Įkraunama...
Įkraunama...

Mamyčių ir mažujų stebuklėlių trobelė

Mano dukriukas naktį išmiegojo nuo 23 val. iki 6.30 bigsmile.gif dar pusvalanduku ilgiau nei vakar. Tik po to jau prad4jo verkti mamą kviesti, tai atėjau pas ją, bet (.) nedaviau, visaip nukalbėjau, nujuokinau. tik va miegot jau ir neužmigo nabagutė. Už tai dabar jau valanda miega. Kaip sėdėjo TV žiūrėjo taip ir užmigo lotuliukas.gif nereikėjo nei (.)(.)
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2012 04 16, 12:06)
Na tarkim 13-14 ar 15val. tiktų?

Man geriausia butu 13 val smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2012 04 16, 10:05)
Beta, kažkaip nerandu protingų žodžių tau pasakyti ar patarti, bet tik noriu, kad žinotum jog visiškai tave suprantu ir  tikrai nieko smerkiančio negaliu tau pasakyt. Esi pavargusi ir nesi iš tų mamyčių mamyčiukių, kurios daro dekupažus ir kepa duona. Aš ir tokia nesu ir nemėgstu tokių suskystėjusių mamučiukių. Kartais ir labai laukiu kada ji paaugs. Kantrybės mamyt, nes tikrai jos mums labai reikia  4u.gif

As irgi tokia pat, tik garsiai geda buvo prisipazinti, bet kai jau neviena, tai nebaisu tongue.gif Nevisos mes vienodos, kaip sakant visokiu yra, visokiu reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2012 04 16, 12:26)
Mano dukriukas naktį išmiegojo nuo 23 val. iki 6.30  bigsmile.gif  dar pusvalanduku ilgiau nei vakar. Tik po to jau prad4jo verkti mamą kviesti, tai atėjau pas ją, bet (.) nedaviau, visaip nukalbėjau, nujuokinau. tik va miegot jau ir neužmigo nabagutė. Už tai dabar jau valanda miega. Kaip sėdėjo TV žiūrėjo taip ir užmigo  lotuliukas.gif nereikėjo nei (.)(.)

saunuole Saulute smile.gif
Atsakyti
Lietuva, tikrai šaunuolė Saulutė smile.gif po truputį, po truputį ir įveiksite šitą abėjoms nelengvą etapą !

Man tinka ir 13, ir 15 smile.gif

Balandžio 17d teatro aikštė, ar kaip ji vadinasi g.gif
Levanda 13-15val.
Kiskius 11-15val.
2Lviename 13val.

Damute?????
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2012 04 16, 12:49)

Man tinka ir 13, ir 15 smile.gif

mes 15val jau keliames, todel vaziuojam namucio - niekaip nesigaus mums blush2.gif

Blogiausiu atveju su Levandute galim susitikt ir kitom dienom, jeigu neiseis visom kartu - as usprantu ir pritariu, kad visom smagiau, bet jeigu nesigaus, galesim atskirai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2Lviename: 16 balandžio 2012 - 11:53
QUOTE(2Lviename @ 2012 04 16, 11:52)
mes 15val jau keliames, todel vaziuojam namucio - niekaip nesigaus mums  blush2.gif

Blogiausiu atveju su Levandute galim susitikt ir kitom dienom, jeigu neiseis visom kartu - as usprantu ir pritariu, kad visom smagiau, bet jeigu nesigaus, galesim atskirai smile.gif

Na kaip gaila, bet aš galiu 13 val. man kaip ir būtų pats tas, tik parašiau įvairesnį laiką, kad su visoms iš karto būtų galimybė
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2012 04 16, 13:52)
mes 15val jau keliames, todel vaziuojam namucio - niekaip nesigaus mums  blush2.gif

mes kadangi miegam max 1 val, nesvarbu kur bebutume ir ka bedarytume tai mums tinka bet koks laikas, svabu po valgymo biggrin.gif o valgom mes 7, 10-11, 13 - 14 val smile.gif tai galim bandyt 13 val, pasistengsim pavalgyti anksciau, arba siek tiek paveluosim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2012 04 16, 13:03)
mes kadangi miegam max 1 val, nesvarbu kur bebutume ir ka bedarytume tai mums tinka bet koks laikas, svabu po valgymo  biggrin.gif o valgom mes 7, 10-11, 13 - 14 val  smile.gif tai galim bandyt 13 val, pasistengsim pavalgyti anksciau, arba siek tiek paveluosim  biggrin.gif

Nu jo, pabandykit, jeigu gausis jums pavalgyt 13val ir ateit ant 13.30val pvz smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2012 04 16, 10:19)
Betute, tik tu nusiramink. Tikrai tau depresijos  užuomazgos. Nors iš tavo aprašymo aš esu tipinė ta mama, "ale teigiama", nes, man tiko viskas ką parašei, bet negalvok kad tokios mamos neklysta ir nepavargsta.
Nežinau, aš niekada nebuvau karjeros žmogus, gal dėl to mamos vaidmenyje esu pati laimingiausia. Stebuklo laukėm 10 metų, tai net minties nekyla nesidžiaugti. Bet kai buvo po gimdymo iš karto - tai ir man buvo nerimas kažkoks, kaip bus, kas bus.....
Betute, jei esi karjeros žmogus, tai nereiškia kad esi bloga mama. Mama tu pati geriausia savo vaikui ir net negalvok kitaip.
Tave tik reikia šiek tiek nuraminti, padėti tau, daugiau pailsėti.
Viskas susitvarkys.
P.S. duoną tai aš kepu, bet va muilo tai niekada neviriau ir nežadu virti, ir dekupažo niekada nedariau ir tur būt nepradėsiu  lotuliukas.gif
Jeigu nors kiek nusišypsojai - aš tikslą pasiekiau  mirksiukas.gif

Ir mane prajuokinai biggrin.gif As turbut irgi prie tu "suskystejusiu" mamyciu,nes jau pradejau ir pyragus namie kepti ir valgyt kartais padarau,nors siaip nemegeja stovet prie puodu biggrin.gif Bet buna visko, tikrai ir pavargimo,ir nervu blush2.gif
Betut, tau butiniausiai reikia kasdien iseit is namu kur nors - su draugem, ar siaip kazka nuveikti,kad atitruktum nuo namu ir vaiku,nes nuo to sedejimo istisai namie ima visokios kvailos mintys vystytis. kai tik turi galimybe,tai palik teciui pasidziaugti vaiku ir mauk prasiblaskyti,tai grizus naujom akim ir vaika ir buvima mama pamatysi smile.gif Juk tu sauni mama, o dekupazo ir as nemegstu drinks_cheers.gif Beje, misinukais vaika maitinti ne toks jau lengvas darbas,tai ir uz tai tau medalis 4u.gif Zodziu, tau dabar dar ir hormonai persitvarko, grizineja i normalu nenestumo lygi,tai ir ta depresija, liudesys visoks puola,bet tikrai praeis. O jaunatviska, paselus mama vaikams dar smagiau, busi jiems padruzke mirksiukas.gif Ir vaikams, as manau, svarbiausia ne namu seimininke mama,o dziaugsmu spindinti ir laiminga,nes tada ir visi kiti aplink toki zmogu laimingi wub.gif
Kiskiau,oho kiek jau kg numetei bigsmile.gif Sveikinu 4u.gif Kaip tiek pavyko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gaja*: 16 balandžio 2012 - 12:45
QUOTE(*Gaja* @ 2012 04 16, 14:43)
Kiskiau,oho kiek jau kg numetei bigsmile.gif Sveikinu 4u.gif Kaip tiek pavyko?

nieko specialaus nedariau blush2.gif maozji labai alergiska tai 4 men, kol maitinau, teko valgyt tik kruopu kosytes su vaikiskos tyrele, arba virta jautiena ar triusiena, tai savaime 20 nukrito biggrin.gif dar siek tiek bodyfleksa palankiau (3 sav), limfodrenazinio masazo kursa ir viskas biggrin.gif paskui prasidejo skydliaukes bedos, tai ir del to dar kokie 5 nukrito unsure.gif manau sunkiausia bus su likusiais 6 biggrin.gif bet prasidejo pavasaris, kasdien gastroliuojam po 3 val, tai tikiuos ir tu iki vasaros atsikratyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2012 04 15, 21:21)
Lietuva, šaunuole. dziugu skaityti jusu pasiekimus  4u.gif

myciute, mes irgi be ritmo. diena panaši i tavo ryte bei vakare daug kabam ant (.)(.), dieną pamiegam laukutyje, vakare lūžtam irgi įvairiai, ir 21 ir 23 val.
del namu tvarkymo, tai stengiuosi apsitvarkyt kai mazylis miega, betdaznai namai buna kaip po karo ir apsitvarkau tikgrižus vyrui arba kai sūnelis užmiega nakčiai. kaip jus naktimis?
o del budravimo: budraujam ryte kartais valanda, kartais kelias valandas, kartais 0,5 val. vakare budraujam gerookai daugiau, praktiskai daznai nuo kokiu 5 vakaro nebemiegam, kartais trumpam lūžtam, bet nekokybiskai miegam. stengiames apie 20,30-21 val. ikisti bent trumpam zuiki i vandeni, tada geriau miega. su muilu maudom kelis kArt per savaite.

musu TA: sveriam 3900, ugis 52. ko gero busim manekenai.  4u.gif

thumbup.gif
Vaikis nakti miega, daznai as pati ikisu (.), nes atsibundu slapia, pienas bega ir siaip instinktai matyt ar kazkas, vis kas 2-3 val. i laikrodi ziuriu. Jei mazius miega, leidziu max 4-6 val. miegot nemaitinus, nes bijau kitaip su pieno fabriku susipykt smile.gif Bet apie 2-3-4 ir 4-5-6 val. kazkada tuos 2 kartus jis pats pradeda intensyviai ieskoti (.). tai tada ir maitinu. Kartais po to luztam iki 8-9 val, o jei valgo 6 val. tai tada iki 9 val. ismiegam thumbup.gif
Atsakyti