Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukes

QUOTE(Giedramintė @ 2012 09 14, 20:45)

AR YRA KAM TAIP BUVĘ? Ciklas reguliarus, maždaug 32 dienos. Iki mėnesinių dar kokios 3-4 dienelės, o skauda jau daugiau kaip savaitę...

Tai gal nestuke.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 09 15, 06:01)
Tai gal  nestuke.gif ?

Niu, vargiai, kažkaip bijau paranojiškai prisigalvot, kai tikiesi, o po to ateina tos nelauktosios raudonos sesės unsure.gif Kažkur giliai taip mąstau, bet toks panašus bent jau skausmas yra buvęs...Sakyčiau, kad kažkas naujo, tai būtų kitaip. Na, bet aukštyn nosį, gal bus viskas gerai 4u.gif

Atsakyti
Ramune, jau antras trimestras prasidejo wub.gif Labai uz tave dziaugiuosi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2012 09 15, 06:48)
Ramune, jau antras trimestras prasidejo  wub.gif  Labai uz tave dziaugiuosi  4u.gif  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Tikriausiai visos palaikom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedramintė: 14 rugsėjo 2012 - 20:50
QUOTE(Lietuvaitee @ 2012 09 14, 21:48)
Ramune, jau antras trimestras prasidejo  wub.gif  Labai uz tave dziaugiuosi  4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(Giedramintė @ 2012 09 14, 21:49)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif
Tikriausiai visos palaikom  4u.gif

Aciu visoms! 4u.gif is tikruju tai didelis laimejimas wub.gif dziaugiuosi, kad sikart viskas gerai. Esu isitikinusi, kad visoms pasiseks, tik laiko ir kantrybes reikia 4u.gif taip pat pinigu...
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2012 09 11, 15:20)
Tyrimai - harmoniniai buvo padaryti, naturalus meginimai, 4 stimuliacijos clost, nuo kuriu neuzaugdavo joks dominuojantis schmoll.gif Mano pirmas sunus buvo operuotas - todel vaisingumo gydytoja pries stimuliacijas leidziamais vaistais norejo pamatyt kiausintakiu pratekamuma, ji pati daro laparaskopijas, todel ir atliko. Po laparaskopijos matavau BT, per pirma O nepastojau, antras ciklas buvo sekmingas. Naturaliai be jokiu stimuliaciju. Dabar praejus ~2,5 metu po laparaskopijos ir drilingo, as net maitindama turiu cikla, ko niekada gyvenime nebuvo.
Pora stimuliaciju clost galite pameginti, kai kurioms to pakanka, o ir kaina ikandama, bet jei matysis, kad nieko nesidaro gal geriau laparaskopija  4u.gif

Manau sekančio vizito metu reiks su S apie tai ir pakalbėt smile.gif aišku, be stimuliacijų nieks manęs neoperuos.. bet GN irgi nesidarysiu schmoll.gif

QUOTE(Ramune! @ 2012 09 12, 09:17)
Turejau omeny, kad bandymu skaicius priklauso nuo finansiniu galimybiu. As pries lap bandziau 4 kartus stimuliuotis. Man net ir su Clostu buvo labai brangu - konsultacijos, vaistai, keliones iki klinikos... NA turbut be stimuliacijos nenores operuoti, bet jei tada buciau turejus tokia patirti, tai tikrai buciau anksciau pasiprasiusi lap. Bet deja, patirtis ateina su laiku.

Mano mamai buvo tokia pat situacija kaip man (na gal itksliau čia man yra kaip jai biggrin.gif ). Tai kai jai pasakiau, kad man nori daryt GN, jis man pasakė, kad nežino ką padarytų, kad apsaugotų mane nuo tos nesąmonės... Aišku, jau metų nemažai praėjo, gal jau kitos technologijos ir mažiau skauda... bet sakė mūsų situacijoj tai beprasmiškas dalykas:) sako eik greičiau ir pasidaryk LAP smile.gif Ne bet kaip ir sakiau, kalbėsiu su daktare..

QUOTE(Giedramintė @ 2012 09 14, 20:45)
Laukiu tyrimų, nekantrauju, įdomu, kodėl pvz. vieną ciklą prieš mm krūtinės neskauda visai, o kitą ciklą (būtent šį) neįmanoma kentėti, kaip skauda, ar yra kam nors taip buvę? Gal čia harmonai šūkinėja  g.gif
Praeitą ciklą krūtinės nejaučiau, o dar užpraeitą jautės, žinoma, ne taip, kaip dabar  g.gif  4u.gif
AR YRA KAM TAIP BUVĘ? Ciklas reguliarus, maždaug 32 dienos. Iki mėnesinių dar kokios 3-4 dienelės, o skauda jau daugiau kaip savaitę...

Pas mane buvo tas pats praeitą ciklą!! Skaudėjo krūtinė kaip niekada... net miegot sunku buvo sad.gif vėlavo ir mm apie 10 dienų, bet paskui kai pramušė......... skausmingai ir gausiai doh.gif Bet jau tikriausiai ir tamstai kažkas paaiškėjo, nes žinutė jau kelių dienų senumo... Gal dareisi NT? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ewwute24 @ 2012 09 18, 21:52)
Manau sekančio vizito metu reiks su S apie tai ir pakalbėt smile.gif aišku, be stimuliacijų nieks manęs neoperuos.. bet GN irgi nesidarysiu schmoll.gif
Mano mamai buvo tokia pat situacija kaip man (na gal itksliau čia man yra kaip jai biggrin.gif ). Tai kai jai pasakiau, kad man nori daryt GN, jis man pasakė, kad nežino ką padarytų, kad apsaugotų mane nuo tos nesąmonės... Aišku, jau metų nemažai praėjo, gal jau kitos technologijos ir mažiau skauda... bet sakė mūsų situacijoj tai beprasmiškas dalykas:) sako eik greičiau ir pasidaryk LAP smile.gif Ne bet kaip ir sakiau, kalbėsiu su daktare..
Pas mane buvo tas pats praeitą ciklą!! Skaudėjo krūtinė kaip niekada... net miegot sunku buvo sad.gif vėlavo ir mm apie 10 dienų, bet paskui kai pramušė......... skausmingai ir gausiai doh.gif  Bet jau tikriausiai ir tamstai kažkas paaiškėjo, nes žinutė jau kelių dienų senumo... Gal dareisi NT?  ax.gif  4u.gif

Sveika blush2.gif Dariaus, net du mirksiukas.gif , viena ryški juostelė , bet mm dar nėra, matyt, ateis... g.gif Šiandien arba ryt pagal viską jau turi būti g.gif
Darausi tuos pigiausius testus, tai tur vilties vis, kad gali klysti rolleyes.gif , bet čia toks mano įsivaizdavimas, nes kažkur yra viltis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedramintė @ 2012 09 18, 13:08)
Sveika   blush2.gif  Dariaus, net du  mirksiukas.gif , viena ryški juostelė , bet mm dar nėra, matyt, ateis...  g.gif  Šiandien arba ryt pagal viską jau turi būti  g.gif
Darausi tuos pigiausius testus, tai tur vilties vis, kad gali klysti   rolleyes.gif , bet čia toks mano įsivaizdavimas, nes kažkur yra viltis  smile.gif

Aha.... pažįstamas jausmas.. smile.gif Vieną kartą jau taip buvau įsitikinus, kad nestuke.gif .. neitkėjau jokiais testais biggrin.gif važiavau į ligoninę HCG pasidaryt.. kai pasakė kad nėštumo nėra, tai kaip peiliu į kepenis.. Nuo to karto viskas, jokių NT schmoll.gif Tai va jau pusę metų nė karto NT nesidariau.. Nors vėlavo ne kartą.. Žodžiu, stengiuosi šalčiau žiūrėt į tuos "simptomus". Dabar laukiu greičiau mm, kad galėčiau hormonus išsitirt, vis tiek jaučiu šį mėnesį tikrai stebukliukas neužkibo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewwute24: 18 rugsėjo 2012 - 12:25
QUOTE(ewwute24 @ 2012 09 18, 22:24)
Aha.... pažįstamas jausmas.. smile.gif Vieną kartą jau taip buvau įsitikinus, kad  nestuke.gif .. neitkėjau jokiais testais biggrin.gif  važiavau į ligoninę HCG pasidaryt.. kai pasakė kad nėštumo nėra, tai kaip peiliu į kepenis.. Nuo to karto viskas, jokių NT schmoll.gif  Tai va jau pusę metų nė karto NT nesidariau.. Nors vėlavo ne kartą.. Žodžiu, stengiuosi šalčiau žiūrėt į tuos "simptomus". Dabar laukiu greičiau mm, kad galėčiau hormonus išsitirt, vis tiek jaučiu šį mėnesį tikrai stebukliukas neužkibo..

Aš irgi laukiu harmonų tyrimo, paskui jau viskas bus kiek aiškiau ax.gif
Reikia ir man išmokti šalčiau žiūrėti į tuos simptomus, bet reikės gydytojos paklausti, kodėl vieną ciklą skauda krūtinę ir net labai, o kitą visai ne... g.gif
Gal ir tie tyrimai paaiškins ką daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedramintė @ 2012 09 18, 13:29)
Aš irgi laukiu harmonų tyrimo, paskui jau viskas bus kiek aiškiau  ax.gif
Reikia ir man išmokti šalčiau žiūrėti į tuos simptomus, bet  reikės gydytojos paklausti, kodėl vieną ciklą skauda krūtinę ir net labai, o kitą visai ne...  g.gif
Gal ir tie tyrimai paaiškins ką daugiau  ax.gif

Gal kai skauda krūtinę, reiškia ovuliacija įvykusi buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ewwute24 @ 2012 09 18, 23:37)
Gal kai skauda krūtinę, reiškia ovuliacija įvykusi buvo? g.gif

Ovuliacijos TESTAI SAKĖ, KAD NEĮVYKO g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedramintė @ 2012 09 18, 15:17)
Ovuliacijos TESTAI SAKĖ, KAD NEĮVYKO  g.gif

g.gif Nežinau.. niekad tų testų nesidariau.. ax.gif Gal reiks pabandyt smile.gif
Atsakyti