Įkraunama...
Įkraunama...

Policistukes

QUOTE(Famili @ 2012 06 01, 10:35)
Prisimenu ir aš tave  mirksiukas.gif O taaaip, aš dar čia  biggrin.gif darėm pertrauką, nes jau viskas per gerklę lindo, tai leidom sau pagyventi be visokių vaistų  4u.gif džiugu, kad tau pasisekė  wub.gif

Na, tai dabar jums pasiseks, pamatysi 4u.gif wub.gif
Kiek girdėjau, mano gyd. irgi dabar skiria Letrozole, bet mano laiku tokių dar nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2012 06 01, 09:30)
Sveikos, merginos, pas mane irgi PKS  verysad.gif Kovojam su šia liga jau 4 metai.. bet kol kas esam silpnesni.. Bet tikėjimas ir viltis dar rusena mumyse  4u.gif aš su tokiu klausimu: nuo šiandien pradedu gerti Letrozole tabl., gydytoja minėjo, kad policistukes labai gerai veikia šitas vaistas, ar Jūs bandėt? Kokie atsiliepimai? 4u.gif

As viena cikla geriau Letrozole, bet kitus ciklus rinkausi Closta vien del kainos. Nors mano ginei daug labiau Letrozolis patinka. Uzaugo po viena folikula abejose kiausidese. Nuo Closto man uzeidavo karscio bangos, o su Letrozoliu nieko nejauciau. Ir sako, kad su siais vaistukais buna kokybiskesnes kiausialastes ir reciau buna hiperstimuliacija.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 06 01, 09:46)
As viena cikla geriau Letrozole, bet kitus ciklus rinkausi Closta vien del kainos. Nors mano ginei daug labiau Letrozolis patinka. Uzaugo po viena folikula abejose kiausidese. Nuo Closto man uzeidavo karscio bangos, o su Letrozoliu nieko nejauciau. Ir sako, kad su siais vaistukais buna kokybiskesnes kiausialastes ir reciau buna hiperstimuliacija.

Man irgi nuo Clost'o užeina karščio bangos karsta.gif be to mano organizmas nelabai toleruoja ši vaistą, neauga man nuo jo foliai. Bandysim Letrozole, o kas liečia kainą, tai sumokėjau už jį ~80-90lt (15 tabl)
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2012 06 01, 11:25)
Man irgi nuo Clost'o užeina karščio bangos karsta.gif be to mano organizmas nelabai toleruoja ši vaistą, neauga man nuo jo foliai. Bandysim Letrozole, o kas liečia kainą, tai sumokėjau už jį ~80-90lt (15 tabl)

O kur tu ji pirkai? Man irgi reikejo 15 tableciu (3 kartus per diena geriau), tai sumokejau 160 lt beveik doh.gif Todel man tai buvo per brangu... Man irgi pries lap ne visada augdavo su Clostu. Letrozolis uzaugino, bet tas ciklas taip pat bevaisis buvo verysad.gif Tikiuosi tau pasiseks 4u.gif
Atsakyti
Famili, o su gonal'iu nenori auginti folių? Ar tau gleivinė gera būna?
Man, tai labai žymus skirtumas pasimatė, koks derlius būdavo su Clost'u - 3 tabl per dieną, ir koks clost (1 tabl.)+gonal. Ir gleivinė nenukentėjo, ir folių daug gražių priaugo. Kažkaip aš labiau tikiu gonadotropinų sėkme ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regata: 01 birželio 2012 - 11:43
QUOTE(regata @ 2012 06 01, 12:43)
Man, tai labai žymus skirtumas pasimatė, koks derlius būdavo su Clost'u - 3 tabl per dieną, ir koks clost (1 tabl.)+gonal. Ir gleivinė nenukentėjo, ir folių daug gražių priaugo. Kažkaip aš labiau tikiu gonadotropinų sėkme  ax.gif

As irgi viena cikla pabandysiu su Gonaliu. Nusipirkau likuciu is vienos mergaites uz maza kaina, nes kitaip neisgaleciau ju ipirkti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2012 06 01, 11:43)
Man, tai labai žymus skirtumas pasimatė, koks derlius būdavo su Clost'u - 3 tabl per dieną, ir koks clost (1 tabl.)+gonal. Ir gleivinė nenukentėjo, ir folių daug gražių priaugo. Kažkaip aš labiau tikiu gonadotropinų sėkme  ax.gif

Mano gleivinė normali, buna virš 10mm. Kažkada prieš tai leidausi net vien Gonalį (alia brangus velnias biggrin.gif ) ir dariausi IUI, bet stebuklo neįvyko. Todėl dabar pabandysiu su šiais naujais vaistais, jei ne-teks vėl ploninti pinigine vaistams ir laukti Dievo malonės rolleyes.gif O Letrozoli pirkau Šeimos vaistinėje Kauno senamiestyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2012 06 01, 13:23)
O Letrozoli pirkau Šeimos vaistinėje Kauno senamiestyje 4u.gif

Ir as ten pat blink.gif Nes gine sake, kad kitur gali nebuti, o ten ir arciausia buvo. Bet as tikrai uz 15 tableciu be keliu litu 160 mokejau. Praejusia vasara pirkau...
Atsakyti
Tai tuomet joms nuolaida buvo, nes pasižiūrėjau čekį, tai kartu su Duphaston sumokėjau 108,12 ct. Hmm žinočiau, kad čia akcija, paimčiau daugiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Famili: 01 birželio 2012 - 14:20
QUOTE(Famili @ 2012 06 01, 15:18)
Tai tuomet joms nuolaida buvo, nes pasižiūrėjau čekį, tai kartu su Duphaston sumokėjau 108,12 ct. Hmm žinočiau čia akcija, paimčiau daugiau  biggrin.gif

Kazin ar gali buti nuolaida 50 proc. tokiems vaistams g.gif
Atsakyti
Na dabar kažką pamenu, kad vaistininkė minėjo, jog pigiau šie vaistukai, bet nepagalvojau, kad ant tiek smile.gif nes aš iš pradžių paprašiau, kad paskaičiuotų man, kiek viso gausis, nes net neįtariau kiek gali kainuoti.
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2012 06 01, 15:23)
Na dabar kažką pamenu, kad vaistininkė minėjo, jog pigiau šie vaistukai, bet nepagalvojau, kad ant tiek smile.gif nes aš iš pradžių paprašiau, kad paskaičiuotų man, kiek viso gausis, nes net neįtariau kiek gali kainuoti.

Jei jie is tikruju taip atpige, tai gal reikes bandyti su letrozoliu g.gif
Atsakyti