QUOTE(Airisė @ 2012 08 02, 11:40)
Manau, kad iki IVF mums dar toli. Dar ne viską padarėm ką galim. Aišku tai pareikalaus laiko, bet aš pasiruošusi viskam. Visų pirmą kartosim tyrimus, MB eis pas urologą, tada jau žiūrėsim. Gal man gimdos nuotrauką, lap pasidaryti, MB kokių vitaminų pagirdyti, nes šiaip jis pas mane sveikuolis. Bet ko nevalgo, negeria, nerūko... Tokie planai artimiausiems mėnesiams. O po to jau žiūrėsim. Gal tas pat IUI padėtų...
Tokie ir planai. Nors kai aš planuoju, tai Dievas tiesiog kvatoja man į akis, kaip matau...
Papildyta:
O tu buvai pas gydytoją?
Tokie ir planai. Nors kai aš planuoju, tai Dievas tiesiog kvatoja man į akis, kaip matau...
Papildyta:
O tu buvai pas gydytoją?
O tu turejusi lap? Esu girdejusi daug priestaringu nuomoniu del jos, bet as galiu dekoti D ir siai operacijai, nes rezultatas akivaizdus.
MB turtas buvo irgi pradzioje ne visai geras,nes nemazai spermiuku buvo galvytemis sulipe. Tik kad kiekis labai didelis. Bet as nupirkau jam vitamino C ir rezultatai buvo labai geri. Jums gal ir netiks sis patarimas, bet manau ir nepakenktu. Labai gerai, kad jis sveikuoliskai gyvena, tai labai pades gydantis. Juk yra visokiu vitainu. Jie brangus, bet verta pabandyti.
As jau 2 kartus buvau pas gydytoja. Kai buvo 5 savaites ir 3 dienos ir vakar. Laikas atitinka, vakar jau mate trynio maiseli bei beuzsimezganti gemaliuka Taip pat dar pasidariau HCG, rytoj bus atsakymai. Tikiuosi dideliu skaiciuku