Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukes

QUOTE(ewwute24 @ 2012 09 20, 22:10)
Nepasiduok....  4u.gif  O jūs laikėtės ten tų visų taisyklių, kad negertų, nerukytų, nesimylėt kelias paras..? Mes tai laikomės, atseit penktadienį dieną turėjom vežt tyrimus, bet..... šiąnakt kažkaip neišlaikėm ir.. ir ryte dar paskui.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ai, teks tirtis kitą savaitę... nieko tokio, vistiek eisiu hormonų tyrimams kraujo priduot, tada ir B tyrimukus nunešiu.. o ir išlaukti bus lengviau, nes turėčiau jau sulaukt mm.. thumbup.gif  thumbup.gif  Va kokie mes nekantruoliai..
O tai pagal ską skirstomas tas gyvybingumas tų spermiukų? Kokie lygiai yra ar ribos? Kaip ten pas jus kokiam lygyje? Gal yra vyrmas kažkokių papildų, lygtai skaičiau kad gi būna g.gif

Nekantruoliai 4u.gif Ačiū už palaikymą, taip išėjo, kad septynias dienas nei gėrė, nei santykių buvo, niekada nerūkė. Manau, kad reikės ne papildus vartot, o nueiti pas rimtą gydytoją rimtam gydymui. Visus tuos lygius pamatysite po tyrimo, mūsų miminalus kiekis spermiukų .
Papildyta:
QUOTE(regata @ 2012 09 20, 23:15)
hm...  g.gif  o tai kiek čia milijonų išeina?  blush2.gif  kas normose parašyta? ir kiek procentų judrumas?

Turi būti 20 mil., o čia tik 1,9 mil. Dar gydytoja nekomentavo, judrumas 67 proc.
neturiu prieš akis tų tyrimų, bet atmintinai kiek atsimenu (1,8 ar 1,9 mil)
Atsakyti
QUOTE(Giedramintė @ 2012 09 20, 14:20)
septynias dienas nei gėrė, nei santykių buvo, niekada nerūkė. Manau, kad reikės ne papildus vartot, o nueiti pas rimtą gydytoją rimtam gydymui. Visus tuos lygius pamatysite po tyrimo, mūsų miminalus kiekis spermiukų .
Papildyta:
Turi būti 20 mil., o čia tik 1,9 mil. Dar gydytoja nekomentavo, judrumas 67 proc.
neturiu prieš akis tų tyrimų, bet atmintinai kiek atsimenu (1,8 ar 1,9 mil)

Žinok, per ilgas susilaikymas irgi negerai ax.gif idealiausia 2 - 3 d., nes paskui kažkaip vėl turtas prastėja.
Būtinai kartokit tyrimus kurioj nors vaisingumo klinikoj, ten tiksliausi atsakymai. Be to, ten turtas priduodamas vietoje, nes gabenant irgi neaišku, ar nesuprastėja...
Judrumas, tai labai geras. Gal ten įvyko kokia klaida? Linkiu, kad viskas būtų gerai 4u.gif

Mano vyriškiui, tai su judrumu buvo šiek tiek problemų. Vos ne vos priprašiau mesti rūkyt, dėl balaivojimų irgi pykdavomės doh.gif Gėrė vitaminus, bet paprastus, pačius pigiausius.
Kadangi man ovuliaciją išstimuliuoti buvo nelengva, tai užaugus neblogam derliui pas mane, gyd. pasiūlė IUI, kad daugiau garantijų būtų, ir dėl vyro ne pačio geriausio judrumo. Su IUI pagalba ir pastojau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regata: 20 rugsėjo 2012 - 14:06
Aha, man irgi atrodo per ilgai savaitė... Man gyd. paskyrusi tyrimą davė atmintinę, kur parašyta, kad santykių neturėti 2-3 d. (ne ilgiau). Tai matyt irgi nebe reikalo taip parašyta,kažkaip jie ten užrūgsta.. doh.gif blink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ewwute24 @ 2012 09 21, 00:48)
Aha, man irgi atrodo per ilgai savaitė... Man gyd. paskyrusi tyrimą davė atmintinę, kur parašyta, kad santykių neturėti 2-3 d. (ne ilgiau). Tai matyt irgi nebe reikalo taip parašyta,kažkaip jie ten užrūgsta..  doh.gif  blink.gif  smile.gif

Niu, tąsyk taip išėjo 4u.gif , pas mus lyg atmintinėje buvo parašyta 4 dienos. Taip ir buvo parašyta, kad ne ilgiau? g.gif smile.gif
Būtinai kartosime blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(regata @ 2012 09 21, 00:05)
Žinok, per ilgas susilaikymas irgi negerai  ax.gif  idealiausia 2 - 3 d., nes paskui kažkaip vėl turtas prastėja.
Būtinai kartokit tyrimus kurioj nors vaisingumo klinikoj, ten tiksliausi atsakymai. Be to, ten turtas priduodamas vietoje, nes gabenant irgi neaišku, ar nesuprastėja...
Judrumas, tai labai geras. Gal ten įvyko kokia klaida? Linkiu, kad viskas būtų gerai  4u.gif

Mano vyriškiui, tai su judrumu buvo šiek tiek problemų. Vos ne vos priprašiau mesti rūkyt, dėl balaivojimų irgi pykdavomės  doh.gif  Gėrė vitaminus, bet paprastus, pačius pigiausius.
Kadangi man ovuliaciją išstimuliuoti buvo nelengva, tai užaugus neblogam derliui pas mane, gyd. pasiūlė IUI, kad daugiau garantijų būtų, ir dėl vyro ne pačio geriausio judrumo. Su IUI pagalba ir pastojau  mirksiukas.gif

O koks kiekis pas Jus buvo, tinkamas kiek supratau, nes pas mus, kaip minėjau, mažas... 4u.gif
Man tai jau su tokiu kiekiu tik IVF (forume prisiskaičiau), bet stengsimės, gal pasitaisysim. Tiesa, vyras turrtą gabeno, geriau vietoje, matyt
Dabar periodas toks ne pats geriausias, bet guodžiuosi liaudies patarlėmis smile.gif , kad nėra to blogo, kas neišeitų į gerą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedramintė @ 2012 09 20, 17:19)
O koks kiekis pas Jus buvo, tinkamas kiek supratau, nes pas mus, kaip minėjau, mažas... 4u.gif
Man tai jau su tokiu kiekiu tik IVF (forume prisiskaičiau), bet stengsimės, gal pasitaisysim. Tiesa, vyras turrtą gabeno, geriau vietoje,  matyt
Dabar periodas toks ne pats geriausias, bet guodžiuosi liaudies patarlėmis smile.gif  , kad nėra to blogo, kas neišeitų į gerą  4u.gif

pas mus kiekis geras, daugybė milijonų, nebepamenu jau ax.gif
man kažkaip vis atrodo, kad pas jus sekantis tyrimas bus žymiai geresnis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2012 09 21, 05:11)
pas mus kiekis geras, daugybė milijonų, nebepamenu jau ax.gif
man kažkaip vis atrodo, kad pas jus sekantis tyrimas bus žymiai geresnis  4u.gif

oi, tikiuosi, labai 4u.gif
Atsakyti
Taip buvo taip ir parašyta: 2-3d. (ne ilgiau). smile.gif Man irgi atrodo būtinai tą tryimuką pasidarykite dar kartą. Beje, jei reikia spremiukus gabenti, suvyniokite juos šiltai ir būtinai nugabenkite valandos bėgyje, kad jie neatšaltų ax.gif Daktarė liepė būtinai taip daryt.. Tikrai, gal jūsų tyrimai dėl to ir rodo taip negerai, kad buvo netaisyklingai produoti.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ewwute24 @ 2012 09 21, 17:14)
Taip buvo taip ir parašyta: 2-3d. (ne ilgiau).  smile.gif  Man irgi atrodo būtinai tą tryimuką pasidarykite dar kartą. Beje, jei reikia spremiukus gabenti, suvyniokite juos šiltai ir būtinai nugabenkite valandos bėgyje, kad jie neatšaltų ax.gif  Daktarė liepė būtinai taip daryt.. Tikrai, gal jūsų tyrimai dėl to ir rodo taip negerai, kad buvo netaisyklingai produoti.. 4u.gif

Na, atrodo, kad buvo laikytasi visų taisyklių, bet kas čia žino 4u.gif

Geros darbo dienos visoms dirbančioms smile.gif
o man mm nėra (dvi dienos vėluoja), bet nt neigiami tikrai.
Visa puokštė negerumų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedramintė: 21 rugsėjo 2012 - 07:51
Kažkuri mergaitė rašė kad kamuoja plaukuotumas unsure.gif
Mane žiauriai kamuoja veido plaukuotumas verysad.gif nebežinau net ką bedaryt, atsibodo jau tos valandų valandos su pinetais prie veidrodžio rytais verysad.gif

Kitą savaitę bandysim derintis prie MB darbo ir darytis spermogramą ir mes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frėjukė: 21 rugsėjo 2012 - 20:47
Ginekologė policistinėms gydyti išrašė daylette Kt dviems mėnesiams ir po to vėl pasirodyti.

Man mėnesinės kiekvieną mėn. yra. Tik vargina riebi veido oda, spuogai, ir skausmas kirkšnyse.
Galvoju ar verta gerti tas KT. ?

Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2012 09 22, 17:34)
Ginekologė policistinėms gydyti išrašė daylette Kt dviems mėnesiams ir po to vėl pasirodyti.

Man mėnesinės kiekvieną mėn. yra. Tik vargina riebi veido oda, spuogai, ir skausmas kirkšnyse.

Aš tai patarčiau nueiti pasikonsultuoti dar su viena rimta gydytoja ax.gif

Na, daug rašo, jei nenori pastoti, tai PKS gydo ir Kt
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2012 09 22, 08:34)

vienoms tinka KT, po jų nutraukimo net iškart pastoja, kitoms visai nepasiteisina KT.
man KT visai užmigdė kiaušides, ir ciklo nebegaliu prisišaukti net ir su Duphastonu. bet gyd. sako, kad neaišku, ar čia KT jas užmigdė, gal jos ir pačios būtų užmigę... nežinau...
veido oda gal šiek tiek mažiau riebalavosi, vartojant KT, bet labai puldinėjo pienligė doh.gif
Atsakyti