QUOTE(Ingutevi @ 2012 09 11, 15:20)
Tyrimai - harmoniniai buvo padaryti, naturalus meginimai, 4 stimuliacijos clost, nuo kuriu neuzaugdavo joks dominuojantis
Mano pirmas sunus buvo operuotas - todel vaisingumo gydytoja pries stimuliacijas leidziamais vaistais norejo pamatyt kiausintakiu pratekamuma, ji pati daro laparaskopijas, todel ir atliko. Po laparaskopijos matavau BT, per pirma O nepastojau, antras ciklas buvo sekmingas. Naturaliai be jokiu stimuliaciju. Dabar praejus ~2,5 metu po laparaskopijos ir drilingo, as net maitindama turiu cikla, ko niekada gyvenime nebuvo.
Pora stimuliaciju clost galite pameginti, kai kurioms to pakanka, o ir kaina ikandama, bet jei matysis, kad nieko nesidaro gal geriau laparaskopija
Manau sekančio vizito metu reiks su S apie tai ir pakalbėt
aišku, be stimuliacijų nieks manęs neoperuos.. bet GN irgi nesidarysiu
QUOTE(Ramune! @ 2012 09 12, 09:17)
Turejau omeny, kad bandymu skaicius priklauso nuo finansiniu galimybiu. As pries lap bandziau 4 kartus stimuliuotis. Man net ir su Clostu buvo labai brangu - konsultacijos, vaistai, keliones iki klinikos... NA turbut be stimuliacijos nenores operuoti, bet jei tada buciau turejus tokia patirti, tai tikrai buciau anksciau pasiprasiusi lap. Bet deja, patirtis ateina su laiku.
Mano mamai buvo tokia pat situacija kaip man (na gal itksliau čia man yra kaip jai
). Tai kai jai pasakiau, kad man nori daryt GN, jis man pasakė, kad nežino ką padarytų, kad apsaugotų mane nuo tos nesąmonės... Aišku, jau metų nemažai praėjo, gal jau kitos technologijos ir mažiau skauda... bet sakė mūsų situacijoj tai beprasmiškas dalykas:) sako eik greičiau ir pasidaryk LAP
Ne bet kaip ir sakiau, kalbėsiu su daktare..
QUOTE(Giedramintė @ 2012 09 14, 20:45)
Laukiu tyrimų, nekantrauju, įdomu, kodėl pvz. vieną ciklą prieš mm krūtinės neskauda visai, o kitą ciklą (būtent šį) neįmanoma kentėti, kaip skauda, ar yra kam nors taip buvę? Gal čia harmonai šūkinėja
Praeitą ciklą krūtinės nejaučiau, o dar užpraeitą jautės, žinoma, ne taip, kaip dabar
AR YRA KAM TAIP BUVĘ? Ciklas reguliarus, maždaug 32 dienos. Iki mėnesinių dar kokios 3-4 dienelės, o skauda jau daugiau kaip savaitę...
Pas mane buvo tas pats praeitą ciklą!! Skaudėjo krūtinė kaip niekada... net miegot sunku buvo
vėlavo ir mm apie 10 dienų, bet paskui kai pramušė......... skausmingai ir gausiai
Bet jau tikriausiai ir tamstai kažkas paaiškėjo, nes žinutė jau kelių dienų senumo... Gal dareisi NT?