Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukes

Sveiki, as noreciau konsultacijos 4u.gif
Pries 10 metu man buvo daryta laparoskopija ir nustatya policistines kiausides. Operacijos metu viskas kaip ir buvo sutvarkyta. Po to pagimdziau sunu. Dabar planuojam antra vaikeli su vyru, noriu paklausti ar jos gali atsinaujinti? g.gif Ar verta man vel kreiptis pas gydytojus del sios problemos. Ciklas mano visiskai normalus ir reguliarus dabar. Bet tik turiu tokia problema, kad labai skauda kairi sona, neranda kol kas jokios priezasties gydytojai. Galvoju ar negali cia buti susije su policistinem kiausidem, ir ar jos gali pasikartoti?
Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 07 20, 15:41)
Sveiki, as noreciau konsultacijos  4u.gif
Pries 10 metu man buvo daryta laparoskopija ir nustatya policistines kiausides. Operacijos metu viskas kaip ir buvo sutvarkyta. Po to pagimdziau sunu. Dabar planuojam antra vaikeli su vyru, noriu paklausti ar jos gali atsinaujinti?  g.gif  Ar verta man vel kreiptis pas gydytojus del sios problemos. Ciklas mano visiskai normalus ir reguliarus dabar. Bet tik turiu tokia problema, kad labai skauda kairi sona, neranda kol kas jokios priezasties gydytojai. Galvoju ar negali cia buti susije su policistinem kiausidem, ir ar jos gali pasikartoti?
Aciu labai  4u.gif

Jei turi PKS, tai sindromas niekur ir nedingsta. Net ir po lap. Bet jei mmm reguliarios, tai gal ir O vyksta. As manau butu galima pabandyti ir naturaliai bent pusmeti, jei metai dar labai nespaudzia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 07 20, 16:41)
Sveiki, as noreciau konsultacijos  4u.gif
Pries 10 metu man buvo daryta laparoskopija ir nustatya policistines kiausides. Operacijos metu viskas kaip ir buvo sutvarkyta. Po to pagimdziau sunu. Dabar planuojam antra vaikeli su vyru, noriu paklausti ar jos gali atsinaujinti?  g.gif  Ar verta man vel kreiptis pas gydytojus del sios problemos. Ciklas mano visiskai normalus ir reguliarus dabar. Bet tik turiu tokia problema, kad labai skauda kairi sona, neranda kol kas jokios priezasties gydytojai. Galvoju ar negali cia buti susije su policistinem kiausidem, ir ar jos gali pasikartoti?
Aciu labai  4u.gif

labas, man ciklas regulerus, bet PKS turiu, manau kad del sventos ramybes gali nuvykti pas gine pasiklausi ir ramiau miegosi 4u.gif pas mane ov vyksta, bet nepilnaverte...tad pas tave gali buti panasi situacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 07 20, 15:55)
Jei turi PKS, tai sindromas niekur ir nedingsta. Net ir po lap. Bet jei mmm reguliarios, tai gal ir O vyksta. As manau butu galima pabandyti ir naturaliai bent pusmeti, jei metai dar labai nespaudzia  4u.gif

Na O tai vyksta tikrai , nes as BT matuoju ir matau grafikuose. O be to ir mm reguliarios. Bet kad savo gydytojai dabar nunesiau ta israsa is operacijos, tai sako nieko cia baisaus nebuvo pas tave, viskas normaliai g.gif
Papildyta:
QUOTE(busimojinuotaka @ 2012 07 20, 16:09)
labas, man ciklas regulerus, bet PKS turiu, manau kad del sventos ramybes gali nuvykti pas gine pasiklausi ir ramiau miegosi 4u.gif  pas mane ov vyksta, bet nepilnaverte...tad pas tave gali buti panasi situacija 4u.gif

bet ar su echoskopu matys gydytoja toki dalyka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 07 20, 16:12)
Na O tai vyksta tikrai , nes as BT matuoju ir matau grafikuose. O be to ir mm reguliarios. Bet kad savo gydytojai dabar nunesiau ta israsa is operacijos, tai sako nieko cia baisaus nebuvo pas tave, viskas normaliai  g.gif
Papildyta:
bet ar su echoskopu matys gydytoja toki dalyka?  g.gif

Tai gal is tikruju viskas gerai! Buna, kad po gimdymo susitvarko 4u.gif man tai net per echo mato, nes turiu ypatingai policistiskas kiausides. Jei O vyksta, tai turbut nebus problemu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 07 20, 17:12)
Na O tai vyksta tikrai , nes as BT matuoju ir matau grafikuose. O be to ir mm reguliarios. Bet kad savo gydytojai dabar nunesiau ta israsa is operacijos, tai sako nieko cia baisaus nebuvo pas tave, viskas normaliai  g.gif
Papildyta:
bet ar su echoskopu matys gydytoja toki dalyka?  g.gif

man vaginaliniu nustate pirma kart kad kiausidese "retis", tada seke visi kiti tyrimai... ax.gif 4u.gif ryt vaziuoju klausyti daktares strateginio plano ka toliau darom... 4u.gif beje man taip pat kilo itarimas kad kazkas negerai, nes skaudedavo kairia kiauside... toks jausmas kad ten kazkas negerai... ax.gif va ir rado zaraza...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busimojinuotaka: 20 liepos 2012 - 15:18
QUOTE(busimojinuotaka @ 2012 07 20, 16:17)
man vaginaliniu nustate pirma kart kad kiausidese "retis", tada seke visi kiti tyrimai... ax.gif  4u.gif  ryt vaziuoju klausyti daktares strateginio plano ka toliau darom... 4u.gif beje man taip pat kilo itarimas kad kazkas negerai, nes skaudedavo kairia kiauside... toks jausmas kad ten kazkas negerai... ax.gif va ir rado zaraza...

hmmm, bet idomiai tada , man vaginaliniu kai tikrina tai neranda nieko schmoll.gif Sako viskas gerai tipo. Tik va siek tiek kaire kiauside didesne. Nu idomiai.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 07 20, 15:55)
Jei turi PKS, tai sindromas niekur ir nedingsta. Net ir po lap. Bet jei mmm reguliarios, tai gal ir O vyksta. As manau butu galima pabandyti ir naturaliai bent pusmeti, jei metai dar labai nespaudzia  4u.gif

pas mane mmm regulerios kas 26 d, bet deja O nevyksta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2012 07 20, 20:39)
pas mane mmm regulerios kas 26 d, bet deja O nevyksta  schmoll.gif

Buna ir taip. Todel butina atlikti rimtesnius tyrimus, jei niekaip nepavyksta nestuke.gif Kartais netgi ir O vyksta, bet ji nekokybiska.
Atsakyti
QUOTE(robertadeniro @ 2012 07 12, 13:21)
aciu uz info.reikes vaziuoti pas daktarus o i LT tik rugseji grysim.per ilgas laikas.ir pilvo maudimas ir pykinimas yra,paskutini  kart sirgau birzelio 13diena.nestumo testus dariau neigiami.kiek meterim visokiu beda.o su pirmu vaiku pastojau per 5menesius.buvo persileidimas pries 3metus ir viskas prasidejo viskas blogiau.o su cystom jau kariauju nuo mokyklos laiku jau 13metu geriau vaistus ,kad isauktu menesines.budavo 2menesius yra m 2menesius nera.ir taip visa laika.po gimdymo apie 8menesius buvo laiku o po menesio persileidimas ,bet daktaru pagalbos neprireike. verysad.gif

siulau tau nueit pas fast lege o ten tave nusius pas ginekologe. daktarai labai malonus bent jau man papuole visi sneka angliskai be problemu. o jaigu nori skubiai vaziuok i ligonine ir sakyk kad labai labai skauda iskart apziuri ,visus tirimus padaro. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
Labai atsiprašau, kad įsiveržiu pas jus, bet neturiu kitos išeities blush2.gif Nepastoju apie 5-6 metus. Darytos 5 IUI, GN, LP, 1 IVF. Sako, kad aš sveika. Tačiau aš nepastoju verysad.gif

Norėčiau jūsų paklausti, kokius tyrimus turėčiau atlikti, kurie parodyti, jog aš turiu PKS????

Matot, dar paauglystėje ginekologė man sakė, kad man yra policistinių kiaušidžių sindromas, nes mano mmm nereguliarios ir kai tik jos vėluodavo ji echoskopu pamatydavo cistų.
Tai va dabar lankausi jau privačioje klinikoje,kur man sako, kad neturiu PKS,nors mano ciklas yra nereguliarus, dažnai randa cistų ir keletas darytų hormonų tyrimų (man regis ciklo pradžioje) buvo normos ribose.

Gal jūs žinote be kokių žolelių ar vaistų, kurie normalizuotų ciklą? Kokia aš naivuolė, jau griebiuosi šiaudo... unsure.gif

Bet kuriuo atveju, jei kas galėtų man patarti, būsiu labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2012 07 20, 22:39)
Sveikos, merginos 4u.gif
Labai atsiprašau, kad įsiveržiu pas jus, bet neturiu kitos išeities blush2.gif Nepastoju apie 5-6 metus. Darytos 5 IUI, GN, LP, 1 IVF. Sako, kad aš sveika. Tačiau aš nepastoju verysad.gif

Norėčiau jūsų paklausti, kokius tyrimus turėčiau atlikti, kurie parodyti, jog aš turiu PKS????

Matot, dar paauglystėje ginekologė man sakė, kad man yra policistinių kiaušidžių sindromas, nes mano mmm nereguliarios ir kai tik jos vėluodavo ji echoskopu pamatydavo cistų.
Tai va dabar lankausi jau privačioje klinikoje,kur man sako, kad neturiu PKS,nors mano ciklas yra nereguliarus, dažnai randa cistų ir keletas darytų hormonų tyrimų (man regis ciklo pradžioje) buvo normos ribose.

Gal jūs žinote be kokių žolelių ar vaistų, kurie normalizuotų ciklą? Kokia aš naivuolė, jau griebiuosi šiaudo... unsure.gif

Bet kuriuo atveju, jei kas galėtų man patarti, būsiu labai dėkinga 4u.gif

Sveika 4u.gif
Tam ir yra sita temute 4u.gif As tai manau pirmiausia ir geriausia butu apsilankyti pas endokrinologa. Ten padarytu visus lytiniu hormonu tyrimus, istirtu skydliauke. Bet man labai keista, jei jau priejai iki IVF ir nesi dariusi visu tyrimu g.gif
Profilaktiskai gali pagerti Agnucastona ar Ovuliavita. Nezinau kiek is ju naudos, bet turbut nepakenks. As dar buvau nusipirkusi Ginekol tableciu. Nezinau ar juos pardavineja vaistinese, as pirkau pas bobulyte turguje, kuri veza juos is Baltarusijos. Tik ju negalima maisyti su jokiais kitais hormonais.
Beje, jei yra cistu, tai dar nereiskia PKS. Bet taip pat gine negali to uzgarantuoti, kol nepasidariusi hormonu tyrimu.
Atsakyti