QUOTE(Ramune! @ 2012 07 20, 22:01)
Sveika
*Tam ir yra sita temute As tai manau pirmiausia ir geriausia butu apsilankyti pas endokrinologa. Ten padarytu visus lytiniu hormonu tyrimus, istirtu skydliauke. Bet man labai keista, jei jau priejai iki IVF ir nesi dariusi visu tyrimu
**Profilaktiskai gali pagerti Agnucastona ar Ovuliavita. Nezinau kiek is ju naudos, bet turbut nepakenks. As dar buvau nusipirkusi Ginekol tableciu. Nezinau ar juos pardavineja vaistinese, as pirkau pas bobulyte turguje, kuri veza juos is Baltarusijos. Tik ju negalima maisyti su jokiais kitais hormonais.
***Beje, jei yra cistu, tai dar nereiskia PKS. Bet taip pat gine negali to uzgarantuoti, kol nepasidariusi hormonu tyrimu.
*Tam ir yra sita temute As tai manau pirmiausia ir geriausia butu apsilankyti pas endokrinologa. Ten padarytu visus lytiniu hormonu tyrimus, istirtu skydliauke. Bet man labai keista, jei jau priejai iki IVF ir nesi dariusi visu tyrimu
**Profilaktiskai gali pagerti Agnucastona ar Ovuliavita. Nezinau kiek is ju naudos, bet turbut nepakenks. As dar buvau nusipirkusi Ginekol tableciu. Nezinau ar juos pardavineja vaistinese, as pirkau pas bobulyte turguje, kuri veza juos is Baltarusijos. Tik ju negalima maisyti su jokiais kitais hormonais.
***Beje, jei yra cistu, tai dar nereiskia PKS. Bet taip pat gine negali to uzgarantuoti, kol nepasidariusi hormonu tyrimu.
Ačiū, kad priimate į savo būrį
*Tai kad išsityriau ir pas endokrinologą, tyrimai geri, tik keli guzeliai rasti,kuriuos dabar stebi. Geriu jodo tabletes. Bet gal hormoninius tyrimus pakartoti? Gal galite priminti kokius reikia pasidaryti Prieš IVF tie tyrimai buvo daryti ir jie buvo geri.
**Tikrai bandysiu pasiieškoti tų tablečių, nes mano ciklas nereguliarus nuo paauglystės. Esu gėrusi KT metus, kurie pasak ginekologės galėjo "užvesti" mano organizmą tinkamai, tačiau laiku po KT susirgau tik pirmą mėnesį. Ciklas būna mano įvairiai nuo 34 iki 43-56 dienų. Jei ilgai vėluoja mmm, nuėjus pas ginekologę, ji randa cistų. Žodžiu...be pabaigos
*** Tą patį ir ginė sakė. Tačiau niekas negali pasakyti, kodėl tada mano ciklas nereguliarus ir atsiranda cistos.