Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukes

QUOTE(ewwute24 @ 2012 09 24, 16:43)
Bet Tau mm dingo po pirmojo vaikučio, ane?

Ne, man jos dingo ilgų metų KT vartojimo smile.gif Todėl ir vaikučio susilaukti buvo sunku... Vakar kaip tik apie mane kalbėjomės su Lietuvaitee šitam skyrelyje mirksiukas.gif
O smulkiau mano istorija parašiuke
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2012 09 24, 20:17)
Ne, man jos dingo ilgų metų KT vartojimo smile.gif Todėl ir vaikučio susilaukti buvo sunku... Vakar kaip tik apie mane kalbėjomės su Lietuvaitee šitam skyrelyje  mirksiukas.gif
O smulkiau mano istorija parašiuke

Tavo istorijos tai gal ir akemenį pravirkdytų... blush2.gif 4u.gif Esi šaunuolė, kad niekada nepasidavei ir tapai mama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ewwute24 @ 2012 09 25, 09:27)
Tavo istorijos tai gal ir akemenį pravirkdytų... blush2.gif  4u.gif  Esi šaunuolė, kad niekada nepasidavei ir tapai mama smile.gif

Dėkui wub.gif
Na, kiekviena, manau, eitų tiek, kiek pajėgtų smile.gif Man dar pasisekė, kad tai neužtruko 5 ar 10 metų ax.gif
Todėl iš visos širdies linkiu kiekvienai kuo greičiau sulaukti to nepakartojamo džiaugsmo wub.gif
Atsakyti
Merginos, jeigu kas norėtų paaukoti Afrodite69 dar kartelį arba gal kuri prisidėtų aukodama pirmą kartą, tai informuoju, kad PARAMOS AKCIJA pratęsta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2012 09 25, 11:11)
Merginos, jeigu kas norėtų paaukoti Afrodite69 dar kartelį arba gal kuri prisidėtų aukodama pirmą kartą, tai informuoju, kad PARAMOS AKCIJA pratęsta  4u.gif

O kas yra Afrodite69..? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ewwute24 @ 2012 09 25, 12:02)
O kas yra Afrodite69..? blush2.gif

Pirmame Nesulaukiančių gandro skyrelio puslapyje yra jos istorija 4u.gif
Pirmasis IVF iš paramos baigėsi skausmingai... Tad akcija pratęsta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regata: 25 rugsėjo 2012 - 11:11
QUOTE(ewwute24 @ 2012 09 24, 08:51)

Na ačiū Dievui, pas mane nėra vieno iš požymių - spuogų.. Nes tada tai jau turėčiau pilną komplektą smile.gif Dabar turiu Skausmus, nereguliarumą, nevaisingumą, plaukus ir svorį..... Kuris beje mėgsta pašokinėt, jau du kartus esu numetusi 15-20kg.. Po vieno tokio numetimo po metų ataugo ataugo 20kg, paskui tuos 20kg numečiau (taip pat per du mėn), bet jau per šią vasarą 5 ataugo doh.gif Sakydama "numečiau" nereiškia, kad kažką dariau, tiesiog organizmui įsijungia kažkoks betvarkės režimas ir jis nebenori valgyt, jei valgau - pykina... Ir tie kg nutirpsta. Paskui lėtai atauga smile.gif Taip ir gyvenu  thumbup.gif  Beje, pas mane irgi visur normaliai, o pilvas kaip trečiam mėnesy... nestuke.gif  doh.gif

O mane ir spuogai kankina... doh.gif Vasarą saulė gelbsti - nuo jos pasausėja oda ir beveik visai pranyksta spuogai nuo visur! thumbup.gif Gaila tik, kad tos vasarėlės Lietuvoj mažokai... O į soloariumus eit tikrai nesinori, kažkaip nepatinkla jie man.

Dėl svorio, matai, tau truputį geriau - jis dar ir nukrenta, o man tik auga ir auga... Labai save varžyt turiu, nes kitaip greit pro duris nebetilpčiau. blush2.gif Išvis dabar nusprendžiau pradėt vienos dietos laikytis: daktarė rekomendavo, o ir visai neatrodo sudėtinga, be to, laikytis reikia tik 4 dienas per mėnesį (ji su mėnulio fazėm susijusi). thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ewwute24 @ 2012 09 24, 11:31)
Tiesą sakant pas save tokias išskyras matau bene pirmą kartą.... blush2.gif  Na, jei dar dvi dienas nesusirgsiu, pasidarysiu NT. Siaubas, kaip nenoriu išvysti I... Už tai ir delsiu unsure.gif

Nenoriu nubaidyti laimės, todėl labai tyliai, bet nuoširdžiai linkiu pagaliau pamatyti išsvajotąsias II! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle_86 @ 2012 09 25, 12:34)
O mane ir spuogai kankina... doh.gif Vasarą saulė gelbsti - nuo jos pasausėja oda ir beveik visai pranyksta spuogai nuo visur! thumbup.gif Gaila tik, kad tos vasarėlės Lietuvoj mažokai... O į soloariumus eit tikrai nesinori, kažkaip nepatinkla jie man.

Dėl svorio, matai, tau truputį geriau - jis dar ir nukrenta, o man tik auga ir auga... Labai save varžyt turiu, nes kitaip greit pro duris nebetilpčiau. blush2.gif Išvis dabar nusprendžiau pradėt vienos dietos laikytis: daktarė rekomendavo, o ir visai neatrodo sudėtinga, be to, laikytis reikia tik 4 dienas per mėnesį (ji su mėnulio fazėm susijusi). thumbup.gif
Papildyta:
Nenoriu nubaidyti laimės, todėl labai tyliai, bet nuoširdžiai linkiu pagaliau pamatyti išsvajotąsias II! 4u.gif

Ačiū už gerus lnkėjimus... 4u.gif Bet šiandien visgi pasidariau testą - ten kaip visada I.

Gal papasakosi plačiau apie tą dietą.. jau bandei, veikia? Man tai kai auga pilvas toks jausmas kad kiaušidės aplink save lašinį augina.... pučiasi ta "padanga" nors tu ką doh.gif
Atsakyti
Tikra bėda su tais lašiakais... doh.gif Jau tiek visokių dietų išbandyta, bet poveikis svoriui visada būdavo laikinas, o, va, skrandžiui - gastritas visam gyvenimui. doh.gif Na, bet ko norėt, kai dietų ne daktaro konsultacijos imdavausi... blush2.gif

O ta dieta tokia (nesupykit, mergaitės, kad ne vietoje, na, ne tame skyrelyje aš apie ją rašau 4u.gif ):

Pradedama laikytis dvi paskutines pilnaties dienas ir tęsiam dvi pilnas delčios dienas.

08:00 – kava arba arbata (be cukraus)
10:00 – du virti kiaušiniai ir kava arba arbata (be cukraus)
12:00 – 0,5 kg vaisių
14:00 – 150 g virtos vištienos su daržovėmis (be prieskonių)
16:00 – 0,5 kg daržovių
18:00 – 150 g liesos varškės arba lieso jogurto
20:00 – taurė sauso vyno (čia geriausia dalis biggrin.gif )

2012 m. dietos dienos:
Spalio 6–9 d.
Lapkričio 5–8 d.
Gruodžio 4–7 d.

Pati asmeniškai dar nebandžiau šitos dietos, bet mano jau ne viena pažįstama bandė, tai girią šią dietą tuo, kad pakanka laikytis 4 dienas, per kurias nukrenta apie 3-4 kg (o vienai, kuri tikrai labai didelį antsvorį turi, tai pirmą kartą net 7 kg per tas 4 dienas nukrito) ir NESUGRĮŽTA! thumbup.gif Matyt, visgi kažkas su tom mėnulio fazėm susiję. g.gif

Papildyta:
P.S. ewwute24, nenusimink, tikrai dar pavyks - o kolkas kantrybės ir geros nuotaikos! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ewwute24 @ 2012 09 25, 13:33)
Ačiū už gerus lnkėjimus... 4u.gif  Bet šiandien visgi pasidariau testą - ten kaip visada I.

Gal papasakosi plačiau apie tą dietą.. jau bandei, veikia? Man tai kai auga pilvas toks jausmas kad kiaušidės aplink save lašinį augina.... pučiasi ta "padanga" nors tu ką doh.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif man lygiai taip pat doh.gif mmm nera jau 6 dienos pagal cikla mazdaug, o testai riebu I rodo doh.gif geriu duphastona lauksiu naujo ciklo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle_86 @ 2012 09 25, 14:18)
Tikra bėda su tais lašiakais... doh.gif Jau tiek visokių dietų išbandyta, bet poveikis svoriui visada būdavo laikinas, o, va, skrandžiui - gastritas visam gyvenimui. doh.gif Na, bet ko norėt, kai dietų ne daktaro konsultacijos imdavausi... blush2.gif

O ta dieta tokia (nesupykit, mergaitės, kad ne vietoje, na, ne tame skyrelyje aš apie ją rašau 4u.gif ):

Aha, ne vietoj čia mes.. bet ir kitos su PKS dėl to kenčia, tai tikėkimės jos pasinaudos ir jom patiks..
Aš pvz labai noriu pabandyt. Egle, gal kartu bandom? drinks_cheers.gif

QUOTE(Lietuvaitee @ 2012 09 25, 16:20)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  man lygiai taip pat  doh.gif  mmm nera jau 6 dienos pagal cikla mazdaug, o testai riebu I rodo  doh.gif  geriu duphastona lauksiu naujo ciklo... unsure.gif

Pas mane identiška situacija.. tik aš duphastono negeriu, dar nieko negeriu.. negaliu išsitirt normliai hormonų nes mm neateina doh.gif
Atsakyti
O moterys sakykit, ar stora, vešli gleivinė ir kiti sustorėjimai, kokią įtaką turi PKS, gal kas susidūrėte?
Papildyta:
Ketvirtadienį einu pas trečią ginekologę g.gif
Atsakyti