Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukes

QUOTE(ewwute24 @ 2012 09 19, 00:52)
g.gif  Nežinau.. niekad tų testų nesidariau.. ax.gif  Gal reiks pabandyt smile.gif

o mm reguliarios? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedramintė @ 2012 09 18, 18:00)
o  mm reguliarios?  4u.gif

Nu kaip čia pasakius... praeitais metais buvo apie 30-32d. Šiemet kažkur po naujų sutrumpėjo iki 19-22 blink.gif Praeitas ciklas buvo 33c. Nemanau, kad labai reguliaru lotuliukas.gif Kaip pas tave? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ewwute24 @ 2012 09 19, 06:03)
Nu kaip čia pasakius... praeitais metais buvo apie 30-32d. Šiemet kažkur po naujų sutrumpėjo iki 19-22 blink.gif  Praeitas ciklas buvo 33c. Nemanau, kad labai reguliaru  lotuliukas.gif Kaip pas tave? 4u.gif

Pas mane reguliaros (gal vienos kitos dienos paklaida) apie 32 d. O dėl ko taip sutrumpėjo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedramintė @ 2012 09 18, 21:15)
Pas mane reguliaros (gal vienos kitos dienos paklaida) apie 32 d. O dėl ko taip sutrumpėjo?  blush2.gif

Tai ir aš norėčiau žinot.. smile.gif Nežinau, šiaip niekas nepasikeitė, nei gyvenimo būdas, nei dar kažkas.. tiesiog, per naujus užvėlavo žiauriai, gal 37d buvo, paskui kelis mėnesius buvo apie 15-17d, o dabar apie 22 smile.gif Labai žiauriai... Geriausia kai būna savaitę PMS, paskui savaitę sergu, paskui viena savaitė kaip ir "normali", tada vėl PMS prasideda... thumbup.gif vargšas mano MB doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ewwute24 @ 2012 09 19, 06:53)
Tai ir aš norėčiau žinot..  smile.gif Nežinau, šiaip niekas nepasikeitė, nei gyvenimo būdas, nei  dar kažkas.. tiesiog, per naujus užvėlavo žiauriai, gal 37d buvo, paskui kelis mėnesius buvo apie 15-17d, o dabar apie 22 smile.gif  Labai žiauriai... Geriausia kai būna savaitę PMS, paskui savaitę sergu, paskui viena savaitė kaip ir "normali", tada vėl PMS prasideda...  thumbup.gif  vargšas mano MB doh.gif

Įdomiai, bet nieko nepadarysi, o MB kantrybės... blush2.gif
Atsakyti
Įdomu, jei yra PKS ir vyro turtas...nelabai...(mažas sperm.skaičius) doh.gif ar yra kokia nors tikimybė... ax.gif nestuke.gif
Pas gydytoją tik už kokių dviejų savaitėlių...ir konsultacija tik tada.
Atsakyti
QUOTE(Giedramintė @ 2012 09 19, 15:42)
Įdomu, jei yra PKS ir vyro turtas...nelabai...(mažas sperm.skaičius) doh.gif  ar yra kokia nors tikimybė... ax.gif  nestuke.gif

O šiandien visą dieną nebuvo kada prisėst.... Tikimybė VISADA yra smile.gif Maniškio tyrimukus vešim penktadienį.. Net nežinau ką šiuo klausimu pasakyt smile.gif O pas jus nelabai su B..? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ewwute24 @ 2012 09 20, 08:30)
O šiandien visą dieną nebuvo kada prisėst.... Tikimybė VISADA yra  smile.gif Maniškio tyrimukus vešim penktadienį.. Net nežinau ką šiuo klausimu pasakyt smile.gif  O pas jus nelabai su B..? ax.gif

Niu taip, tikrai nesitikėjau, kad taip bus verysad.gif Kol kas šoke verysad.gif Sako, kad pirmas tyrimas dar nieko nereiškia, viską darysime, kad būtų tik į gerą . . .
Linkiu puikių tyrimų rezultatų!!!! Mes juos dar kartosim 4u.gif
Aišku, tragiškai visai nėra, bet man jau ant tragedijos ribos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedramintė: 20 rugsėjo 2012 - 11:17
QUOTE(Giedramintė @ 2012 09 20, 12:16)
Niu taip, tikrai nesitikėjau, kad taip bus  verysad.gif  Kol kas šoke  verysad.gif  Sako, kad pirmas tyrimas dar nieko nereiškia, viską darysime, kad būtų tik į gerą  . . .
Linkiu puikių tyrimų rezultatų!!!! Mes juos dar kartosim  4u.gif
Aišku, tragiškai visai nėra, bet man jau ant tragedijos ribos  blush2.gif

Nepasiduok.... 4u.gif O jūs laikėtės ten tų visų taisyklių, kad negertų, nerukytų, nesimylėt kelias paras..? Mes tai laikomės, atseit penktadienį dieną turėjom vežt tyrimus, bet..... šiąnakt kažkaip neišlaikėm ir.. ir ryte dar paskui.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif ai, teks tirtis kitą savaitę... nieko tokio, vistiek eisiu hormonų tyrimams kraujo priduot, tada ir B tyrimukus nunešiu.. o ir išlaukti bus lengviau, nes turėčiau jau sulaukt mm.. thumbup.gif thumbup.gif Va kokie mes nekantruoliai..
O tai pagal ską skirstomas tas gyvybingumas tų spermiukų? Kokie lygiai yra ar ribos? Kaip ten pas jus kokiam lygyje? Gal yra vyrmas kažkokių papildų, lygtai skaičiau kad gi būna g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewwute24: 20 rugsėjo 2012 - 12:11
QUOTE(Giedramintė @ 2012 09 19, 15:42)
Įdomu, jei yra PKS ir vyro turtas...nelabai...(mažas sperm.skaičius) doh.gif  ar yra kokia nors tikimybė... ax.gif  nestuke.gif

Žinoma, kad yra labai didelė tikimybė smile.gif
O kokie vyro tyrimai? Tada atsakysiu plačiau smile.gif
Atsakyti
Kiekis ml 1,8 x 10 (šeštuoju)
Kiekis ejekuliate 7,2 x 10 (šeštuoju)
Gana judrūs

Niu, jau labai mažai.... verysad.gif

Kažkaip pats vyras sakė, kad ten kažkokia ne tokiia ji buvo.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedramintė: 20 rugsėjo 2012 - 13:13
QUOTE(Giedramintė @ 2012 09 20, 14:10)
Kiekis ml 1,8 x 10 (šeštuoju)
Kiekis ejekuliate 7,2 x 10 (šeštuoju)
Gana judrūs

Niu, jau labai mažai.... verysad.gif

Kažkaip pats vyras sakė, kad ten kažkokia ne tokiia ji buvo.... blush2.gif

hm... g.gif o tai kiek čia milijonų išeina? blush2.gif kas normose parašyta? ir kiek procentų judrumas?
Atsakyti