Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukes

Man rodos as dar turiu plinki i depresija lotuliukas.gif blush2.gif plaukutumas nu ka as zinau kada jis yra nenormalus, barzda neauga tai tikriausiai viskas norma lotuliukas.gif

Ka pastebejau kad superduper kruopsti veido prieziura tikrai padeda, tai ryte per pietus vakare su prausikliu, plius tonikas, tada spiritas ir spec kremas, trecdaliu maziau buvo paberta , bet uzknisa tiek vargti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumi @ 2012 04 14, 13:43)
Man rodos as dar turiu plinki i depresija lotuliukas.gif  blush2.gif  plaukutumas nu ka as zinau kada jis yra nenormalus, barzda neauga tai tikriausiai viskas norma  lotuliukas.gif 

Ka pastebejau kad superduper kruopsti veido prieziura tikrai padeda, tai ryte per pietus vakare su prausikliu, plius tonikas, tada spiritas ir spec kremas,  trecdaliu maziau buvo paberta , bet uzknisa tiek vargti  doh.gif

Pavydziu kad barzda/usai neaugau biggrin.gif o as vat bandau ja augintis... pries savo valia. Svoris auga tragiskai... Hormonu tyrimas pries nosi, kiek zinau testet. uzkeltas, su insulinu irgi mini niuansai. Oda arba kaip pleiskana arba riebi - skiriaisi keliu savaiciu begy ir daryk ka tu nori doh.gif . O kas keiciausia kad tik sauleje as i zmogu atvirstu - o pasirodo negalima... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzuss @ 2012 04 14, 17:42)
Pavydziu kad barzda/usai neaugau biggrin.gif o as vat bandau ja augintis... pries savo valia. Svoris auga tragiskai... Hormonu tyrimas pries nosi, kiek zinau testet. uzkeltas, su insulinu irgi mini niuansai. Oda arba kaip pleiskana arba riebi - skiriaisi keliu savaiciu begy ir daryk ka tu nori  doh.gif . O kas keiciausia kad tik sauleje as i zmogu atvirstu - o pasirodo negalima... sad.gif

Tfu tfu tfu ir aciu D, as tokiu nemalonumu neturiu ax.gif Tik del spuogu man net saule nepadeda, dar labiau isryskeja randeliai. Saule piktnaudziauti negalima, bet su saiku nemanau, kad pakenktu labai 4u.gif
Atsakyti
Ramunyt, lb dziaugiuis, kad jums sakai 6 sav., atsimenu tave, tik po to dingau su sawo dviem doh.gif laiko nulis. Del soliariumu zn kad nlb, bet bent kartais atitruksiu 5 min nuo namu ir buities, vaiku... Gal skamba ne kaip, bet as wisa para namie, jokiu aukliu, seneliai 2 kart per metus. Apsiima., tad poilsio ir pramogu man reik bent minimum.

Mes natur mergytes bandem metus visus, po to
Ciklas ir po 60 ir po daugew dienu budawo, kreipiaus i klima tilto gatvej nemokamai... Vargom metus.. Su vienu persileidimu...
Ir aciu DIEVUI uz du kleckus smile.gif

O seip tikrai viskas imanoma mergikes, archyve irgi daug info.. Ir jei ka klauskit az.

Ramybes kantrybes ir Dievo palaimos laukiant leliuku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akutee: 14 balandžio 2012 - 22:12
QUOTE(Akutee @ 2012 04 14, 23:11)
Ramunyt, lb dziaugiuis, kad jums sakai 6 sav.

Deja, 6 savaiciu ivyko persileidimas, tik tiek laiko ir galejau pasidziaugti nestuke.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 04 12, 16:18)

Nezinau kaip del to cukraus vartojimo, bet man kai tyre hormonus, tai sake kazkas netvarkoj su insulino rezistentiskumu.

va, citata iš kažkurio straipsnio apie policistines:
"Policistinių kiaušidžių sindromą sukelianti priežastis nėra nustatyta, tačiau manoma, kad šis sindromas yra susijęs su padidėjusiu kasos hormono insulino kiekiu kraujyje. Manoma, kad šio hormono perteklius skatina vyriškų lytinių hormonų išsiskyrimą iš kiaušidžių. "

pagal tai aš bandau surišt, kad aš jau nuo pradinių klasių ypatingai daug saldumynų valgau, galiu per dieną kelias plytas šokolado suvalgyt, dar krūvą saldainių, kitokių saldžių grietinėlės desertų ir taip kasdien.. tai gaunant daug gliukozės, didėja insulino kiekis, nes jis skaldo gliukozę, tai matyt organizmas taip prisitaikė jau, kad daug insulino gamint, ir automatiškai iš citatos supratau, kad būtent tai ir patį testosteroną kelia.

įdomu, ar nusišneku čia, ar gali būt bėda tame?

QUOTE(lollypopas @ 2012 04 13, 23:28)
mums jau tuoj bus 4 meteliai doh.gif nors apie PKS kad turiu suzinojau dar visai neseniai unsure.gif tyrimus visus atlikome pries 2 metus - nieko nerado, o pakartotinai atlikus po 2 metu - is karto nustate ...PKS! doh.gif

man prieš metus irgi nerado PKS, išrašė kontraceptikų šiaip (na, rekomendavo, kad neplanuoto nėštumo nebūtų), o kai pagėriau 8 mėn, ir po jų dar po 4mėn nuėjau, tada jau rado labai daug cistų..

QUOTE(Ramune! @ 2012 04 14, 12:52)
Na nezinau ar as galeciau vadintis senbuve, bet manau is visu merginu likau tikrai "seniausia"...
Iki nestumo as taip pat vaiksciojau i soliariuma, bet po persileidimo gine sake, kad geriausias metas pastoti yra ruduo, nes saules poveikis neigiamai veikia.

gal paaiškino, kaip kenkia saulė pastojimui? labai įdomu mechanizmas spindulių.. nes aš labai mėgstu saulutę.

QUOTE(panduliuke 2in1 @ 2012 04 14, 13:38)
o mano PKS pozymiai: padidejes plaukuotumas ir siek tiek turiu virssvorio  doh.gif ir tie pozymiai vis labiau ryskeja  verysad.gif

kiek stipriai plaukuotumas didėja?ir kada tai pasireiškė?

QUOTE(Zuzuss @ 2012 04 14, 17:42)
Pavydziu kad barzda/usai neaugau biggrin.gif o as vat bandau ja augintis... pries savo valia. Svoris auga tragiskai... Hormonu tyrimas pries nosi, kiek zinau testet. uzkeltas, su insulinu irgi mini niuansai. Oda arba kaip pleiskana arba riebi - skiriaisi keliu savaiciu begy ir daryk ka tu nori  doh.gif . O kas keiciausia kad tik sauleje as i zmogu atvirstu - o pasirodo negalima... sad.gif

oi, kaip aš tave suprantu... man tas pats... tik gal oda labiau sausa, visur, išskyrus kur beria. o beria ten, kur plaukeliai auga, o ypač dar kai naikinu juos, ir po to įauga ir pan. žodžiu, tikra bėda.

QUOTE(Akutee @ 2012 04 14, 23:11)

Ir aciu DIEVUI uz du kleckus smile.gif

dar planuojat vaikiukų? ar yra kitų požymių pas tave? jei jokių simptomų, tai gal galima gyvent su PKS ir nekreipt dėmesio? čia tokių klausimų iškilo, kadangi jau vaikučių turit smile.gif

o cistos nėštumo metu kenkia, ar neturi jokios įtakos? na, ar tik pastojimui trugdo?

tiesa, dažniausiai ciklas visoms prailgėja, bet ar yra kam dar jis per trumpas? man šis mėnuo turbūt pirmas siekia 26 ciklo dieną, tokio ilgo nepamenu kada turėjau..

Papildyta:
beje, rašo, kad dėl retesnės ovuliacijos arba jos išnykimo, išnyksta ir mėnesinės.. o jei aš vistiek sergu, ir dar per dažnai, tai gal per dažnai ir ovuliuoju? ar negalima taip tiesiogiai susieti?
Atsakyti
QUOTE(world.idea @ 2012 04 15, 19:21)
*pagal tai aš bandau surišt, kad aš jau nuo pradinių klasių ypatingai daug saldumynų valgau, galiu per dieną kelias plytas šokolado suvalgyt, dar krūvą saldainių, kitokių saldžių grietinėlės desertų ir taip kasdien..

**man prieš metus irgi nerado PKS, išrašė kontraceptikų šiaip (na, rekomendavo, kad neplanuoto nėštumo nebūtų), o kai pagėriau 8 mėn, ir po jų dar po 4mėn nuėjau, tada jau rado labai daug cistų..
***gal paaiškino, kaip kenkia saulė pastojimui? labai įdomu mechanizmas spindulių.. nes aš labai mėgstu saulutę.

****beje, rašo, kad dėl retesnės ovuliacijos arba jos išnykimo, išnyksta ir mėnesinės.. o jei aš vistiek sergu, ir dar per dažnai, tai gal per dažnai ir ovuliuoju? ar negalima taip tiesiogiai susieti?

*O as iki nestumo isvis labai mazai saldumynu valgydavau, tiksliau galima salkyti isvis nevalgydavau...Tik kai pastojau, tai pradejau valgyti. Bet tada jau viska is eiles valgiau doh.gif Dabar kovoju su priaugusiais kg unsure.gif
** tai gal tau ten ne cistos, o tokios kiausides, kurios ir yra budingos PKS? Man irgi kartais budavo cistu, bet KT kaip tik ir naikina jas.
*** neaiskino, bet tiesiog sake, kad rudeni yra pats palankiausias metas. As labai ir nesigilinau, nes tuo metu man buvo ziauriai sunku...
**** ne visada esant mmm buna ir O. gal tiesiog valosi gimda. man taip pat kokius 3-4 kartus per metus pasirodydavo mmm, bet nemanau, kad budavo O.
Atsakyti
world.idea, kol mokiausi mokykloje nereikejo jokiu priemoniu imtis plaukeliams salinti, o db be depiliacijos niekur, kg ne taip lengvai krenta, kaip noretusi blink.gif labiau tie pozymiai isryskejo, kai pradejom planuoti kleckiuka, matyt, tiek samone, tiek pasamone, zinoma, vaistai dar labiau veikia hormonus ir pan.
Atsakyti
Mano menesines budawo kas 2sav arba ju nebudawo laaabai ilgai.. Po nestumo pks liko, lb sunku mest swori.. Jis auga sad.gif biski padidejo plaukuitumas.. Db geriu kt kolkas... Gydausi...doh.gif

Kolkas leliu neplanuojam nes finansai neleidz.. Vienas Dievas tezino kaip bus..

Ramunyt atleisk doh.gif
Ir kaip as ten aky uzmeciau kreivai sad.gif
Bet biskas bus gerai, pastoti gali, jums pavyks..
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2012 04 15, 22:45)
Ramunyt atleisk doh.gif
Ir kaip as ten aky uzmeciau kreivai sad.gif
Bet biskas bus gerai, pastoti gali, jums pavyks..

Labas rytas smile.gif

Nieko tokio... 4u.gif Pavyks, bet tikiuosi sikart taip ilgai laukti nereikes.
Atsakyti
Labas rytas,

Ramunel, rasau nes man labai panasiai man buvo, rugsejo men pastojau (pavyko natur po MP nutraukimo) ir jau 5.5sav netekau savo zirniuko, sirdele skaudejo, aisku, isgyvenau.
Menesi saugojomes, kai nusprendem, kad tikrai nebenoriu antro dabar, ir ka manai, pati to nezinodama vel pastojau bigsmile.gif
greit po pirmojo, lapkricio men...

nuosirdziai linkiu nenuleisti ranku, sustiprek ir tikrai viskas pavyks wub.gif

o cia virusiukas visoms PKS merginoms 4u.gif
linkiu cia neuzsibuti per ilgai ir keliauti pas nestuke.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Mila* @ 2012 04 16, 09:09)
Labas rytas,

Ramunel, rasau nes man labai panasiai man buvo, rugsejo men pastojau (pavyko natur po MP nutraukimo) ir jau 5.5sav netekau savo zirniuko, sirdele skaudejo, aisku, isgyvenau.
Menesi saugojomes, kai nusprendem, kad tikrai nebenoriu antro dabar, ir ka manai, pati to nezinodama vel pastojau bigsmile.gif
greit po pirmojo, lapkricio men...

nuosirdziai linkiu nenuleisti ranku, sustiprek ir tikrai viskas pavyks wub.gif

o cia virusiukas visoms PKS merginoms 4u.gif
linkiu cia neuzsibuti per ilgai ir keliauti pas nestuke.gif
user posted image

Milute, prisimenu tave... ax.gif

kaip smagu, kad jums taip greitai pasiseke wub.gif ir jau savaiteliu matau nemazai wub.gif As tik tokiom mintim ir gyvenu ax.gif Nezinau kodel, bet labai tikiu, kad ilgai laukti nereikes. Gal tai tik naivios mintys, bet kaip itikejau, kad as nestuke.gif glosciau pilvuka ir prasiau maziuko, kad ateitu, tai ir dabar tuo tikiu. Pirmakart pasiteisino mano tikejimas ax.gif
Atsakyti