Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukes

QUOTE(Ramune! @ 2012 06 18, 23:06)
Jei taip sake, tai turbut, bet man tai keistai atrodo  g.gif

As kiek domejausi tai yra tam tokros ciklo dienos,kada reiktu darytis tai nustebau, kai taip sake daryti ax.gif bet tenka trbt daryt taip kaip sake g.gif tik idomu ar rezultatus bus imanoma normaliai interpretuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2012 06 18, 23:19)
As kiek domejausi tai yra tam tokros ciklo dienos,kada reiktu darytis tai nustebau, kai taip sake daryti  ax.gif  bet tenka trbt daryt taip kaip sake  g.gif tik idomu ar rezultatus bus imanoma normaliai interpretuoti  g.gif

As irgi dariau bet kuria ciklo diena g.gif Tik man keista, kad taip greitai po KT, kazin ar neiskraipys rezultatu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 06 18, 23:29)
As irgi dariau bet kuria ciklo diena  g.gif  Tik man keista, kad taip greitai po KT, kazin ar neiskraipys rezultatu  g.gif

KT as tik pora menesiu geriu, na bet jei taip paskyre tai gal neiskraipys rezultatu g.gif Ir gydytojas lyg geras ax.gif O kaip nors keisti mitybos nereikia? man baisu del diabeto, nors dariausi tyrimus, tai cukrus normos ribose, bet vis tiek kazkaip neramu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2012 06 19, 07:59)
KT as tik pora menesiu geriu, na bet jei taip paskyre tai gal neiskraipys rezultatu  g.gif  Ir gydytojas lyg geras  ax.gif  O kaip nors keisti mitybos nereikia? man baisu del diabeto, nors dariausi tyrimus, tai cukrus normos ribose, bet vis tiek kazkaip neramu  blush2.gif

Labas rytas,

as manau gydytojas tikrai zino ka daro 4u.gif o del cukraus tai reiketu dazniau pakontroliuoti, jei baiminiesi 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
i sia tema registruotis nenoriu. Taciau savo patirtimi pasidalinsiu.
Man policistines kiausides buvo nustatytos dar paauglysteje ir jokiu problemu su antsvoriu ar per dideliu kiekiu cukraus kraujyje as niekada neturejau. Kaip tik kraujo tyrimai mano idealus, o svoris dar ir gerokai per mazas. Kai galutinai uzveike ciklo nereguliarumas kreipiausi i gydytojus, kad padetu, tuo metu pasirinkom kontraceptikus, nes tada tai buvo vienas is efektyviausiu budu sureguliuoti menesines, be to ir leliuko dar nenorejau. Kontraceptines vartojau ilgai ir kol jas vartojau viskas buvo super, sirgau kaip laikrodukas. Kai su vyru nusprendeme tuoktis, meciau kontraceptikus,aisku siek tiek nerimavau, nes buvau pripratusi prie reguliaraus ciklo, del ko nerimavau taip ir atsitiko...menesinem visai nesirgau...pasidarius tyrimus paaiskejo, kad vel atsinaujino tos pacios problemos, taigi kreipiausi pirmiausiai i savo genekologe, ta liepe laukti, o as nuskuodziau pas geresne gydytoja ir radau pagalba, ji man rekomendavo gerti folio rugsti ir zolini preaparata AGNUCASTON...ir zinot ka SUVEIKE thumbup.gif susirgau jau po menesiuko ju vartojimo, o dar po menesiuko pastojau nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(zaklinuke @ 2012 06 19, 12:32)
Sveikutes,
i sia tema registruotis nenoriu. Taciau savo patirtimi pasidalinsiu.
Man policistines kiausides buvo nustatytos dar paauglysteje ir jokiu problemu su antsvoriu ar per dideliu kiekiu cukraus kraujyje as niekada neturejau. Kaip tik kraujo tyrimai mano idealus, o svoris dar ir gerokai per mazas. Kai galutinai uzveike ciklo nereguliarumas kreipiausi i gydytojus, kad padetu, tuo metu pasirinkom kontraceptikus, nes tada tai buvo vienas is efektyviausiu budu sureguliuoti menesines, be to ir leliuko dar nenorejau. Kontraceptines vartojau ilgai ir kol jas vartojau viskas buvo super, sirgau kaip laikrodukas. Kai su vyru nusprendeme tuoktis, meciau kontraceptikus,aisku siek tiek nerimavau, nes buvau pripratusi prie reguliaraus ciklo, del ko nerimavau taip ir atsitiko...menesinem visai nesirgau...pasidarius tyrimus paaiskejo, kad vel atsinaujino tos pacios problemos, taigi kreipiausi pirmiausiai i savo genekologe, ta liepe laukti, o as nuskuodziau pas geresne gydytoja ir radau pagalba, ji man rekomendavo gerti folio rugsti ir zolini preaparata AGNUCASTON...ir zinot ka SUVEIKE  thumbup.gif  susirgau jau po menesiuko ju vartojimo, o dar po menesiuko pastojau nestuke.gif

Tai tau labai pasiseke 4u.gif nes man jokios priemones neveikia... net po laparoskopijos neauga naturaliai folikulai, o apie zolinius preaparatus net nekalbu...
O pradzia buvo lygiai tokia pat kaip ir tavo. Nuo pat paauglystes neturejau noramaliu mmm, ilgai geriau KT. Su svoriu problemu neturejau, o ir kitu PKS pozymiu nebuvo.
Atsakyti
Sveikutes,
noreciau patarimo. Mano situacija, tokia , kad po antro vaikelio praktiskai visikai pradingo menesines. Na du kartus i metus, geriausiu atveju.Jauciuosi kaip ir neblogai, tik tiek kad per puse metu priaugau 22kg. Pora kartu dare gimdos echoskopija, blogo nieko neranda. Viena lyg ytare padidejusias kiausides. Sake ateiti, kai prasirgsiu, bet kad as net nezinau kada sirgsiu. Dare hormonu tyrimus, kazkokiu pagrindiniu, tie kaip ir normoje. Esu pasimetusi, ar ieskoti ligu toliau ar ne...
Cia kaip suprantu visoms problemos del pastojimo, o man jau nelabai tas klausimas rupi:) na trecias gal ir nepamaisytu:)))
Atsakyti
QUOTE(audroneta @ 2012 06 19, 18:42)
Sveikutes,
noreciau patarimo. Mano situacija, tokia , kad po antro vaikelio praktiskai visikai pradingo menesines. Na du kartus i metus, geriausiu atveju.Jauciuosi kaip ir neblogai, tik tiek kad per puse metu priaugau 22kg. Pora kartu dare gimdos echoskopija, blogo nieko neranda. Viena lyg ytare padidejusias kiausides. Sake ateiti, kai prasirgsiu, bet kad as net nezinau kada sirgsiu. Dare hormonu tyrimus, kazkokiu pagrindiniu, tie kaip  ir normoje.  Esu pasimetusi, ar ieskoti ligu toliau ar ne...
Cia kaip suprantu visoms problemos del pastojimo, o man jau  nelabai tas klausimas rupi:) na trecias gal ir nepamaisytu:)))

O kokius butent hormonu tyrimus dare? 22 kg per puse metu cia jau labai daug blink.gif doh.gif Manau veiklos su dviem mazameciais vaikais turi, tai sporto netruksta.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 06 19, 17:49)
O kokius butent hormonu tyrimus dare? 22 kg per puse metu cia jau labai daug  blink.gif  doh.gif  Manau veiklos su dviem mazameciais vaikais turi, tai sporto netruksta.

zinau kad vienas buvo ATPO o kiti... nezinau:) nu nezmoniskai daug, baisus stresas organizmui buvo, tiek kad dabar virs metu sustojo kaip ikaltas, nei pirmyn nei atgal. O veiklos yra, nes ir mergaites, ir ne bute o nuosavam name gyvenam- tikrai nesedima.
Tai galovoju gal reiktu pradet ligu ieskot
Atsakyti
QUOTE(audroneta @ 2012 06 19, 23:50)
zinau kad vienas buvo ATPO o kiti... nezinau:) nu nezmoniskai daug, baisus stresas organizmui buvo, tiek kad dabar virs metu sustojo kaip ikaltas, nei pirmyn nei atgal.  O veiklos yra, nes ir mergaites, ir ne bute o nuosavam name gyvenam- tikrai nesedima.
Tai galovoju gal reiktu pradet ligu ieskot

Na as manau vertetu, nes toks svorio padidejimas siaip sau negali buti... unsure.gif net jei ir neplanuoji daugiau nestuke.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
Buvau pas gydytoją ir ji tik patvirtino, kad man tikrai PKS. Ovuliacijos nei kvapo... Pusei metų paskyrė KT, po jų greičiausiai reikės ovuliacijos stimuliacijos unsure.gif Na, ne mirties nuosprendis, gyvensim ir žiūrėsim, kaip įveikti tuos pasiklydusius hormonus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vestuvinė @ 2012 06 20, 19:51)
Labas smile.gif
Buvau pas gydytoją ir ji tik patvirtino, kad man tikrai PKS. Ovuliacijos nei kvapo... Pusei metų paskyrė KT, po jų greičiausiai reikės ovuliacijos stimuliacijos unsure.gif Na, ne mirties nuosprendis, gyvensim ir žiūrėsim, kaip įveikti tuos pasiklydusius hormonus cool.gif

Tikrai gaila, kad vis delto patvirtino PKS 4u.gif Bet buna, kad ir pirmoji stimuliacija lemtinga 4u.gif Beje, o vyras tirtas?
Atsakyti