Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukes

QUOTE(Giedramintė @ 2012 09 22, 23:05)
Jeigu gyvenate Vilniuje, tai šios srities ginekologų tikrai yra nemažas pasirinkimas  4u.gif

Aš lankausi pas klaipėdos gyd. 4u.gif

o kiek laiko jūs vargstate su pks? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė prerija: 22 rugsėjo 2012 - 22:10
QUOTE(Laukinė prerija @ 2012 09 23, 08:10)
Aš lankausi pas klaipėdos gyd. 4u.gif

o kiek laiko jūs vargstate su pks? blush2.gif  4u.gif

NA, pirmą kartą apie jas išgirdau prieš kokius ketverius metus, kai man rado cistą, bet net nesuregavau, galvojau, kad tos kiaušidės policistinės, nes ant jų yra cista doh.gif . Cista išnyko nuo KT, net nesureikšminau to, ką pasakė gydytoja (kad mano PK)... Tik vėliau pradėjau domėtis ir knistis giliau, kai metus, o gali ir kiek daugiau g.gif nepavyko pastoti
Atsakyti
QUOTE(ewwute24 @ 2012 09 22, 20:52)

Dėl plaukuotumo, tos, kurios nesusidūrusios nelabai gali apie tai komentuoti... aš pvz ir pati žinau, kad priemonių DAUG... Aš nešneku apie tokį plaukų šalinimą (pvz nuo kojų) kaip skutimas.. tikriausiai tikrai po kelių savaičių tapčiau ežys. Todėl plaukelius raunu. Išbandžiau viską, ir epiliatorių, ir vašką, ir cukrų.. salonuose, namuose.. ėjau net dėl šalinimo lazeriu konsultuotis.. Tai tiesiog dabar raunu tuos plaukus vos ne su kraujais, ir man visiškai negalioja ta taisyklė, kad išrautas plaukelis neatauga 6 savaites.. jis jau sėkmingai ir pilnai man išlenda po penkių dienų. Toks pat juodas, storas šlykštus ir labai skausmingai raunamas.... O tie juodi stori plaukai auga visur kur netingi, kojos, šlaunys, bikini (žiauru!!!!), rankos, krūtinė, pilvas, kaklas, veidas.......... o paradoksaliausia visame šitame tai, kad nuo galvos slenka.....
Na čia truputį išsiliejau su savo negerumais, BET mes (kurios tai turi) TIKRAI žinom apie visas priemones.. Kitu atveju neįsivaizduoju kuom skirčiausi nuo beždžionės.

Skaičiau kaip apie save, tik man ir ant galvos jų daug unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ewwute24 @ 2012 09 22, 20:52)
Dėl plaukuotumo, tos, kurios nesusidūrusios nelabai gali apie tai komentuoti...

Oi, kai suprantu tave... Ir tikrai paradoksalu ir pikta, kad visur (kaip sakai, "kur netingi") plaukai auga, o nuo galvos slenka! schmoll.gif Ir niekas nebepadeda...

Ir jau nebežinau, kaip kovoti su kosminiu greičiu augančiu svoriu... Tikriausiai reiks išvis mest valgyt. doh.gif

Šiaip bandome su MB dabar pastoti, tai tikiuosi, kad greit pavyks, o po nėštumo ir PKS išnyks (mano ginė sakė, kad taip dažniausiai būna, tai stengiuosi tuo tikėti). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle_86 @ 2012 09 23, 10:14)
Oi, kai suprantu tave... Ir tikrai paradoksalu ir pikta, kad visur (kaip sakai, "kur netingi") plaukai auga, o nuo galvos slenka! schmoll.gif Ir niekas nebepadeda...

Ir jau nebežinau, kaip kovoti su kosminiu greičiu augančiu svoriu... Tikriausiai reiks išvis mest valgyt. doh.gif

Šiaip bandome su MB dabar pastoti, tai tikiuosi, kad greit pavyks, o po nėštumo ir PKS išnyks (mano ginė sakė, kad taip dažniausiai būna, tai stengiuosi tuo tikėti). 4u.gif

Sveikutes 4u.gif
nenoriu nuvilti, bet man po nestumo pks isliko verysad.gif nors su pirmu pastojau naturaliai be skatinimo tik duphastona vartojau smile.gif siaip plaukuotumas pas mane gal kiek didesnis, bet ne taip kaip mergina cia rase kazkuri, spuogeliai budavo problema smakro/kaktos srityje, svoris normalus, va po gimdymo mmm buvo pasitvarkiusios kuri laika, bet buna men uzgrybauja doh.gif planuojam jau antra zirniuka wub.gif tai si men jau savaite veluoja, bet deja deja cia veikia tos kiausides doh.gif verysad.gif geriu duphastona tada begsiu pas gine, tarsiuos, spresim ka darysim... skydliaukes ir prolaktinas pas mane viskas ok, reikes dar kitus hormonus darytis...
Atsakyti
Aš irgi nežinau, ar pas mane tik PK ar PKS, ar išvis kokia nors nesąmonė...
Oda riebi, paaauglystėje labai vargau su spuogeliais ant veido, keikiausi dėl savo plaukuotumo, kol susigyvenau su tuo. Esu visa "persikinė", o dar tamsaus gymio, tai visi plaukeliai labai matosi. Visas kūnas jais padengtas. Džiaugiuosi, kad bent neauga tie storieji juodieji, kaip vyriškos barzdos plaukai.
šiaip esu prie smulkesnių, lieknesnių, bet jeigu svoris auga, tai ant pilvo. Klubai siauri, tai visada turiu iššokusį pilvuką.
Hormonų tyrimai kaip ir normose. Vieni vaisingumo gyd. sako, kad pas mane policistinės kiaušidės, kiti, kad tiesiog miegančios, treti išvis nieko nesako... Ciklo nėra, neprisišaukiu nei su duphaston'u, tik su pakaitine hormonų terapija, bet aišku, be ovuliacijos. Anksčiau prisikviesti mmm dar pagelbėdavo duphaston'as, bet po ilgo KT vartojimo jis tapo nebeveiksnus. Po gimdymo viskas liko tas pats.
O taip norėčiau žinoti savo tikslią diagnozę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regata: 23 rugsėjo 2012 - 15:19
QUOTE(regata @ 2012 09 23, 16:16)
Aš irgi nežinau, ar pas mane tik PK ar PKS, ar išvis kokia nors nesąmonė...
Oda riebi, paaauglystėje labai vargau su spuogeliais ant veido, keikiausi dėl savo plaukuotumo, kol susigyvenau su tuo. Esu visa "persikinė", o dar tamsaus gymio, tai visi plaukeliai labai matosi. Visas kūnas jais padengtas. Džiaugiuosi, kad bent neauga tie storieji juodieji, kaip vyriškos barzdos plaukai.
šiaip esu prie smulkesnių, lieknesnių, bet jeigu svoris auga, tai ant pilvo. Klubai siauri, tai visada turiu iššokusį pilvuką.
Hormonų tyrimai kaip ir normose. Vieni vaisingumo gyd. sako, kad pas mane policistinės kiaušidės, kiti, kad tiesiog miegančios, treti išvis nieko nesako... Ciklo nėra, neprisišaukiu nei su duphaston'u, tik su pakaitine hormonų terapija, bet aišku, be ovuliacijos. Anksčiau prisikviesti mmm dar pagelbėdavo duphaston'as, bet po ilgo KT vartojimo jis tapo nebeveiksnus. Po gimdymo viskas liko tas pats.
O taip norėčiau žinoti savo tikslią diagnozę.

Bet pastojote pirma karta naturaliai? g.gif papasakokit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2012 09 23, 16:40)
Bet pastojote pirma karta naturaliai?  g.gif  papasakokit  4u.gif

Oi, ne smile.gif Pastojau po vargelių. Turėjau daug nevaisingų stimuliacijų, iš kurių pusė buvo be ovuliacijos, nes ne visada pavykdavo ją suorganizuot. Ir laparoskopija negrąžino jokio ciklo, jokių mmm. Pavyko po IUI 4u.gif
Smulkiau mano istorija - mano paraše smile.gif
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2012 09 23, 20:37)
Oi, ne smile.gif Pastojau po vargelių. Turėjau daug nevaisingų stimuliacijų, iš kurių pusė buvo be ovuliacijos, nes ne visada pavykdavo ją suorganizuot. Ir laparoskopija negrąžino jokio ciklo, jokių mmm. Pavyko po IUI  4u.gif
Smulkiau mano istorija - mano paraše smile.gif

As dabar turbut visai durna paklausiu klausima, bet jei stimuliuojant buna O kas dar gali trukdyti pastojimui? g.gif
Papildyta:
Regata, perskaiciau jusu sekmes istorija wub.gif tikrai, mergyt, tikiu prisikankinai 4u.gif 4u.gif 4u.gif bet svarbu pabaiga superine thumbup.gif wub.gif jau galvojat apie antra zirniuka?
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2012 09 23, 20:49)
As dabar turbut visai durna paklausiu klausima, bet jei stimuliuojant buna O kas dar gali trukdyti pastojimui?  g.gif

Na, net ir natūraliai vykstant ovuliacijai, ne visuomet moteris pastoja, kartais prireikia kelių mėnesių ar metų.
Pas mane dar būdavo labai plona gleivinė, vos siekdavo 7 mm. Ir vaisingų gleivių niekada nemačiau, tai gal plaukikai negalėdavo normaliai nuplaukti iki tikslo, nežinau...
Taip pat gali būti, kad vaistų schema buvo netinkama, neužaugindavo kokybiškų folikulų.
Plius vyro judrumas buvo ant ribos. Todėl gal neužteko tų kelių bandymų, kai turėjau O ax.gif
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2012 09 23, 20:58)
Na, net ir natūraliai vykstant ovuliacijai, ne visuomet moteris pastoja, kartais prireikia kelių mėnesių ar metų.
Pas mane dar būdavo labai plona gleivinė, vos siekdavo 7 mm. Ir vaisingų gleivių niekada nemačiau, tai gal plaukikai negalėdavo normaliai nuplaukti iki tikslo, nežinau...
Taip pat gali būti, kad vaistų schema buvo netinkama, neužaugindavo kokybiškų folikulų.
Plius vyro judrumas buvo ant ribos. Todėl gal neužteko tų kelių bandymų, kai turėjau O  ax.gif

Tai va tam mazam stebukleliui atsirasti reikia milijono faktoriu...
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2012 09 23, 20:57)
Regata, perskaiciau jusu sekmes istorija  wub.gif tikrai, mergyt, tikiu prisikankinai  4u.gif  4u.gif  4u.gif bet svarbu pabaiga superine  thumbup.gif  wub.gif jau galvojat apie antra zirniuka?

ačiū wub.gif dabar visai neatrodo, kad ilgai kankinausi, kažkaip pasimiršo smile.gif tik tuo metu atrodė, kad nesėkmė tęsiasi jau šimtą metų. kitoms gi ir tęsiasi daug daugiau metų...
antro kol kas neplanuojam, brangus reikalas biggrin.gif o šiaip nesisaugom nuo pat gimdymo, tad jeigu įvyktų stebuklas, ir pastočiau natūraliai, aišku, labai apsidžiaugčiau. kol kas reikia kažkaip parsikviest savo mmm, kurių neturėjau jau 2,5 m. doh.gif

labai linkiu jums greičiau antrą planiuką sužvejoti wub.gif
Atsakyti