Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukes

QUOTE(Ramune! @ 2012 06 20, 21:28)
Tikrai gaila, kad vis delto patvirtino PKS  4u.gif Bet buna, kad ir pirmoji stimuliacija lemtinga  4u.gif  Beje, o vyras tirtas?

Tikiuosi, kad viskas bus gerai ir neprireiks ilgo gydymo. Na, pusmetis su KT... Vyras netirtas kol kas. Bet jaučiu per šį pusmetį reikėtų. Kad, jeigu kas, spėtume "paremontuoti" ax.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif
Gal kuri nusimananti galetumet pakomentuoti tyrimu atsakymus - ar jie patvirtina PKS, ar ne blush2.gif
Liutropinas (LH) 5.18 U/I
(normu ribos: folik.f. 2.4-12.6; ovul.f. 14.0-95.6; liutein.f. 1.0-11.4)
Folitropinas (FSH) 4.68 IU/I
(normu ribos: folik.f. 3.5-12.5; ovuliac.f. 4.7-21.5; liutein.f. 1.7-7.7)
Tyrimas darytas 7 ciklo diena, tai sakyciau folikuline faze, tik ciklai pas mane labai nereguliarus, tai klausimas kuria ciklo faze ziureti??
Ir skirtingi matavimai (turiu omeny U/I ir IU/I), tai ar galima LH padalinti is FSH ir ziureti, ar santykis nera didesnis nei 2.5, kas skaiciau budinga PKS??
ACIUKAS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzule @ 2012 06 20, 23:46)
Sveikos  ax.gif
Gal kuri nusimananti galetumet pakomentuoti tyrimu atsakymus - ar jie patvirtina PKS, ar ne  blush2.gif
Liutropinas (LH) 5.18 U/I
(normu ribos: folik.f. 2.4-12.6; ovul.f. 14.0-95.6; liutein.f. 1.0-11.4)
Folitropinas (FSH) 4.68 IU/I
(normu ribos: folik.f. 3.5-12.5; ovuliac.f. 4.7-21.5; liutein.f. 1.7-7.7)
Tyrimas darytas 7 ciklo diena, tai sakyciau folikuline faze, tik ciklai pas mane labai nereguliarus, tai klausimas kuria ciklo faze ziureti??
Ir skirtingi matavimai (turiu omeny U/I ir IU/I), tai ar galima LH padalinti is FSH ir ziureti, ar santykis nera didesnis nei 2.5, kas skaiciau budinga PKS??
ACIUKAS  4u.gif

Sveika,

butu geriausia parasyti i Hormonu tyrimu temute, nes as tai apie tai nelabai nusimanau blush2.gif Gal dar kitos pakomentuoti gali.
Atsakyti
Merginos, kurias kamuoja PKS, ar jūsų gydytoja buvo paskyrus Jums metforminą gerti? kokie atsiliepimai? padėjo ar visiškai ne. Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2012 07 04, 09:02)
Merginos, kurias kamuoja PKS, ar jūsų gydytoja buvo paskyrus Jums metforminą gerti? kokie atsiliepimai? padėjo ar visiškai ne. Ačiū smile.gif

Aš geriu metforminą ir jasminelle. Dėl rezultatų dar nežinau, tik žinau kad svorį mesti turėtųų būti lengviau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2012 07 04, 10:02)

Aš irgi vartojau metforminą apie 2 mėn. iki pastojimo. Norėjau jau anksčiau pradėti jį gerti pati, bet pabijojau. Ir nuvykusi pas naują vaisingumo gyd., iškart gavau rekomendaciją jį vartoti. Ir sakė, kad ir pati galėjau pradėti gerti jį jau anksčiau. Nes jis padeda vykti kokybiškai ovuliacijai. Ir šiuo atveju skiriamas ne tuo tikslu, kaip diabetikams. Nors, kas turi viršsvorio, tai padeda dar ir jo atsikratyti šiek tiek. Sureguliuoja cukrų.
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2012 07 04, 10:23)
Aš irgi vartojau metforminą apie 2 mėn. iki pastojimo. Norėjau jau anksčiau pradėti jį gerti pati, bet pabijojau. Ir nuvykusi pas naują vaisingumo gyd., iškart gavau rekomendaciją jį vartoti. Ir sakė, kad ir pati galėjau pradėti gerti jį jau anksčiau. Nes jis padeda vykti kokybiškai ovuliacijai. Ir šiuo atveju skiriamas ne tuo tikslu, kaip diabetikams. Nors, kas turi viršsvorio, tai padeda dar ir jo atsikratyti šiek tiek. Sureguliuoja cukrų.

Sveikutė, tu po 2 tabl./į dieną gėrei? Ryte/vakare? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Famili @ 2012 07 04, 10:02)

As geriau smile.gif tik mano doze buvo 2*850, tai man buvo per daug, ziauriai sumazino cukraus kieki. Visi gydytojai, pas kuriuos tik nueinu, man ji rekomenduoja. Sake su skatinamaisiais labai geras derinys thumbup.gif mastau, kad vel pradesiu gerti. Tik dabar man patare3*500. Jei bus per daug - ismesti viena 500 ir is viso 1000 gerti.

QUOTE(Famili @ 2012 07 04, 12:33)

As 2 kartus dienoje ji geriau. Is pradziu buvo sunku priprasti, nes pykino, viduriavau doh.gif bet uz tai svorio nemazai numeciau smile.gif Tuo metu man jo ir nereikejo mesti, bet visai gerai buvo smile.gif
Atsakyti
Nes aš ji irgi anksčiau gėriau, man atrodo tada tau Regata ir papasakojau apie juos. Bet tuomet lankiausi pas kitą gydytoją, dabartinė paklausius, gal man pagerti Metforminą, atsakė, kad nereikia. Tai dabar nežinau.. gal vis tik pačiai pasiskirt pagert bent kelias savaites, kodėl stimuliuosiuos? Rusių forume labai jau giria ši vaistą, ors pokalbiai tek senoki (turiu omenyje nuo 2006-... metų) bet vis tik... gal nepakenks..
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2012 07 04, 12:47)
Nes aš ji irgi anksčiau gėriau, man atrodo tada tau Regata ir papasakojau apie juos. Bet tuomet lankiausi pas kitą gydytoją, dabartinė paklausius, gal man pagerti Metforminą, atsakė, kad nereikia. Tai dabar nežinau.. gal vis tik pačiai pasiskirt pagert bent kelias savaites, kodėl stimuliuosiuos? Rusių forume labai jau giria ši vaistą, ors pokalbiai tek senoki (turiu omenyje nuo 2006-... metų) bet vis tik... gal nepakenks..

Man tai labai juos rekomendavo. Manau nepakenksi, tik kad reiketu pasekti cukraus kieki kraujyje. O jei pades, tai bus thumbup.gif nors as iki operacijos geriau apie 10 men ir nieko. Nebandziau po lap, gal tikrai padetu. Vakar tas naujas ginius man vel juos primine, tai manau pabandysiu.
Atsakyti
aš irgi pabandysiu, stebėsiu savo savijautą..
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2012 07 04, 12:33)

Aš gėriau po 3 tabl. (500), bet nejutau jokio šalutinio poveikio, nei apetitas sumažėjo, nei viduriavau smile.gif
Manau, kad gali pagerti. Jeigu bus per daug 3 tabl., tai gali po 2 gerti, kaip Ramune sako wink.gif
Atsakyti