Reginiuk,su puse tortuko tavo grazuolyte Jetus kaip laikas greitai eina,atrodo,ka tik skundeisi,kad vis negimdai...
O kur i fotosesija vaziuojat?
Frige,jus palmers green buvot?Ten mb klasioke pediatre dirba,kai nuvaziavom tai nustebimo buvo,kaip imanoma taip susitikt nezinant
O as kankinuosi su dantuku skausmu,penktadieni buvau pas dantiste,ruosiames karunele deti,tai nezinau kas ten pasidare,bet jau nakti maniau dainuosiu.Paracetamolis nebepadeda,tai pasiemiau diclofenac (man ji po cezario buvo prirase).Kazkiek nueme,bet kas bus toliau?Ryt reiks skambintis i klinika,gal priims.Tik reiks tada sakyt,kad mb lektu namo,nes leliaus neturiu kam palikt.
Vakar irgi buvo vaiku gimtadieni,daug leliuku buvo.Joris visa laika ant ranku pramiegojo,anei cypt
Sveikos
REGINIUK,sveikinam tavo REJYTE su pusmetuku
Mes irgi dar nesedim
Na ir karsta,siaubas,MB lauke su vaiku,tai pusnuoge mergycka visai karsta jai labai
REGINIUK,sveikinam tavo REJYTE su pusmetuku
Mes irgi dar nesedim
Na ir karsta,siaubas,MB lauke su vaiku,tai pusnuoge mergycka visai karsta jai labai
Labos
Rėja su pusmetuku
Rėja su pusmetuku
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 04 29, 08:45)
Reginiuk,su puse tortuko tavo grazuolyte Jetus kaip laikas greitai eina,atrodo,ka tik skundeisi,kad vis negimdai...
Frige,jus palmers green buvot?Ten mb klasioke pediatre dirba,kai nuvaziavom tai nustebimo buvo,kaip imanoma taip susitikt nezinant
O as kankinuosi su dantuku skausmu,penktadieni buvau pas dantiste,ruosiames karunele deti,tai nezinau kas ten pasidare,bet jau nakti maniau dainuosiu.Paracetamolis nebepadeda,tai pasiemiau diclofenac (man ji po cezario buvo prirase).Kazkiek nueme,bet kas bus toliau?Ryt reiks skambintis i klinika,gal priims.Tik reiks tada sakyt,kad mb lektu namo,nes leliaus neturiu kam palikt.
Vakar irgi buvo vaiku gimtadieni,daug leliuku buvo.Joris visa laika ant ranku pramiegojo,anei cypt
Jooo zinok patiket negaliu kad jau 6men..man kazkoks buvo nepasiekiamas laikas,o va dabar jau cia Aciu uz sveikinimus
Vaziuosim i ta foto sesija kuria laimejom kaip Rejytei buvo 3men F'booke pas mane paziurek kazkaip A&V fotografija..nebepamenu jau Ten kazkada dar drauge daresi fotkes tai labai patiko man,o paskui ir laimejom vaiku sypseneles konkurse
Vargsiuke imk uz dantuko skausmeli
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 04 29, 11:00)
Jooo zinok patiket negaliu kad jau 6men..man kazkoks buvo nepasiekiamas laikas,o va dabar jau cia Aciu uz sveikinimus
Vaziuosim i ta foto sesija kuria laimejom kaip Rejytei buvo 3men F'booke pas mane paziurek kazkaip A&V fotografija..nebepamenu jau Ten kazkada dar drauge daresi fotkes tai labai patiko man,o paskui ir laimejom vaiku sypseneles konkurse
Perziurejau tavo draugus,tai randu tik Sigitas Matulis photography,nu jis UK kaip suprantu...A&V Klaipedoj raso,nebent info neteisinga.As irgi noreciau kada nulekt pasipyskint,jei i LT nesugalvosim
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 04 29, 10:51)
Perziurejau tavo draugus,tai randu tik Sigitas Matulis photography,nu jis UK kaip suprantu...A&V Klaipedoj raso,nebent info neteisinga.As irgi noreciau kada nulekt pasipyskint,jei i LT nesugalvosim
http://www.facebook....66002678?ref=ts
Va nukopinau tau ir visai ne A&V bet I-V
QUOTE(Adrija1 @ 2012 04 29, 07:48)
Aciu, Dovi! Koks viliojantis pasiulymas! Gal tikrai koki savaitgali imt ir atlekt visiems trims. O tavo MB ne pries? Gal tikrai kita savaitgali imsim ir atleksim?
Grazaus sekmadienio visoms!
Grazaus sekmadienio visoms!
Si savaitgali su mamyte nusiaubem talkucke gerai kad MB jau skambino jog atvaziavo pasiimt nes butu pusle man sprogus
Tai va kita savaitgali mes namie - sveciu neturimt tai kvieciam talkucke veikia 6dieni ir 7dieni tai kada tik norit galit atvaryt :arba 5dieni arba 6dieni ir pernakvot - gal ka kiemeli pasikeptume vyras kaip tik konstruoja siandie palapine kieme
o del pienelio tai bus dar ir bus, gerk daugiau skysciu ir viskas. Jei bus alkanute dazniau prasys ir tiek nors as irgi nusitraukinejau po maitinimo, nes man buvo patogiau turet daugiau pienelio kad reciau prasytu
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 04 29, 12:20)
ok,dekui...grazios fotkes pas ja
o kiek uz fotosesija mokejot,nerasi ji niekur...
ale dantis kuo toliau tuo graziau skauda,kaip rytojaus sulaukt
Rajyte su pusmetuku
kaip smagu, kad pas jus silta. pas mus lyja
kaip smagu, kad pas jus silta. pas mus lyja
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 04 29, 12:00)
ok,dekui...grazios fotkes pas ja
Nemokejom,dar nebuvom..rasiau kad atkelem nes nesedi mergina
Siaip kainos berods nuo £70 prasideda
Laikykis.. Vaziuok i emergency dantu klinika
QUOTE(TITA777 @ 2012 04 29, 12:03)
Aciu..
Ir pas mus lyja Jau atsibodo toks nesamoningas oras! O kur jus Tita?
sveikutes reginiukas.uk - su pusmetuku Rejyte! 0 0 p.s. Esu kaimuky, oras pasakiskas grisiu tik velai vakare, jei temute baigsis sukurtit kas nors nauja kad ir be saraselio kad be namu neliktume. Isvariau penktadieni, nepagalvojau kad jinai taip greitais pasibaigs
uzabegu trumpam,nes labai jau leliukai neramus siandien,miegojom tai iki 9.30 ryto uztat dabar niekaip nebeuzmiega taip ilgai nakti ismiegoje ir dar irzlus yra,matyt dantukai ne uz kalnu
REGINIUKAI,MES IRGI SVEIKINAM GRAZUOLYTE REJYTE SU PUSMETUKU nu va kokia jau didele ir grazi mergyte auga,laikas taip bega
klausei del sedejimo,tai kai mane nugasdino mamytes cia kuo ilgiau nesodint,tai ir nepiknaudziauju tuo,biskuti leidziu pasedet taip pusiau i pagalve atremus
Papildyta:
aha,didelis tau aciu,kad patarei kaip supratau is website,tai buvom pas Valda Darginavičiene, tai turbut ta pati,nu nuostabi gydytoja,kitakart nesvarstysiu ir iskart ten vaziuosiu,jei kokios bedos...
cia tau uz dantuka
REGINIUKAI,MES IRGI SVEIKINAM GRAZUOLYTE REJYTE SU PUSMETUKU nu va kokia jau didele ir grazi mergyte auga,laikas taip bega
klausei del sedejimo,tai kai mane nugasdino mamytes cia kuo ilgiau nesodint,tai ir nepiknaudziauju tuo,biskuti leidziu pasedet taip pusiau i pagalve atremus
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 04 29, 10:45)
aha,didelis tau aciu,kad patarei kaip supratau is website,tai buvom pas Valda Darginavičiene, tai turbut ta pati,nu nuostabi gydytoja,kitakart nesvarstysiu ir iskart ten vaziuosiu,jei kokios bedos...
cia tau uz dantuka