Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukes

QUOTE(Famili @ 2012 06 04, 08:16)
O čia Suwalkuose perkat?

Taip, as perku Suvalku Plaza prekybos centro vaistinej. Ten dirba lietuviskai kalbanti ir labai maloni vaistininke. Kai pirmus kartus pirkau, tai kainavo 15,05 PLZ, dabar gal vienu zlotu pabrange, bet vistiek labai pigiai gaunasi.
Atsakyti
Ramune , o ar dareisi gliukozes tyrima?
Atsakyti
QUOTE(Geisha* @ 2012 06 15, 19:37)
Ramune , o ar dareisi gliukozes tyrima?

Aga, fui koks bjaurus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 06 15, 19:59)
Aga, fui koks bjaurus...  doh.gif

Kai siunte mane pas endokrinologa, ginius minejo kad reikes pasidaryt gliukozes tyrima, o endokrinologas neisrase jokio siuntimo tam tyrimui. tai dabar perskaiciau knygutej kad Gliukoze issisavinimas yra svarbus lytiniams hormonams. Hiperinsulinemija stimuliuoja testosterono gamyba, anovuliacija, susijusi su insulino gamybos padidėjimu ir audinių atsparumu insulinui. Slopina hormonus surisancius globulina.
Todel ir paklausiau taves noredama suzinoti ar viskas gerai tau?
Pas mane dvi priezastys kodel tureciau pasidaryti ta tyrima, pirmiausia kad lytinius hormonus sujungiantis globulinas virsijo normas, kita kad pas mane buvo padidejas cukrus kraujyje, o va kaip kartais gyditojai numoja rankas atrodo gal i svarbu dalyka ir palieka likimo valioje, db esu pikta ant endokrinologes kad nieko manes is vis nesiunte, pamate kad hormonai normose ir eik tu kur nori. Buciau taip ir pamirsusi bet dabar prasysiu tikrai antradieni, kad paskirtu sita tyrima.

Dar ka uzfiksavau , kad angliavandeniai yra reikalingi hormonu biologiniam veikimui palaikyti. Tai dabar ketinu pasidometi apie juos biggrin.gif

dar liko du lapai apie PKS tai papildysiu jei bus kas idomaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Geisha* @ 2012 06 15, 20:24)
Kai siunte mane pas endokrinologa, ginius minejo kad reikes pasidaryt gliukozes tyrima, o endokrinologas neisrase jokio siuntimo tam tyrimui. tai dabar perskaiciau knygutej kad Gliukoze issisavinimas yra svarbus lytiniams hormonams. Hiperinsulinemija stimuliuoja testosterono gamyba, anovuliacija, susijusi su insulino gamybos padidėjimu ir audinių atsparumu insulinui. Slopina hormonus surisancius globulina.
Todel ir paklausiau taves noredama suzinoti ar viskas gerai tau?
Pas mane dvi priezastys kodel tureciau pasidaryti ta tyrima, pirmiausia kad lytinius hormonus sujungiantis globulinas virsijo normas, kita kad pas mane buvo padidejas cukrus kraujyje, o va kaip kartais gyditojai numoja rankas atrodo gal i svarbu dalyka ir palieka likimo valioje, db esu pikta ant endokrinologes kad nieko manes is vis nesiunte, pamate kad hormonai normose ir eik tu kur nori. Buciau taip ir pamirsusi bet dabar prasysiu tikrai antradieni,  kad paskirtu sita tyrima.

Dar ka uzfiksavau , kad angliavandeniai yra reikalingi hormonu biologiniam veikimui palaikyti. Tai dabar ketinu pasidometi apie juos  biggrin.gif

dar liko du lapai apie PKS tai papildysiu jei bus kas idomaus smile.gif

As tai manau kuo daugiau skaitai, tuo daugiau neaiskumu kyla, bet tai gerai, vercia aiskintis thumbup.gif smile.gif Bet manau, kad visko vistiek neimanoma suzinoti...
As net nesigilinau kai endokrinologe dave siuntima tyrimams. Nei neziurejau ka man ten tirs, nes visa tai buvo pacioje gydymo pradzioje. Nors ir dabar apie tuos hormonus nelabai ka nutuokiu blush2.gif Bet tada man dave gal kokius 13 lapeliu su hormonais, paeme krauja, isgeriau gliukoze ir po 2 val vel kartojo.
Pastaba jei darysiesi gliukoze - butinai pasiimk citrina, issispausi sulciu i ta tirpala, ypac jei netoleruoji saldumo, nes as ziaukciojau gerdama ir po to visa diena bloga buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 06 15, 21:03)
As tai manau kuo daugiau skaitai, tuo daugiau neaiskumu kyla, bet tai gerai, vercia aiskintis  thumbup.gif  smile.gif  Bet manau, kad visko vistiek neimanoma suzinoti...
As net nesigilinau kai endokrinologe dave siuntima tyrimams. Nei neziurejau ka man ten tirs, nes visa tai buvo pacioje gydymo pradzioje. Nors ir dabar apie tuos hormonus nelabai ka nutuokiu  blush2.gif  Bet tada man dave gal kokius 13 lapeliu su hormonais, paeme krauja, isgeriau gliukoze ir po 2 val vel kartojo.
Pastaba jei darysiesi gliukoze - butinai pasiimk citrina, issispausi sulciu i ta tirpala, ypac jei netoleruoji saldumo, nes as ziaukciojau gerdama ir po to visa diena bloga buvo  doh.gif

As zinok ramiai cia skaitineju be euforijos jokios, as skaitau tik tiek kad noriu kuo daugiau padaryt iki man isvykstant ivertinant ka dabar realu tirtis ir ka isbandyti smile.gif

o cia is knygutes: Kai 3-5 cd LH koncentracija yra zymiai didesne uz FSH koncentracija, pries ovuliacijos stimuliacija LH sekrecija reikia sumazinti kelis ciklus skiriant gydima peroralinemis kontraceptinemis piliulemis su mazu hormonu kiekiu. Paskui kaip suprantu skiriama didesne doze stimuliuojanciu ir sukelia foliu augima, tik gali buti hiperstimuliacija ir daugiavaisis nestumas smile.gif Na jei tau nieko neugs dar tai gal paskirs pertraukele su kt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Geisha* @ 2012 06 15, 21:29)
As zinok ramiai cia skaitineju be euforijos jokios, as skaitau tik tiek kad noriu kuo daugiau padaryt iki man isvykstant ivertinant ka dabar realu tirtis ir ka isbandyti  smile.gif

o cia is knygutes: Kai 3-5 cd LH koncentracija yra zymiai didesne uz FSH koncentracija, pries ovuliacijos stimuliacija LH sekrecija reikia sumazinti kelis ciklus skiriant gydima peroralinemis kontraceptinemis piliulemis su mazu hormonu kiekiu. Paskui kaip suprantu skiriama didesne doze stimuliuojanciu ir sukelia foliu augima, tik gali buti hiperstimuliacija ir daugiavaisis nestumas smile.gif  Na jei tau nieko neugs dar tai gal paskirs pertraukele su kt  smile.gif

Bet tai tada kiekviena cikla kruva hormonu tyrimu doh.gif Kiek stimuliavausi, tai man gine net HCG neliepe darytis, o ir PRG tik viena karta dariausi, savo iniciatyva. Kuo toliau i miska, tuo daugiau medziu...
O daugiavaisis tai gerai thumbup.gif Labai noreciau dvynuku ax.gif Tik hiper daugiau nenoreciau patirti...
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 06 15, 21:39)
Bet tai tada kiekviena cikla kruva hormonu tyrimu  doh.gif  Kiek stimuliavausi, tai man gine net HCG neliepe darytis, o ir PRG tik viena karta dariausi, savo iniciatyva. Kuo toliau i miska, tuo daugiau medziu...
O daugiavaisis tai gerai  thumbup.gif  Labai noreciau dvynuku  ax.gif Tik hiper daugiau nenoreciau patirti...

As manau kad Kt galima pabandyt jei nepavyks kuri laika, tada padaryt ta tokia pertraukele, tiesiog pati galesi paprasyt jos. Is kt tinka diane35 jennin esant PKS, o tada stimuliuoti.

Bet tai tu pas S eini ? Idomi jos taktika g.gif
Atsakyti
QUOTE(Geisha* @ 2012 06 15, 22:12)
As manau kad Kt galima pabandyt jei nepavyks kuri laika, tada padaryt ta tokia pertraukele, tiesiog pati galesi paprasyt jos. Is kt tinka diane35 jennin esant PKS, o tada stimuliuoti.

Bet tai tu pas S eini ? Idomi jos taktika g.gif

Oi ne, man iki S visi 300 km biggrin.gif As Kaune VK pas Visockiene
O KT as daug daug metu geriau del PKS. Ir Diane35, ir logest, ir dar kazkokius kitokius.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 06 15, 22:15)
Oi ne, man iki S visi 300 km  biggrin.gif  As Kaune VK pas Visockiene
O KT as daug daug metu geriau del PKS. Ir Diane35, ir logest, ir dar kazkokius kitokius.

Tai tau PKS nustatyta labai senai ? verysad.gif O man ironiska nebuvo jokiu PKS na ciklai nebuvo reguliarus bet niekada nei vienas ginius nebuvo sakes kad man PKS, buvau nemazai ginekologu aplankiusi bet matyt tikrai nebuvo nes butu pamineje, o kai jau atejo metas leliuko susilaukt atsirado ta nelaimele , apmaudu ne tas zodis verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geisha*: 15 birželio 2012 - 21:32
QUOTE(Geisha* @ 2012 06 15, 22:31)
Tai tau PKS nustatyta labai senai ? verysad.gif  O man ironiska nebuvo jokiu PKS  na ciklai nebuvo reguliarus bet niekada nei vienas ginius nebuvo sakes kad man PKS, buvau nemazai ginekologu aplankiusi bet matyt tikrai nebuvo nes butu pamineje,  o kai jau atejo metas leliuko susilaukt atsirado ta nelaimele , apmaudu ne tas zodis  verysad.gif

o tavo ciklai buvo reguliarus? Nes as tai kakankamai velai sulaukiau pirmuju mmm ir nuo tada buvo ziauriai nereguliarios. Gal nuo 17 iki 25 su pertraukom geriua KT. nustate man jau is pat pradziu, tik kad jokiu tyrimu nedare, tiesiog pagal echo vaizda.
Atsakyti

sveikos merginos mirksiukas.gif
as kiek skaiciau, jus cia su zymiai rimtesniais sindromais sitos bedos. O man tik katik atrado toki sindroma. ne, pirmiau suzinojau kad turiu mazyciu cistu, paskui susitikus su gydytoju paaiskino apie PKS, kad toki turiu. kiek skaiciau visus simptomus, tai man ju nei vieno beveik nera, tik tos cistos g.gif ai nu svoris gal auga, bet cia turbut maziau valgyt reiktu biggrin.gif ir svarbiausia, man gydytojas pasake, kad as tokioje stadijoje, jog negydoma, nes tai nerimta. aisku ateityje reiktu vis tikrintis, kad nesuintesyvetu.skundziausi skausmais tai desiniame, tai kairiame sone ir labai skausmingom mmm.ai dar tepa rudai pries ir po menesiniu( bet cia jau itartinai man kitos ligos pozymis g.gif )bet visas ciklas diena dienon reguliarus ir mmmm niekad nera dingusios. tik ziauriai sutrumpejusios is 7 dienu liko 4-3. tai vat ir bijau kad nedingtu visai unsure.gif as vaiku dar neplanuoju turet, bet vistiek labai gasdina visi PKS simptomai.kaip jums visa tai prasidejo?
Atsakyti