QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 04 26, 16:06)
As irgi is tu,kurios daugiau minusu nei pliusu mato,bet viskam yra sprendimai.
Nepatinka ir man cia ju med sistema,bet as turiu galimybe uzsidirbti gal siek tiek lengviau nei lt,tai ir einu privaciai ten kur patinka.Rajonas irgi nepatiko,issikelem 15 myliu toliau,viskas nuostabu.Su maistu niekaip nedraugavau,pradejau apsipirkineti geresnese pardese ir ne taip jau brangiau tenai.visur galima rasti iseiti,tai as ir nebesiskundziu.Kaip sakoma,negali pakeisti problemos,pakeisk poziuri i ja.Tik sakyti,kad kazkas kazka man dave,ar kazkam kitam dave,gal jau ne taip teisinga.Viska pati uzsidirbau savom rankom,niekas nieko nedovanoja cia,o ir pinigai ant medziu cia tikrai neauga.
Nors yra ir kitokie aspektai,manau,jei zmogus labai pasiilges LT,seimos ten ir t.t. visos sitos problemos tikrai daug astriau jauciasi.
Vakar buvau apziuroj del tos demeles,pradejo dideti.Pasirodo,grybas
Gavau daktarin tepaliuko ,lauksiu ko praeis.Ryt reiks pasisvert keliaut
Tiesa,labas
Nepatinka ir man cia ju med sistema,bet as turiu galimybe uzsidirbti gal siek tiek lengviau nei lt,tai ir einu privaciai ten kur patinka.Rajonas irgi nepatiko,issikelem 15 myliu toliau,viskas nuostabu.Su maistu niekaip nedraugavau,pradejau apsipirkineti geresnese pardese ir ne taip jau brangiau tenai.visur galima rasti iseiti,tai as ir nebesiskundziu.Kaip sakoma,negali pakeisti problemos,pakeisk poziuri i ja.Tik sakyti,kad kazkas kazka man dave,ar kazkam kitam dave,gal jau ne taip teisinga.Viska pati uzsidirbau savom rankom,niekas nieko nedovanoja cia,o ir pinigai ant medziu cia tikrai neauga.
Nors yra ir kitokie aspektai,manau,jei zmogus labai pasiilges LT,seimos ten ir t.t. visos sitos problemos tikrai daug astriau jauciasi.
Vakar buvau apziuroj del tos demeles,pradejo dideti.Pasirodo,grybas
Gavau daktarin tepaliuko ,lauksiu ko praeis.Ryt reiks pasisvert keliaut
Tiesa,labas
reikes ir man gydytoju klaust,vaziuosiu i ta lt klinika vaikus parodyt,man S ant kojytes tokia apvali rausva deme atsirado pries 2sav is pradziu tepiau kremuku,rodziau vakar ir pediatrui,sake,kad egzema,bet man irgi tokia mintis neduoda ramybes,kad gal grybas,nes L egzema ir ja beria visai kitaip...dar pastebejau,kad S yra paberimu,kur ilinkimai ir trukineja odyte