Labas rytas
QUOTE(Giedramintė @ 2012 09 22, 22:04)
Kažkaip nesinori jau į net į facebook užeiti, kai visi pažįstami ir draugai savo vaikų foto deda[/color]
Jautri tema tapo.
Pažįstama situacija
QUOTE(Laukinė prerija @ 2012 09 22, 22:24)
Nėštumo dar neplanuoju, man 23, tačiau už poros metų jau norėčiau vaikų. Dabar saugomės prezervatyvais. Galvoju apie ateitį..
Perėjau kol kas dvi gines, pirmoji siūlo stebėti kiaušides, nors su ja jau stebime du metus jas, antroji siūlo KT Daylette dviems mėnesiams ir po to vėl pasirodyti.
nežinau, ką daryti, galvoju eiti pas trečią ginę?
Na nežinau, aš irgi kelis metus esu gėrusi KT, nes turėjau PKS, bet dar per jauna buvau pastoti. Nežinau ar likau patenkinta
Nors kitu atveju mežinau kas būtų buvę, jei būčiau negėrusi. Dbar jų nebegeriu jau 20mėn, pastoti neišeina
Kuomet jas gėriau, ciklas buvo reguliarus, nustojus jas gerti dar metus viskas ėjosi irgi pakankamai reguliariai, ciklas buvo apie 29-32 dienos, paskui nučiužė iki 19-22 dienų... dabar jau nebežinau, jei skaičiuočiau, kad mano ciklas apie 23 dienos, tada man mmm vėluoja 6 dienas. Bet niego gero nesitikiu, manau man vėl čiuožinėja viskas...
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 23, 07:18)
Skaičiau kaip apie save, tik man ir ant galvos jų daug
Na pas mane ant galvos irgi pakankamai daug, bet aš tikrai nesuprantu KAIP, nes saujom slenka
Tepu visokiom ampulėm.. tai vieni krenta, kiti auga. Nu žodžiu.. bardakas
Bet kaip jau kažkuri mergina minėjo, baigiu susigyvent.
QUOTE(Egle_86 @ 2012 09 23, 10:14)
Oi, kai suprantu tave... Ir tikrai paradoksalu ir pikta, kad visur (kaip sakai, "kur netingi") plaukai auga, o nuo galvos slenka!
Ir niekas nebepadeda...
Ir jau nebežinau, kaip kovoti su kosminiu greičiu augančiu svoriu... Tikriausiai reiks išvis mest valgyt.
Šiaip bandome su MB dabar pastoti, tai tikiuosi, kad greit pavyks, o po nėštumo ir PKS išnyks (mano ginė sakė, kad taip dažniausiai būna, tai stengiuosi tuo tikėti).
Na ačiū Dievui, pas mane nėra vieno iš požymių - spuogų.. Nes tada tai jau turėčiau pilną komplektą
Dabar turiu Skausmus, nereguliarumą, nevaisingumą, plaukus ir svorį..... Kuris beje mėgsta pašokinėt, jau du kartus esu numetusi 15-20kg.. Po vieno tokio numetimo po metų ataugo ataugo 20kg, paskui tuos 20kg numečiau (taip pat per du mėn), bet jau per šią vasarą 5 ataugo
Sakydama "numečiau" nereiškia, kad kažką dariau, tiesiog organizmui įsijungia kažkoks betvarkės režimas ir jis nebenori valgyt, jei valgau - pykina... Ir tie kg nutirpsta. Paskui lėtai atauga
Taip ir gyvenu
Beje, pas mane irgi visur normaliai, o pilvas kaip trečiam mėnesy...
Beje, kaip jau sakiau, man jau apie 6 dienas vėluoja. Bet pastarasias kelias dienas pastebėjau pas save skaidrių išskyrų nemažai.. bekvapės.. dabar 29CD. Gal kam yra buvę? Be to, skauda krūtinę.