 h kelio nuo oro uosto, na, bet prisižadu bandyti!
QUOTE(ewwute24 @ 2012 09 26, 19:11)
O čia gydytoja jau pakomantavo rezultatus ar pati aiškieniesi?
Dar nepakomentavo, pati taip matau (beveik visą mėnesį domėjausi apie tai ir daug skaičiau),
Be to ir viena forumietė paaiškino , kuri, kaip pastebėjau, turi patirties šiuose dalykuose , bet lauksiu ir gydytojo komentaro - tai svarbiausia, žinoma
QUOTE(Giedramintė @ 2012 09 26, 11:28)
Dar nepakomentavo, pati taip matau (beveik visą mėnesį domėjausi apie tai ir daug skaičiau),
Be to ir viena forumietė paaiškino , kuri, kaip pastebėjau, turi patirties šiuose dalykuose , bet lauksiu ir gydytojo komentaro - tai svarbiausia, žinoma
Kai nueisi pas gydytoją gal galėsi pasidalint savo rezultatais ir gydytojos komentarais? Labai įdomu, nes ir manęs tas pats laukia..