QUOTE(Geisha* @ 2012 06 15, 20:24)
Kai siunte mane pas endokrinologa, ginius minejo kad reikes pasidaryt gliukozes tyrima, o endokrinologas neisrase jokio siuntimo tam tyrimui. tai dabar perskaiciau knygutej kad Gliukoze issisavinimas yra svarbus lytiniams hormonams. Hiperinsulinemija stimuliuoja testosterono gamyba, anovuliacija, susijusi su insulino gamybos padidėjimu ir audinių atsparumu insulinui. Slopina hormonus surisancius globulina.
Todel ir paklausiau taves noredama suzinoti ar viskas gerai tau?
Pas mane dvi priezastys kodel tureciau pasidaryti ta tyrima, pirmiausia kad lytinius hormonus sujungiantis globulinas virsijo normas, kita kad pas mane buvo padidejas cukrus kraujyje, o va kaip kartais gyditojai numoja rankas atrodo gal i svarbu dalyka ir palieka likimo valioje, db esu pikta ant endokrinologes kad nieko manes is vis nesiunte, pamate kad hormonai normose ir eik tu kur nori. Buciau taip ir pamirsusi bet dabar prasysiu tikrai antradieni, kad paskirtu sita tyrima.
Dar ka uzfiksavau , kad angliavandeniai yra reikalingi hormonu biologiniam veikimui palaikyti. Tai dabar ketinu pasidometi apie juos
dar liko du lapai apie PKS tai papildysiu jei bus kas idomaus
As tai manau kuo daugiau skaitai, tuo daugiau neaiskumu kyla, bet tai gerai, vercia aiskintis
Bet manau, kad visko vistiek neimanoma suzinoti...
As net nesigilinau kai endokrinologe dave siuntima tyrimams. Nei neziurejau ka man ten tirs, nes visa tai buvo pacioje gydymo pradzioje. Nors ir dabar apie tuos hormonus nelabai ka nutuokiu
Bet tada man dave gal kokius 13 lapeliu su hormonais, paeme krauja, isgeriau gliukoze ir po 2 val vel kartojo.
Pastaba jei darysiesi gliukoze - butinai pasiimk citrina, issispausi sulciu i ta tirpala, ypac jei netoleruoji saldumo, nes as ziaukciojau gerdama ir po to visa diena bloga buvo