Sveikutes,
i sia tema registruotis nenoriu. Taciau savo patirtimi pasidalinsiu.
Man policistines kiausides buvo nustatytos dar paauglysteje ir jokiu problemu su antsvoriu ar per dideliu kiekiu cukraus kraujyje as niekada neturejau. Kaip tik kraujo tyrimai mano idealus, o svoris dar ir gerokai per mazas. Kai galutinai uzveike ciklo nereguliarumas kreipiausi i gydytojus, kad padetu, tuo metu pasirinkom kontraceptikus, nes tada tai buvo vienas is efektyviausiu budu sureguliuoti menesines, be to ir leliuko dar nenorejau. Kontraceptines vartojau ilgai ir kol jas vartojau viskas buvo super, sirgau kaip laikrodukas. Kai su vyru nusprendeme tuoktis, meciau kontraceptikus,aisku siek tiek nerimavau, nes buvau pripratusi prie reguliaraus ciklo, del ko nerimavau taip ir atsitiko...menesinem visai nesirgau...pasidarius tyrimus paaiskejo, kad vel atsinaujino tos pacios problemos, taigi kreipiausi pirmiausiai i savo genekologe, ta liepe laukti, o as nuskuodziau pas geresne gydytoja ir radau pagalba, ji man rekomendavo gerti folio rugsti ir zolini preaparata AGNUCASTON...ir zinot ka SUVEIKE
susirgau jau po menesiuko ju vartojimo, o dar po menesiuko pastojau