Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukes

Sveikos 4u.gif
Skaitinėju visokias temas, nes man 16 metų ir dar nėra mėnesinių, taigi neramu verysad.gif
Ramune, rašėt, kad jums vėlai prasidėjo mėnesinės ir PKS nustatė kažkur 17 metų.
Tai va, iškilo klausimas, kaip nustatoma, kad yra PKS? Echoskopijos metu?
Jeigu man jau dukart švietė gimdą (14 metų ir dabar) ir nieko neužsiminė apie PKS, ar galiu būti rami? Hormonų tyrimai kaip ir geri. Bet vis dėlto dėl amžiaus nusiuntė toliau tirtis pas ginekologę. Tai žiūrėsim kaip bus toliau. Tikiuosi, kad neras nieko blogo verysad.gif
O jums visoms sėkmės 4u.gif nors aš pati dar vaikas, labai gerai jus suprantu, nes jau būdama tokių metų taip svajoju apie savus vaikučius (aišku, vėliau) wub.gif ir įsivaizduoju, kiek kantrybės reik su tokiom ligom schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueberry(: @ 2012 07 10, 02:58)
Sveikos 4u.gif
Skaitinėju visokias temas, nes man 16 metų ir dar nėra mėnesinių, taigi neramu verysad.gif 
Ramune, rašėt, kad jums vėlai prasidėjo mėnesinės ir PKS nustatė kažkur 17 metų.
Tai va, iškilo klausimas, kaip nustatoma, kad yra PKS? Echoskopijos metu?
Jeigu man jau dukart švietė gimdą (14 metų ir dabar) ir nieko neužsiminė apie PKS, ar galiu būti rami? Hormonų tyrimai kaip ir geri. Bet vis dėlto dėl amžiaus nusiuntė toliau tirtis pas ginekologę. Tai žiūrėsim kaip bus toliau. Tikiuosi, kad neras nieko blogo verysad.gif
O jums visoms sėkmės  4u.gif  nors aš pati dar vaikas, labai gerai jus suprantu, nes jau būdama tokių metų taip svajoju apie savus vaikučius (aišku, vėliau) wub.gif  ir įsivaizduoju, kiek kantrybės reik su tokiom ligom  schmoll.gif

Sveika 4u.gif
Labai gerai, kad rupiniesi 4u.gif
Man PKS nustate echoskopijos metu, nes tai buvo labai aiskiai matyti. Bet kitas merginas ilgus metus gydo ir vis tiek nepastebi... doh.gif Bet siaip tai hormonu tyrimai tada turetu parodyti PKS g.gif o kokius tu hormonus darei? nes man tai gal kokius 13 dare...
Dabar merginos vis anksciau sulaukia mmm, todel 16 metu jau tikrai turetu neraminti unsure.gif Pasiklausinek kada tavo mama sulauke pirmuju mmm, gal tai paveldima?
Kuo nuosirdziausiai linkiu, kad netektu niekada susidurti su nevaisingumo problema 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2012 07 04, 11:23)
Aš irgi vartojau metforminą apie 2 mėn. iki pastojimo. Norėjau jau anksčiau pradėti jį gerti pati, bet pabijojau. Ir nuvykusi pas naują vaisingumo gyd., iškart gavau rekomendaciją jį vartoti. Ir sakė, kad ir pati galėjau pradėti gerti jį jau anksčiau. Nes jis padeda vykti kokybiškai ovuliacijai. Ir šiuo atveju skiriamas ne tuo tikslu, kaip diabetikams. Nors, kas turi viršsvorio, tai padeda dar ir jo atsikratyti šiek tiek. Sureguliuoja cukrų.

Sveikutės visos 4u.gif

Ar metforminas parduodamas be recepto? Mano gines nebus iki rugpjūčio pabaigos, gal pagerčiau. Be mūsų bendrų visoms bėdų dar turiu antsvorio is cukrus šiandien 6,4 . Jaučiu nepakenktų jis man, kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2012 07 10, 10:13)
Sveikutės visos 4u.gif

Ar metforminas parduodamas be recepto? Mano gines nebus iki rugpjūčio pabaigos, gal pagerčiau. Be mūsų bendrų visoms bėdų dar turiu antsvorio is cukrus šiandien 6,4 . Jaučiu nepakenktų jis man, kaip manot?

Sveika 4u.gif

Metformina parduoda be recepto smile.gif Del svorio jis manau labai padetu, o del cukraus nelabai galiu ka pasakyti, nes nezinau kokie turi buti skaiciukai blush2.gif Jei sulauksiu kito ciklo, tai ir as galvoju vel pradeti gerti metformina, nes ziauriai svoris auga nuo dexametazono doh.gif
Atsakyti
Cukrus mano ties viršutine riba, tai jei kažkiek pakristų, tai tik geriau būtų. Oi, užkniso viskas, nors tik pradėjau stimuliuotis. Kadangi pas gydytojus eidavau tik kartą per metus prasitęsti medicininę dėl darbo, tai dabar atrodo, kad nieko daugiau neveikiu, tik pas gydytoją vaikštau. Nu nieko, pailsėsiu nuo susitikimų kol ji atostogaus, kaip tik ir man atostogos artėja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2012 07 10, 10:38)
Cukrus mano ties viršutine riba, tai jei kažkiek pakristų, tai tik geriau būtų. Oi, užkniso viskas, nors tik pradėjau stimuliuotis. Kadangi pas gydytojus eidavau tik kartą per metus prasitęsti medicininę dėl darbo, tai dabar atrodo, kad nieko daugiau neveikiu, tik pas gydytoją vaikštau. Nu nieko, pailsėsiu nuo susitikimų kol ji atostogaus, kaip tik ir man atostogos artėja  thumbup.gif

Tai manau tikrai nepakenks 4u.gif
O kur ir pas ka lankaisi? Kuo stimuliuojiesi?
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 07 10, 10:51)
Tai manau tikrai nepakenks  4u.gif
O kur ir pas ka lankaisi? Kuo stimuliuojiesi?

Lankaus Šiauliuose pas Augulienę, gėriau clostibergitą po 1 tab penkias dienas, dabar išrašė gert po dvi.
Turiu aš jau du didelius vaikus, pagranduko dar trūksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2012 07 10, 11:08)
Lankaus Šiauliuose pas Augulienę, gėriau clostibergitą po 1 tab penkias dienas, dabar išrašė gert po dvi.
Turiu aš jau du didelius vaikus, pagranduko dar trūksta biggrin.gif

Oi turbut sakei, tik pamirsusi buvau doh.gif o su pirmais vaikuciais naturaliai pavyko?
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 07 10, 11:14)
Oi turbut sakei, tik pamirsusi buvau  doh.gif  o su pirmais vaikuciais naturaliai pavyko?

Kitoj temoj sakiau mirksiukas.gif
Su pirmais pavyko natūraliai, įsivaizdavau, kad esu visli kaip žiurkė, bet ko gero žiurkei amžius nebe tas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2012 07 10, 11:21)
Kitoj temoj sakiau mirksiukas.gif
Su pirmais pavyko natūraliai, įsivaizdavau, kad esu visli kaip žiurkė, bet ko gero žiurkei amžius nebe tas  biggrin.gif

O as manau sikart tik laiko truputeli daugiau reikia, bet butinai uzkibs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 07 10, 11:25)
O as manau sikart tik laiko truputeli daugiau reikia, bet butinai uzkibs  4u.gif

Aš irgi taip manau, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 07 10, 07:14)
Sveika  4u.gif
Labai gerai, kad rupiniesi  4u.gif
Man PKS nustate echoskopijos metu, nes tai buvo labai aiskiai matyti. Bet kitas merginas ilgus metus gydo ir vis tiek nepastebi...  doh.gif  Bet siaip tai hormonu tyrimai tada turetu parodyti PKS  g.gif  o kokius tu hormonus darei? nes man tai gal kokius 13 dare...
Dabar merginos vis anksciau sulaukia mmm, todel 16 metu jau tikrai turetu neraminti  unsure.gif Pasiklausinek kada tavo mama sulauke pirmuju mmm, gal tai paveldima?
Kuo nuosirdziausiai linkiu, kad netektu niekada susidurti su nevaisingumo problema  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tiesą sakant neįsivaizduoju kokius hormonus tyrė g.gif bet tikrai daugokai ten jų buvo, ne vienas ir ne du.
Dėl šeimos tai jau seniai išsiklausinėjus, mamai apie 13 metų, sesei apie 14 prasidėjo. O man va kažko tai nenori ateit unsure.gif
Atsakyti